Une vetem nje soft di per digisat qe punon me tst 1000 (MC620DU_ZYF_06_S3.0.2_H05_B2.1.0_080319 _080613-15.38_APP) dhe kete i kam hedhur .Nqs ka ndonje version tjeter mund te me ndihmoni duke e postuar ketu ose duke me treguar adresen se ku ti bej download. Ky eshte softi qe i kam hedhur dhe kam 6 here qe instaloj kanalet dhe te gjitha heret me iken lista e kanaleve. Faleminderit
ne qoftese nje box intek si kombo apo nje satelitor ka probleme ,te kesaj menyre.zgjidhja eshte vetem me rs232.pasi aparati nuk eshte perfunduar ne update apo ne ato momente ka hasur probleme me sinjalin dhe nuk gjen mbylljen e flashit te imaget.menyra e vetme eshte 232.
dekoderi ka reth 30 kanale te gjitha. Kam instaluar vetem kanalet kryesore. Digitalb. RAI. DHE KANALET NE TURKSAT NTV SPORT DHE TV8. Eshte nje dekoder me cilesi shume te dobet. Vonon ne hapje te kanaleve dhe ne ndryshim nga nje kanal ne tjetrin. Une kam dhe dekoder tjeter opticum 9500 hd por nuk ka humbur apo nuk behet fjale te ike lista e kanaleve. apo te vonoje ne ndryshimin e kanaleve. Keto jane aparatet qe shesin Tring dhe Digitalb ! Te lodhin duke mos pasur pune per tu lodhur.
Faleminderit Durrsi ,Ylvi dhe Plakusat 2000. Nuk e kishte fajin aparati ! Tani i instalova kanalet ne tokesor dhe punon shum mire>. Fajin e kishte nje lidhje e bere keq tek priza ku dalin dy kabujt, tokesori dhe satelitore. Sote e pashe. Ne tokesor karta e digitalbit punon shum mire. Do tju le digitalb ne tokesore pasi atje nuk ndryshohen frekuencat dhe turkun te turksat 42e. Aparati eshte ne regull! Faleminderit per ndihmen!
Kush e dine pse nuk ka vale per ORF ne aparatin Tring me Digisat