Taky bych chtěl pozdravit všechny čechy a slováky kteří navštěvují toto forum.![]()
Taky bych chtěl pozdravit všechny čechy a slováky kteří navštěvují toto forum.![]()
Servus srobik,
tak ja som moj 500S predal a kupil som si 800 HD, tak to je bomba, mam aj serverov ktory maju HD a to som pozeral s otvorenymi ustami, je to obrovsky rozdiel,takisto si mozem dat do toho je to pripravene hard disk, ale ja nenahravam nic, takze zatial ho tam nemam. 600 su tiez dobre, ale pocul som ( neviem to ohodnotit ) ze clony robia problemy, ale ked hovoris, ze funguje perfektne, tak je dobre, keby si potreboval nejake stranky s programamy alebo nejake manualy, tak sa ozvi. S tymi radiami sa ti popytam na to.
Tak zatial sa maj pekne.
Ciao.
tak ja se taky pridavam panove hledam nekoho kdo mi da cline na upc direct mam localne skylink jestli tu nekdo je tak mi poslete pm
jinak hodne zdaru vsem
Servus edco,
ja by som ti dal, ale ja ju mam uz v hop 2, to by ti nefugovalo dobre, ale urcite sa niekto najde co ti da dobru na UPC.
Aby tu nebylo mrtvo. Tak nám odpojujou kabel deutschlend v na..a2.
--------------------------------------------------------------------------------------------
vantage 6000 gibertini125 DM2800
Ahoj satelitní kamarádi z Česka a Slovenska.Posílám velký pozdrav a pár písmenek na oživení tohodle (very,very goooood site) fora .
Ahoj všetkým z Česka a Slovenska
Ahoj
Přídám se taky do fronty dlouho travjícíh vyvěšení, jako poslední účastník tady na foru
Jak jsme zjistil dlouho tu nikdo nebyl
škoda
pošltete mi PM.
hledám Lokální server s Cz a PL kartami na výměnu.
AHoj.
Ahoj ja hladedma nejaku stabilni C-lajnu na SKYDE ví nekdo? pošltete mi PM.
Dík.
AHoj .
Opět po dlouhé době se zde ozvývám....
vidím, že zde chodí málo českých a slovenských nadšenců.
třeba udělat nějakou změnu.
navrhněte něco....... třeba výměny cLine, mezi sebou, Já souhlasím.
PM: