gjate kesaj kohe nuk kam ndejt kot,dua te theksoj se sw vantage eshte hdp file,prakush na ndihmon se me cfare programi ta hapim ket skedar...pastaj cdo gjo bohet ...ata qe njofin mire gjuhet e programimit
gjate kesaj kohe nuk kam ndejt kot,dua te theksoj se sw vantage eshte hdp file,prakush na ndihmon se me cfare programi ta hapim ket skedar...pastaj cdo gjo bohet ...ata qe njofin mire gjuhet e programimit
Me vjen mire per entuziasmin qe tregoni edhe pse nga deshira tek permbushja e tyre eshte goxha kohe e gjate dhe djerse per t'u derdhur.
Une kam pare Bulsat te hapur ne aparate shume me te vjeter dhe me pak te pajisur se Vantage, sa per shembull po ju jap DT470 SAT+. Dhe me besoni nuk eshte provokim por fakt.
Teorikisht cdo aparat mund te hape Bulsat dhe te tjerat me rradhe. Praktikisht varet nga grupi i suportit dhe paraja qe leviz.
Shume prej anetareve ketu ne forum kane serviset e tyre ku per sherbimin e ofruar ndaj klientit paguhen (5 apo 10 mije leke). Edhe vete kam paguar tek tregu elektrik per aparatin tim te pare deri sa me hyri mikrobi dhe fillova edhe vete te luaja me aparatet qe kam blere me vone per hobi. Personalisht jam gati te paguaj nje shume simbolike per te mbeshtetur punen qe mund te beje ndonje programues si ai djali qe ka ferrariteam mik sepse e di qe kjo pune kerkon edhe fonde, por sa vete te tjere jane te gatshem per kete? Dhe nuk mendoj qe ndonje me aftesi te tilla te gjeje kohe per t'u marre me kete gje nese nuk ka ndonje interes me shume. Megjithate, never say never.
Nese del ndonje burre te na beje publik softin me emu per Bulsat per ODS3000C (thone verdalle qe edhe ky i hap) dhe SAT+ DT470 do paguaja me shume deshire sepse me kane ngelur ne nje cep te shtepise duke qene se tek DGA nuk jam abonuar me prej nje viti e gjysem dhe tek SAT+ na e hoqen vete ata paketen.
Te shpresojme te kemi fat dhe te na degjoje njeri.
prsh alkuaz,po spjegohem me qarte,ket pune nuk e boj per pare po per tegjithe ata qe posedojne nji vantage dhe nuk jane pak,edhe mua vete me kane ndihmu,ai miku deshiron te na ndihmoje seriozisht,une kam miq ...po miq....ciao
Key Files by SatAngels 17.12.2010
======================================
---> New TeleClub Key00 added
Vantage_Softcam_ORF_OK
ORF Digital, 12692 H 22000 5/6 Astra 1H, 19.2°E (Cryptoworks)
ORF HD
ORF1
ORF2
Alpenglühen TVX
Puls 4 Austria
ATV
Austria 9 TV
RAI 1-2-3-4 13°E KEY 0C February
Mediatech (002A) Keys 0C February 4°W 11258 H 27500 3/4
all keys ok.06/01/2011
Ju pershendes te gjitheve.O djema na i kaloji edhe ods 3000c neve do na ndihmoj ndonjeri per ndonje soft per te pare bulsatet.O Ylvi vere doren ne zemer dhe na ndihmo edhe ne.
O Ylvi pershendetje dhe falemnderit. je nje nga njerzit qe punone me shume ne kete forume.Problemi im eshte dhe problemi i te gjithe atyre qe kane "vantage x 121sci"me te cilin nuk shikojme dot bulsatet.Prandaj te vetmen shprese e kam vetem tek ty vetem ti munde te beshe ndonje soft per kete aparat.edhe njehere Flm