flm durresi.e shikoj qe jan momentale por habitem si ka mundesi te zbulohen qelsat e tringut ?. ne qfar sistemi kriptimi jan ?. dhe ne cilat aparate funxionojn ?.
flm durresi.e shikoj qe jan momentale por habitem si ka mundesi te zbulohen qelsat e tringut ?. ne qfar sistemi kriptimi jan ?. dhe ne cilat aparate funxionojn ?.
Jane sistem Conax
Aparatet shkruante aty tek e tek. Por nuk ja vlen :)
psh.kur fus programin e tring tst 1000 versioni 2.4.8 me USB .me bllokohet aparati me nxjerr ne ekran MC620DU LOADER V1.0.0 SOFTWARE VER:000100 dhe nuk punon asgje kurse te gjitha softet e tjera punojn mir edhe me te hershmit edhe digsat emu. etj..ju lutem di gje kush ku mund te jet problemi? me sa mbaj mend un ky ka qen softi i fundit qe ka nxjerr TRING
Kur e ke me Digisat duhet ti hedhesh nje here 2.4.7 pastaj 2.4.8
me nevojitet flash dump per aparatin tring tst 1000 faleminderit
faleminderit te gjitheve ja arrita qellimit respekt......
Pershendetje te gjitheve!
Shpresoj te jeni mire.
E kam lexuar me shume vemendje kete teme, dhe kam nja dy pyetje.
Jam munduar ti hedh ēelesat me USB duke perdorur menyren qe ka thene Bledi77 duke downloduar SoftCam.key nepermjet instruksionve. File qe krijohet ka rendesi per aparatin se me cfare emri e ruan? (p.sh. block.rs232 apo mund ta quash si te duash?)
Ēelesat BISS vura re qe mungojne. I ka hedhur Bledi77 me pas, por doja te dija ku mund ti gjej keto ēelesa nga site dhe menyra per klijimin e key.rs232 te ēelesave BISS eshte e njejte si metoda qe ke shpjeguar?
Dhe e fundit, hedhja manuale e ēelesave nese mundeni ta shpjegoni pak me qarte sepse flisni pak shkurt dhe ndoshta nuk po krijoj idene e qarte.
Mendoj qe keto pyetje i drejtohen Bledi77, por nuk i perjashtojme edhe sugjerimet nga te tjeret.
Ju falenderoj.
Studenti2006
psh.djema a ka mundesi dikush te na shpjegoj qart per kodet e tringut ne cilin aparat futen si futen me dor apo me PC dhe si ka mundesi qe askush ne kete forum nuk flet per kete gje ne nje koh kur ky eshte nje eveniment jo pak i rendesishem?