Persh. me ka ra ne dore nji ONLIEN 6060 HD,si tja hudh cccam dhe cline,pasi ka vend int.....nji ndihme .ft
Persh. me ka ra ne dore nji ONLIEN 6060 HD,si tja hudh cccam dhe cline,pasi ka vend int.....nji ndihme .ft
http://www.satsupreme.com/showthread...6060-hd-ndihme ,ky eshte eshte softi per ccam qe luan mire.
Soft for Globo (Orton) 4100C (3329C) and clones of version 1.4.39
14.03.2013
version (EMU)-ALI3329C & E mcas 4.75 (au-dre2)
boot version - 1.0.6
cka hapet me ket sw,
po thone se ne thor 08 a thye ni paket i fort...
tung
Tamo flm, po ma spjego si ta hudh jo sw por cline dhe cccam....dmth menyren...ft
Pershendetje! Kam nje aparat starsat 6200. Me cdo sw qe i kam hedhur nuk i aktivizon titrat. Di ndonjeri ndonje program qe te behet i mundur aktivizimi i titrave per kete lloj aparati? Flm
redi01 Per cfar e ke fjalen kur thua titra? Per infon e nje programi qe po shikon? apo per dicka tjeter..un kam nje aparat te till ne perdorim me softin 2.4.64 por nuk kam ven re mangesi ne menu..!
Nuk e di. Une e shtyp butonin e bardh ( ne krah te help) dhe asgje nuk ndodh, megjithese e tregon ikonen e titrave ne momentin qe nderron kanalin. Normal qe nuk i suportojne te gjitha kanalet titrat por edhe aty ku tregohet ikona kur shtyp butonin nuk ndodh asgje. Ty te shfaqen? Cfare sw perdor?
Joni-2012.... Ne pult butoni i bardhe eshte per aktivizimin e titrave ne momentin qe suportohen nga kanali., Normalisht duhet te shfaqeshin titrat kur shtypet ai buton, por te mua nuk ndodh asgje. Per momentin perdor programin e truman 2.4.73
redi01 Me fal vlla se nuk e kam kuptu mire ate cfar ke then me lart..mendova se nuk te nxjerr EPG dhe info! Edhe un po me kete sw qe ke ti ekam dhe provova tek disa kanale gjermane qe e suportojne kete opsion si ZDF,RTL,etj Dhe nuk ndodh asgje kur shtypet butoni i bardhe. (Nese do ishte ne rregull cfar bejn te mundur titrat se spo e marr vesh mire)