Pershendetje.Provova te ngarkoj softin Digisat_MC620 DU_SW_3.0.02 neprmjet rs232 te thjeshte (me tre fije)dhe me jep disconnect, ndersa ne receiver me jep bEr1, nuk e kuptoj se cfar eshte ky error.Porta com1 eshte e hapur.
Jo problemi ishte se une nuk e stakoja aparatin perpara se te beja start te TSB, pra gabim ne procedure.Por me ndodhi ajo qe prisja, e mbingarkova dhe tashme u ka bllokuar vertete.Shkruan -BUF-BER- boot , pra dhe ky u be me duket per Jtag, ose per ta hedhe poshte.
Mos u tremb se nuk e gjen gje nuk behet per jtag une kam bere aq shum prova me te dhe nuk do tja dije me programin e digisat duhet te eci pa probleme gjithsesi provo kete te fredi 1 kurse perfundimtarja eshte qe ta lidhesh me nje aparat tjeter me rs232 qe ta riparoj boot loaderin.
Sapo e bera dhe me sukses.Te lumte!
A ka ndonje opsion me kontrolluar ngarkesen e hardiskut?
Mireundigjofshim-Anesti Durres.
missoervin
Re: Tring_TST_1000
Une kisha nje cabel null modem te plote, por nga qe nuk po procedoja ne rregull (on-of...start tsb) mendova ta ktheja ate ne te thjeshte, me tre fije,(2-3 3-2 5-5) me sa po shoh mire po funksionon.Per me tej nuk e kam provuar dhe natyrisht do te kerkoj ndihmen tuaj.Faleminderit.Ketu ke softin digisat dhe loaderin qe mund tja hedhesh me rs232 procedura eshte sh e thjeshte pasi te ngarkosh firmware ne loader do ndezesh aparatin nga celesi prapa dhe do shohesh qe do eci pa problem, kete firmware mund ta hedhesh dhe me ane te usb. Nje pershkrim te shkurter per aparatin. Eshte aparat shume i mire dhe me kete firmware mund te aktivizosh emu me 7799 kur je brenda ne menu aty mund ti fusesh celesat manualisht, Mund te regjistrosh filma ne usb me cilesi shume te mire dhe njekohesisht mund ti besh play nga usb. Katrat smart i lexon mire te pakten shqiptaret, mund ti heshesh lista te gatcme te kanaleve qe postohen ketu gjithashtu dhe softcame me celesat e freskuara. Per ta kthyer ne versionin origjinal te tri*g duhet ti hedhesh versionin e vjeter dhe pastaj te riun se ka pas raste qe eshte bllokuar. Te ecte mbare
Pershendetje dreamer!.Une po shoh ne receiver kam SW 2.4.8,por kur provova me e ngarkuar dhe MC_620 me emu, aparati u bllokua.Cfar procedure duhet me ndjek qe ta marre normalisht ? Faleminderit
Per lokalin vendosa te marr nje sharing nga serveri ku marr internet per 10 mije lek ne vit, ka sky dhe supersportin dhe duke i fute dhe nje sharing me dy ambjetet e shtepise besoj se eshte me interes.Keshtu me duhet te blej tre aparate, por DM500 nuk me pelqen, kalon shpesh ne frizing e duhet bere "boot "shpesh.Besoj se 7020 ka shkuar me mire, megjithese keto drimet kane probleme dhe me temperaturen .