durresi i provova kto softe por kur e hedh kte programin 5119 xbox net 2.4.74 vete errase deri ne 54% dhe pastaj nuk vazhdon me aparati qe kam eshte onlien ln3050 cu.gjithsesi faleminderit per mundimin.
durresi i provova kto softe por kur e hedh kte programin 5119 xbox net 2.4.74 vete errase deri ne 54% dhe pastaj nuk vazhdon me aparati qe kam eshte onlien ln3050 cu.gjithsesi faleminderit per mundimin.
persh....durresi kur i hodha kte softin aparati nuk e morri,hodha ate qe kisha mepar dhe tani kam problem me kanalet kur e heq nga priza dekoderin me ikin dhe kanalet e regjistruara.kur hedh versioni 2.4.74 eshte ne rregull por kur i hedh celsat me soft ben kte. te lutem me dergo nje softe te sakte megjith celsat e perditsuar,onlien ln3050cu
po e kam hequr nga priza se nuk vazhdonte....ka ndonje mundsi per ta rregulluar...???
mund te me thote ndonjeri hap mbas hapi si te hedh kodin e sportdigital ne 19e, kur u ndryshua kodi nuk hapet me ky kanal, ORF HD eshte ok por ky kanal nuk hapet, i kam hedhur dhe kodin e ri po pa sukses. Opticum HD 9500 ILtv_menu_03000200_sp_1.2.76 by TBX.rar
KAM NJE APARAT V-TECH Z950 I KAM EDHUR SOFTIN Golden_5119_Fair_emu_2.4.75
POR KUR DUA ME HYR TE INSTALACIONI NUK HYJ DOT NUK MA MER OK
KA NDONJE MENYRE CBLLOKIMI. FLM
Prsh Djema, kam nje truman ne 2.4.74 aparati pasi ndizet qendron vetem me nje vije dhe nje pike.ka ndonje shprese?
i kalove ndonji soft tjeter apo ne qofte se ta ka nxier vijen ne kohen qe e ke ndezur do te kontrollosh ushqyesin po qe se te vjen ndoresh i nderron nja dy bobina ,qe me saktesi nuk i mbaj mende se kush jan numrat por po ta hapesh aparatin dhe te shofesh tek ushqyesi duken kush jan me difekt nga siper jan te fryra ndryshe tek tekniku