Provo nje here keto me poshte:
Provo nje here keto me poshte:
DURRESI rrofsh
Ska Perse Balaku
Posedoj receiver-in Opticum 4050 CX dhe lidhur me tė kam dy pyetje:
1. A ėshtė e mundur qė tė njėjtin ta pėrdor pėr card sharing, dhe
2. Pse nė tė njėjtin nė kanalet DIGI Film nuk mund tė shoh subtitles? (ėshtė problemi deri te software apo ēka)
Me shpresė se do tė pėrgjigjeni nė pyetjet e mia Ju falėnderoj paraprakisht!!!
1 .cfare do te thuash me card sharing ,me 1 kart te shikosh ne disa aparatura apo me internet nepermjet rs 232.....
2.sublite varet nga 2 gjera nga kanali dhe softi qe ka,por shiko tek menuja ,menu-setup-language -dhe shko tek sublite beje auto....n.q.s. nuk te vjen dhe me te hidhi nje soft tjeter te ri .me sa di opticum 4050cx ka ali chip 3329c ishte e mire te shkruaje tek information cfare softi ka dhe chip....
kurse per te bere sherin me nje karte shtyp ne ajer 9339....dhe ok .kam nje file per kete aparat por me pare sigurohu qe ka chip 3329c..
ku mund te gjej nje firmware te fundit per kete model opticum 7001cx,falimenderit.
Mund te me thoni se cfar kanalesh hap aparati opticum 9500 hd, gjithashtu doja te dija nese mund ti hedh kodet ne kete aparat me softcam usb? Nqs po me tregoni ku ti gjej me adresa ne internet. Faleminderit SatSupreme eshte forumi me i mire per boten satelitore tv.
ky eshte firmwari i fundit qe mundeson edhe sh@ring!
i pa testuar nga une sepse nuk e disponoj nje te tille!
ketu i gjen te gjitha programet per globo opticum 9500 hd.
pershendetje kam nje aparat opticum 6040cx dhe nuk e ka sistemin biss per ti hedhur celesat per ne 42 ° ju lutem mund te me ndihmoni te me jepni nje soft per tia hedhur . Faleminderit.