Me eshte bllokuar aparati TST 1000 , kan ngelur ne radio dhe nxjerr 7u, si mund ta rregulloj.
Me eshte bllokuar aparati TST 1000 , kan ngelur ne radio dhe nxjerr 7u, si mund ta rregulloj.
softcam key te edituar nga une sot por te pa testuar
softcam key te edituar nga une sot por te pa testuar
Attached Files
TST-1000 Softcam key Mile 2.rar (4.9 KB, 3 views)
athere si te shkoj punon?
a mundet njeri te postoj edhe nje file me listen e azhornuar te kanleve nese mundeni?
qe ti boj gjitha atomatike kush ri e bon gjith transponderat
Me pare duhet te prezantohesh tek tema perkatese pastaj te besh poste e te kerkosh ndihme ne seksionin shqip. Dhe nese ke paqartesi hidhi nje sy rregullores[QUOTE=albo666;1003508][softcam key te edituar nga une sot por te pa testuar
Attached Files
TST-1000 Softcam key Mile 2.rar (4.9 KB, 3 views)
/QUOTE]
athere si te shkoj punon?
a mundet njeri te postoj edhe nje file me listen e azhornuar te kanleve nese mundeni?
qe ti boj gjitha atomatike kush ri e bon gjith transponderat
si fillim i her me behet qefi qe ene shqiptaret jan bo me regull ka lezet si kur ta kishim edhe ne jeten reale
vajta me par aty por tema eshte e mbyllur dhe e reja qe ka kriuar po i njetin person qe i bera replay thot
vBulletin Message
Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
me gjith ate faleminderit gjithsesi pash titullin tst 1000 dhe kekrova sa me par mir qe postet e ketij forumi jan te freskta se kom kerku mbar forumet po te tjeret kan postu i her ne shekkull dhe kaq
http://www.satsupreme.com/showthread...rit-t%C3%AB-ri!!!Ketu mund te prezantohesh dhe te pershendesesh antaret e tjere ne rredpekt te rregullores
a do na jepni na i ndihm apo jo tashi ta thash i her nuk eshte se une nuk duha te prezantohem por linku qe me jep ti nuk funksionon thot Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
Normalisht qe per te ndihmuar njeri-tjetrin jemi te gjithe ketu
Provoje dhe nje here prezantimin KETU dhe nqs akoma ka probleme beje postimin ketu dhe e cojme ne te tema perkatese..
ok ate linkun nejse une e reportva ke formui si bug j shkujta ne anglisht
po tashi a mund te me ndimoni me nje list kanlesh te azhornuar sic e kishte ber dreamer1983
ket gjeta me te fundit une ne nje forum tjeter Tring TST 1000 Channal list By dreamer1983.29.Dec.2011.USB-Flash?