a ka ndonje marifet si te hapesh kanelt ne tring falas si pershembull kanet e sportit ju lutem kush mund te ndihmoje
?
E kam kthyer aparatin e tringut ne digisat mund te me thote dikush si futen kodet me usb???
po shoku nese ti di te programosh softin atehere eshte e njejta si me softin por i hedh kete softcam eshte i vjeter jo i perditesuar e extax ne usb dhe e hedh ne tring. por doja thjesht te tregoja se si futen kodet e tringut me usb
softi i ri i tring
aparitit =intek s20cx
soft version 01.12E2-G
Ky soft sherben per aparatin intek s20cx.
Azhornimi i Softit te ri per reciver tring (intek )
manuale
1-menu OK
2-Azhornimi i softuerit OK
Do ju dali nje tabele
Satelit ewtelsat w2
Frequenc 11283
Simbol rate 27500
Polarizim hori
Ok
Do ju dali mesazhi i sistemit per softin e ri
me kete azhornim asnje prej kanaleve te cilat ju keni memorizuar nuk do ju fshihen . mund te editoni kanale ne menyren tuaj pa ju levizur renditja.
![]()
o ylvi pse ia fut kot a ska per tu hapur ndonjehere bulsati ne keto aparate me pa pasur ali chip qe hap dhe irdeto 2 keto aparate nuk e suportojne irdeto 2 se po te ishte ashtu do e kishin nxjere keshtu mos u bej sikur do e nxjeresh ti dhe thua do e nxjerim se shpejti mos i di njerzit gje idjota ti. prandaj them qe mos keni shpresa te kota se jane te gjitha genjeshra te disa qe i=hiqen si mjeshtra po qe se e nxjer ti ylvi softin qe hap bulsat ne tring une do te jap sa lek te duash po te jesh i zoti hidhu
geni une isha i pari qe nuk e besova qe behet ods 3000 c po cka eshte e verteta u hap tani nuk them asnje gje qe nuk eshte e pa mundur po shikoj ylvi po ben nje pune te mire taNI SHPRESOJME QE DO DALI DHE DICKA PER KETE DEKODER ESHTE MIRE TI LEME FJALET SE NUK FITOJME GJE THJESH MOS RESPEKT PER KOLEGET KLM GENI_KO
endrit per respekt per mirekuptimin