Loaderi + editori i kanalave etj.. pėr tring resiverat
Loaderi + editori i kanalave etj.. pėr tring resiverat
ēelesa te ri per test Per dekoder tst-1000
I hodha aparatit tring sw e mesiperme qe missoervini ka postuar po nuk e di ca shkoi keq dhe tani nuk me del asgje vetem erresire dhe tek display i aparatit del vetem nje U dhe asgje tjeter!!! Ju lutem me ndihmoni cfare duhet te bej???? flm.
Ke soft i ke hedhur??? nqs i ke hedhur f/w e fundit nga digisat ne tring v2.4.8 mund te nxjeri probleme sepse do nje version tjeter te vjeter pastaj versionin e fundit. Por nga shenjat qr=e thua qe nxjerr nje "U" une mendoj se nuk te ka kaluar f/w mire ose i sakte. Te sygjeroj ta hedhesh dhe njehere me kabull. po nuk eci na thuaj.![]()
pershendetje desha tju pys per ting a punon me diablo cam ju faleminderit
po versionin e fundit i kam hedhur nga digisat ne tring v2.4.8. edhe un mendoj se nuk ka kaluar mire programi por si mund tja hedh nje sw tjeter tani me kabell pasi ne tv nuk me del asgje nuk e perdor dot aparatin. ekrani i tv nuk nxjerr asgje komplet erresire dhe as nuk e ndez as nuk e fik dot aparatin thjesht me celesin mbrapa mund ta fik. Nqs ke mundesi ma shpjego pak se deri tani nuk kam punuar ndonjehere me kabull. Flm.