per ata qe kane clark tech me porten LAN dhe qe duan te perdorin menu sekrete 8281 te web-it po vendos kete modulin 002p
per ata qe kane clark tech me porten LAN dhe qe duan te perdorin menu sekrete 8281 te web-it po vendos kete modulin 002p
firmware per clark tech 5000s/c/+
Mirembrema benardi.
Pese minuta pasi ndeza marresin cl-tech 5100hd combo plus u stakua dhe pulson vetem ne kete forme :
Fiket ndizet vete me shenimin loader pastas start up emri i kanalit ku eshte fikur dhe perserit ritualin pa nderprerje duke mos u ndezur me .
Mund te na ofrosh ndonje zgjidhje/
Provova nje variant te cilin e lexova ne forumin sif team duke e fikur me celesin mbrapa duke mbajtur njekohesisht butonim menu dhe ate te ngritjes se kanaleve e duke e ndezur perseri me butonin mbrapa ,por asnje rezultat.
Po pres ndonje pergjigje.
Naten
Mirembrema.
Çdo gje ne rregull.Une te falenderoj shume .
Gjithmone korrekt dhe i sakte.
Ajo qe me shqeteson eshte fakti perse duhet te ndodhte kur po punonte ne kushte normale.
Shpresoj te mos perseritet.
Naten!
firmware (jo zyrtare) per clark tech 1500+/2500+/2501+/3100+/3101+
firmware per C-TECH-5000CPlus_248p.zip
cuna pershendetie , kam nje klartech 2500 plus me ben nje problem kur shkoj ne menun e konfigurimit te antenes ose ne kermim kanale me bllokohet dhe nuk vazhdon me te punoj me telecomando, kam provuar te nderoj telecomandon dhe ben te njejtin difekt, pra nuk me jep mundesi te hyj ne menun per te futur frekuencat manuale dhe te impostoj antenen ose disek etier,,, bllokohet amund te kem nje softwer dhe nje loader per te karikuar softin edi qe ka dhe usb por mendoj qe mund te jete akoma me mire flm te gjitheve
Mirembrema benardi.
Nje pyetje ndryshe nga heret e tjera.
A ndikon sistemi i marresit ( e kam fjalen per cl-tech 5100hd c+) linux ose jo ne leximin me shpejtesi dhe pa nderprerje te linjes. (ky ne fjale nuk eshte linux)
Faleminderit