Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27

Thread: Lamtumire te gjitheve ne kete forum.

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

Re: Lamtumire te gjitheve ne kete forum.

Mbrema!
    Cuna, kur nuk e kisha privilegjin te isha MODERATOR nuk shikoja se cbehej ke temat e moderatorve, tani qe jam po vej re ate qe theksova me lart, Rregullorja ketije forumi eshte shume e rrepte dhe jo per shkakun tone, por se ashtu kane menduar ta ndertojne ne baze te ketyre rregullave, thjesht duhet te tregojme kujdes te postojme ato qe duhet ne vendet e duhura, nqs mendon se te eshte hequr nje postim ose ke paqartesi atehere kontakto me personin qe eshte marre me moderimin e temes tuaj. Nuk te heq njeri postin se postove nje Informacion tek Lajmet e Reja, apo se nxore kodet e reja te DIGI ose RAI, nuk te fshin njeri nqs nxjer nje soft te ri te starsat apo tjeter, por te fshin kur poston filma, video sic bera une me KEJSI TOLA, Tema e sondazheve e gjera te ktije lloje, natyrisht te vjen keq, Postimi im i videos se Kejsi Tola me kushtoje 20min ta pergatisja por edhe une shkela rregulloren ndaj mu hoq posti, per fat nuk mora paralajmerim, se po te isha ne ndonje nen forum tjeter ketu persh Italian do kisha fluturuar... Pa mbajtur anen e askujt mendoj thjesht te jemi te kujdesshem me postimet tona duke ju permbajtur rregullores. Tema ka plot le te flasim e bisedojme konkretisht ne temat perkatese.

Me sa mbaj mend fredisat donte te hapte nje teme ku te bisedohej per anen teknike/fizike te paisjeve? Nqs fredisat ka njohuri te tilla une personalisht e falenderoj qe eshte midis nesh dhe besoj se do ndihmoje shume persona perfshi dhe veten time, nqs ka informacione per dreambox le te postoje cdo gje te re ose gjera te ndryshme per kete lloj aparati, keshtu dhe per aparatet e tjere, cdo lloj informacioni qe na jepet ketu ne forum dhe eshte i vlefshem eshte mese i pranuar dhe privilegj te kemi njerez shqiptare te na ndihmojne ne kete aspekt. (thjesht te postohen ne vendet e duhura sipas emertimeve te temave)

Shpresoj ta kemi serish mes nesh fredisat.
    Ju pershendes

2. Advertise Here
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

[QUOTE=dragon41;394675]
    ,FIKU thote qe skam kohe une them qe duhet ta gjej sepse mbi te gjitha gabimet i bejne anetaret e rinj te cilet pra nuk dine
    shof qe e ke lexuar gabim mesazhin tim, un kohe per moderim kam por nuk te lejoj qe ti te abuzosh me kohen time. ky eshte thelbi qe kam dashur te them.

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

them se eshte dobishme per te gjithe ky diskutim.
    edhe une ju pergjigja njonit ne seksionin e humaxit,per nje dekoder tjeter.dhe fiku e kishte cancellu,mund te kishte hapur nje teme tjeter.por nuk mendova te ikja,pasi mendoj qe experienca e cdo njonit eshte nji plus x kedo.
    Dua te them qe nuk eshte i lehte pozicioni,dhe puna,qe po bon fiku.du tshtoj qe eshte edhe stressante.
    ndersa per fredisat,doja te shtoja nese eshte e mundur qe te rikthehet ne forum,pasi experienca e tij do jete e mirpritur,dhe nga vete administratori,e deri tek ai me i vogli.
    menoj qe ka qon nji keqkuptim e basta.

Contributing Member kapia's Avatar
    Uploads
    1

mireadrdhsh!!!

Senior Member simonsatell's Avatar
    Uploads
    11

Thumbs up Re: Lamtumire te gjitheve ne kete forum.

esht e njejti konfuzion qe ndodh ne shum nen forume shqiptare e theksoj nen forume se vetem ketu arrim te shprehim pasionin ton satelitor me conteksin ne pysim ju pergjigjeni pra kush jan ju dhe kush jemi ne ?per mendimin tim fredi e ka ketu difektin ,sepse nuk arrin te kuptoje qart ne c!grup ben pjese nga njehere nuk esht e thene te jesh mod qe te arrish te japesh nje pergjigje te sakt per ate qe pyet dhe te gjith e kemi perkrahur si nje mendim i sakt e izgjuar por kjo nuk ndodh shpesh bile nganjehere fryhet se tepermi me gjera te pa nevojshme gje qe sjell edhe atake te rrezikshme per forumin ne pergjithsi qe siq e theksova me lart ne ketu jemi miq dhe miku ne shtepin e huaj duhet te beje shum kujdes pra i dashur fredi ti po qe se e ndjeve gabimin mund ta kishe shprehur ne nje menyre tjeter me edukative ...gjithsesi un uroj stafin e ktij forumi te pasur qe po ben nje pun te mrekullushme e per tu pasur zili nga shum forume te tjer qe mendon ti gutbaiii.

Member
    Uploads
    0

I dashur .simonsatell. Perse duhet te ndihem fajtor per nje dicka qe nuk kam faj ,sepse une hodha nje ide qe ekziston per boten satelitore dhe ben pjese aty sepse vete aparatet jane satelitore per ato qe desha une te diskutohej,dhe tjetra pa dashur te ofendoj por nuk jeni ju personi i duhur qe duhet te beni vleresimin jane te tjere ata psh.(moderatoret etj.)dhe dua te theksoj me bindje te plote qe ata qe kane te drejten e vleresimeve n.q.s e ndiejne qe une jam fajtori ne menyren me urgjente te me fshijne nga ky forum.

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Po shof qe kjo teme e ka perfunduar misjonin e saj. ç'ishte per tu thene u tha, tashi nuk mbetet vetem qe ta mbyll, se po shof qe po diskutohet dhe po perseriten te njejta mendime.

per temen e servisit dhe riparimeve je i lire te bisedosh dhe ti trajtosh kur dhe si te duash jo vetem ti fredisat, por dhe kushdo e ndjen veten te afte nga ana teknike, por, duke respektuar temat, dmth, nese dikush ka nje dreambox te prishur, le te pyesi tek tema respektive e dreamboxit e keshtu me radhe.
    pra nuk mund te hapet nje teme e vetme dhe brenda asaj teme te bisedohet per dreambox,youmatu,clarketech,kaon, e me the e te thashe, se behet nje tosmollos qe se gjen i pari te dytin.

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Advertise Here