Me fal se u keqkuptova. Duke lexuar postet paraardhese te tuat mendova se pyetja ishte se cfare paketash hapte Tring ne Astra 19.2 grade. Dhe une mendova te te tregoja qe hapen ORF dhe Austriasat. Por ti e paske ditur vete. Pac fat me celesat, Une i hap me softcam, por ti provoje njehere me kode se ku i dihet. Vetem bej kujdes se ndonjehere duhen shenuar nga 2 here, pra te perseriten. Dhe mund te ndodhe qe te kerkoje qe te vihen gjithmone sa here ndez aparatin nga priza. Sepse ne varesi te versionit te soft qe ke ne aparat te duhet edhe procedura e ndryshme.
Une kame versionin Digisat me emulator. Ma dergo nje softcam ketu ne forim qe ta provoj.
Ok do e provoj. Gjithsesi faleminderit dhe ju kerkoj falje nqs ju kam bezdisur me pytje per ke palo Tringun.
Keshtu eshte kur ngel ne dore te ketyre dy kompanive si Tringu dhe Digitalbi.
Prap nuk kam arritur ti hap Austriasat me Tring Digisat.
E kam provuar edhe me Softcam edhe i kam ediuar vete ne kete menyre.
0D0510 00 0000000000000000
0D0510 01 C2E01777E69B850D
0D0510 02 C229A4036100E81A
0D0510 03 42BAC3C70EBBC852
Nqs ka ndonjeri aprat Tring me Digisat dhe ika te hapura keto kanale te me tregoje si si i ka hapur.
A ka dale kodi per Albanian Screen.
pershendetje miku im Durresi se shpejti do perfundoje softin i Tring tst1000 per hapjen e Bulsatit
pershendetje te gjitheve kam softerin mc620du versioni 3.0.2
a mund te me ndimoj ndonjeri per ti hedhur softerin e tringut dhe per kete me duhet nje versjon me i vjeter dhe softeri i fundit i tringu faleminderit