Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Thread: Lamtumire te gjitheve ne kete forum.

Member
    Uploads
    0

Re: Lamtumire te gjitheve ne kete forum.

EDHE NJE GJE DESHA TE CILESOJ PASI AJO TEME QE UNE DESHA TE HAP NUK ESHTE PER MUA ,POR PER FORUMISTA TE TJERA PER TI NDIHMUAR NE RIPARIMIN E TYRE ,SEPSE UNE PERSONALISHT I PERGJIGJEM KESAJ FUSHE PER DISA LLOJ RECEIVERASH JO TE GJITHE..PO ME JEPET RASTI EDHE NJE HERE TJU FALENDEROJ PASI NGA BISEDIMET TEPER SHPRESETHENESE PER KETE TEME DHE TE TJERA TE MENDOHEM SEPSE ME SHOKE TE TILLE NE KETE FORUM JA VLEN QE TE RRI (ndoshta PERGJITHMONE) NE KETE FORUM SHQIPTARESH.

2. Advertise Here
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

E kam thene dhe here tjeter, nese nje teme qe doni te hapni ose te postoni ne nje teme egzistuese, mund ta beni mjaft qe te jete mbi boten satelitore, dhe jo per perralla, kengetare, hena, dielli, lumi, apo mali. vetem nga bota satelitore.dekoder, taset, kokat, kamalecet, motoret, diseqc e shume e shume te tjera qe perfshihen ne boten satelitore.

te tjerat jo vetem qe do te fshihen por do te penalizohen ata qe shkelin rregulloren ne menyre te perseritur.
    ndersa per forumin turk atje le te bejne çte duan te shpresojme qe edhe te fillojne ti falen zotit po te duan.

dikush e ka kollaj qe te shkruaj ku ti doje e çti doje qefi se pastaj e rregullon moderatori dhe un s'humb asgje. kjo politike duhet te marre fund.
    ky seksjon ka nje rregullore autonome qe bazohet dhe respekton ne thelb rregulloren e forumit kryesor, dhe duhet te respektohet nga te gjithe nese duam te kemi nje rregull dhe te mbarojme pune te gjithe duke zgjjidhur problemet tona

te gjithe e kemi nga nje jete private apo jo?
    un kam kohe qe ne vend te kem mundesi te lexoj dhe te nderhyj atje ku di duke ndihmu ndonjerin e humb kohen time duke fshire dhe lexuar mesazhet jashte teme te shume antareve te rinj dhe te vjeter dhe po e bej kete pune pa penalizuar asnjeri.
    nese dikush nuk eshte i kenaqur, mund te beje report ose ankese ne forumin kryesor.
    kjo teme qe eshte hapur sot me ndihmoi dhe mua qe tash e tutje te marr vendime drastike mbi ata qe e shkelin rregulloren e thjeshte te ketij forumi, sepse nuk mund te vazhdohet keshtu.

nje shembull, hyj ne temen e humax dhe gjej shkrime per nje dekoder bie fjala starsat, edhe mbasi e fshij, antari jo vetem qe s'kerkon falje por kerkon edhe llogari pse nuk e kisha spostuar postimin e tij dmth tja rregulloj une postimet e tij?! po ai ç'duhet te beje? te vazhdoje ashtu se mendon moderatori per postimet gabim te antareve? jo absolutisht jo.
    keto gjera duhet te mbarojne njehere e mire perndryshe do me vij keq por do kete penalizime per ata qe nuk e respektojne rregulloren.

VIP Member durresi's Avatar
    Uploads
    329

Fredi, dhe une sbesoj te kete njeri ketu me qellim te keq, por nje gje kur duhet, duhet, dhe te diskutohet per kete pastaj te vendoset.
    Dhe une i permbahem asaj fjales "Cdo gje krijohet ngaqe e don nevoja".
    Tema normalisht qe do jete me rrenje satelitore.
    Normalisht vendimet i marrin te tjeret por dhe keshillimet duhen.

Senior Member flor1's Avatar
    Uploads
    1

o fiku per kete punen e nje tip "nenforumi" jam dakort dhe une.
    nuk po them qe aty te shkruajme perralla por nje tip diskutimi gjeneral per satelitet dhe pyetje per receivera qe jane te rralle pasi per receiverat me te perdorur i kemi keto tema.une mendoj se ekzistenca e kesaj do te na ndihmonte edhe ne edhe ju moderatoret.

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

[QUOTE=flor1;393834]
    o fiku per kete punen e nje tip "nenforumi" jam dakort dhe une.
    nenforumet vetem sa do ngaterrojne pune per momentin sepse temat i kemi te qarta, s'kemi pse bejeme labirinte. jemi seksion i vogel i nje forumi nderkombetar por shume efikas dhe per kete duhet te jemi shume krenare se perfaqesojme Kombin shqiptar jo vetem shtetin shqiptar.
    temat egzistuese mund te perdoren si per pyetje si per servis siç kishte hapur fredisat tema perseritese. Ndersa per pyetje te rralla hapen tema te reja.

nuk po them qe aty te shkruajme perralla por nje tip diskutimi gjeneral per satelitet dhe pyetje per receivera qe jane te rralle

per ato qe jane te rralle mund te hapim tema te reja apo jo?

pasi per receiverat me te perdorur i kemi keto tema.une mendoj se ekzistenca e kesaj do te na ndihmonte edhe ne edhe ju moderatoret
    patjeter ke te drejte por kjo sherben per forumet e medha me tema te ndryshme jo vetem ne boten satelitore. kurse per ne nuk na hyn ne pune sepse jemi nje seksion i nje forumi gjigand dhe nuk praktikojme shume tema, por vetem ate satelitore.

VIP Member -dr-alb's Avatar
    Uploads
    27

me vjen keq qe shikoj kete lloj mesazhi (lamtumire )ne forumin tone , une kam me shume se 2 vjet qe jam i regjistruar ne kete forum kur gjuha shqip nuk ishte e pranuar ne kete forum. tani na kane pranuar , edhe ne duhet ta mbajme , edhe çdo gje qe duket si publicitet eshte me mire te pyesesh se si mund te hapesh nje teme per te ndihmuar sa me mire edhe mos te duket si publicitet.keshtu qe FIKU75 ka bere thjesht punen e vet , kane qene edhe te tjere qe kane sjelle shume dihme per te gjithe shqipetaret por jane penalizuar si prsh me i fundit s.univers qe nuk lejohet me ne kete forum .Fredisat paç fat ...

Member
    Uploads
    0

Te f.m.sh -dr-alb-...........

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

une jam dakort me fikun ,edhe pse me ka fshire ndonje postim nuk ja kam mare per keq sepse te jesh moderator apo dicka te tille eshte edhe kohe te cilen ai e harxhon per te tjeret

Senior Member aldo224's Avatar
    Uploads
    0

Besoj se te gjithe e kuptoni se cdo gje ne bote ecen ne baze te disa rregullave te cilat jane te mira apo te keqe ato jane krijuar nga dikush per te mbrojtur dike. ( Ne rastin tone keto rregulla jane krijuar per te mbajtur nje rregull ne kete forum dhe per te ruajtur nje atmosfere te kendeshme, sepse nuk mund te hysh ne nje forum ku mund te gjesh dhe te kerkosh zgjidhje per satelitet dhe ne te njejten kohe aty gjen nje forum ku gjerat jane corbe ku satelitet perzihen me muziken dhe me filmat apo ku di une si u tha me lart, kjo per mua nuk shkon dhe nuk vlen) Une nuk them se duhet te kete nje rreptesi te papare sepse te gjithe gabojme por gjerat nuk duhen bere si te natyrshme nga cdo kush dhe te shkruajme cte duam dhe ku te duam, kjo mund ti ndodhe ndonje fillestari qe nuk eshte mesuar me forumin por te tjereve nuk mund tu lejohet ta bejne. Une Fikut i jap te drejte, ndersa per ate djalin me vjen keq qe mendon te largohet por gjerat duhet ti shohe nga nje pikpamje tjeter dhe pak me korekte. Gjithsecili duhet te jete moderator i vetes ne rradhe te pare, dhe me pas nese mundet mund tu jape ndonje keshille te tjereve per gabimet qe ndodhin duke i dhene ndoshta pak ndihme dhe moderatorit kryesor.
    Pershendetje.. dhe besoj se do te ndryshosh mendim, dhe ne te njejten kohe te falenderoj pasi bere dhe nje dicka te mire sepse hape nje teme qe ne njefare menyre i duhej forumit. Kjo ishte si nje shpelarje e fytyres per te na sjelle ne vete. Ciao.. Ciao...

Member
    Uploads
    0

Kjo lloj teme eshte i cike e ngaterruar pasi ka te drejte si FIKU qe respekton rregullat e forumit po ashtu edhe anetaret kur u fshihen postet pa paralajmerim,pa patur gje personale me asnje do thoja qe dikush ndaj vendoset dhe moderator per tu kujdesur dhe mirembajtur forumin e cila nenkupton pervec te tjerave dhe zhvendosje te nje posti aq me teper meqe jemi te gjithe shqiptare ne kete forum dhe duhet te merremi vesh,FIKU thote qe skam kohe une them qe duhet ta gjej sepse mbi te gjitha gabimet i bejne anetaret e rinj te cilet pra nuk dine.per sa i perket anetarit FREDISAT i them qe me vjen qe mendon te ikesh pasi ne jemi nje shoqeri e mire ketu dhe une kur kam ardhur ne sat televizion pasi u mbyll kosovasati nuk lexova kush eshte moderator,admin apo ku di gjo une,erdha se flitet shqip,bej pak kujdes te postet dhe kaq.Ti na lajmeron qe do ikesh kurse shume te tjere qe njoh une kane ikur pa thene gje, kjo per arsye te tilla dhe ndermjet tyre njohes te mire te botes satelitore.RESPEKT

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Advertise Here