Originally Posted by
adybaran
Eu zic sa renuntati mai baieti sa ma mai atacati,ati venit de pe sateliti info si aici sa ma alungati?Atentie intro buna zi lumea o sa se sature de jignirile voastre,pe forumurile celelalte ati facut ravajii,atacati pe cine doriti voi,veniti in numar mare si atacati,iara moderatorii normal pe voi va cred.Sunt convins ca si aici o sa ma atacati,dar eu o sa va las sa ma jigniti in continuare,uite aici ati venit cu jigniri,eu doar acum am intervenit,dar va las baietii sa ma atacati si lumea v-a intelege.Ati zis ca o sa ma faceti sa iau ban peste tot,dar nu v-ati intrebat daca ceilalti care se prind ca voi vreti sa puneti monopol pe forumuri,o sa va mai suporte mult?Eu si mai multi ne-am prins veniti sub mai multe identitati si ne jigniti.Dar intro buna zi noi cei care va cunoastem o sa facem publica identitate fiecaruia dintre voi cei care ne vinati,spre exemplu pe mine.Uite cum te-ai exprimat in ceeace ai postat contradictoriu cu ce am postat eu,aici da nota care dintre noi suntem mai cu bun simt,nu cred ca ai mai mult de 8 clase.Da este adevarat cine invata si studiaza stie sa se limiteze.promit ca nu v-oi mai da atentie provocarilor.Mult succes.Incercati sa respectati chiar si pe cei mai slabi pregatiti decit voi si veti fi respectati,dar numai asa.