ndonjeri nga ju mund t m ndimoj me pershkrimin e fishes rs 32 per ta lidh aparatin tring me pc? un kam nji fish qe ka dhe hyrjen dhe daljen me koka si lidhet te aparati i tringut qe esht vendi per rs32
A po punon dikush per hapjen e bulsatit apo perfundimisht eshte e pamundur!!?
un kte fishe e kam....tani si mund ta lidh me pc duke e perditesu aparatin tring st1000 pasi nuk hapet fare dhe te ekrani vogel shkrun bErr!!
Lidhe aparatin me pc, hap programin Stb upgrader kliko start, dhe gjej ku ke programin qe do ti hedhesh, ndiz aparatin tek celesi mbrapa dhe prit sa te mbaroj procedura. Po te postoj nje soft origjinal qe ne te shumten e rasteve me ka funksionuar, pastaj per te bere prova ke digisat dhe 2 versionet e fundit te tst1000
stb upgrader ku mund ta gjej si program qe ta download... dhe sh flm per te gjithe ndihmen. :D
kam nje pytje. kam nje aparat TST1000 nga ato te tringut. i hudha softin e korrikut dhe nuk hapte gje ne fillim. pastaj i vura kodin 7799 tek menyja dhe i hapi bulsat po jo tamam se prapseprap nuk mi kap te gjitha kanalet e bulsat tek hellas 39. novatv dhe diemat mi hap ne rregull kurse viasat nature btv cinema btv comedy hbocomedy, axn scifi axn krime me kercitje. thash se ish nga sinjali po me aparat tjeter sma ben ket veprim vec kur bie shi. me thot dot njeri pse? e kam dhe sacin ne vend te keq se mos e ka ai ose koka. kablli esht i ri.