Originally Posted by
bardy
Procedura eshte e njejte si e dhjetra here te zhvilluar qe nga 2005.Startoj Winup 2.6(per HDP file,per firmware nga 20.10.2006,full version 0039...)ose me winup 1.5 (per DLP file te para kesaj date).Edhe firmware Concord e hodha me Winup 1.5,meqenese ishte DLP file.Pas hapjes se winup,konfiguroj porten seriale perkatese,me parametrat e duhur(si gjithmone),zgjedh firmware file,ne rastin ne fjale,ato qe me derguat ju,dhe start,duke hequr dhe vendosur menjehere spinen e aparatit.Ne rastin e firmware te derguar nga ju,X121SCI,X101SCI,apo te fundit X111SCI,menjehere me jep error"Failed.If ju try again click Start.Or not click Exit.".Ne rastin e perseritjes se ngarkimit te firmware "concord.2330.evo_biss_V-H-ok",ecuria eshte normale,ngarkimi vazhdon nga 1-100% deri ne perfundim te ristartimit te aparatit.Ne aparat ,kur e lidh me televizorin jep meny info sic e dergova ne postimin e meparshem,por te skanimi i sateliteve nuk ka sinjal ne asnje drejtim.Proceduren te jesh i sigurt qe e kam ndjekur korektesisht,qe ne fillim.Me hedhjen e atij firmware,ku qellimi im ishte te hapja "Bulsatet",asnjehere nuk ngarkova dot softet origjinale te aparatit tim Vantage X121SCI.Nuk di cfare te shkruaj me teper lidhur me proceduren e ndjekur nga une.