ok.i anavathmisi egine.ola kala.mia teleftea erotisi .pio programa xrisimopoio gia na fortono tis 'niaou-niaou".thanks
g...a loader i kapio allo;pio einai kalitero;
Καλησπερα στο φορουμ.
Μολις πριν λιγο "ανακαλυψα" το συγκεκριμενο thread , το οποιο με ενδιαφερει μιας και ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου programmer ( και μιας γατουλας) .
Το προβλημα μου ειναι οτι εκανα την μ@λ@κι@ και το δανεισα σε καποιον φιλο, ο οποιος λειπει και γυρναει σε μια εβδομαδα απο τωρα .
Εχω να χρησιμοποιησω τον προγκραμερ ουτε εγω θυμαμαι ποσα χρονια , απο τοτε που εγραφα fun cards ( σωστα τις λεω ??? ) .
Διαβασα τις οδηγιες του φιλου LAKY-S και νομιζω οτι καταλαβα τι γινεται.
Να ρωτησω ομως κατι.
Η "γατουλα" θα πρεπει να σβηστει πρωτα και μετα να γραφτει με τον τροπο που διαβασα ?? Η την γραφεις κατευθειαν οπως ειναι ??
Φοβαμαι μην κανω καμια πατατα και την χαλασω και θα ηθελα να ειμαι σιγουρος πριν δοκιμασω να την γραψω.
Θα την γραψω με το BestttFinalLoaderWithInternalGam που βρηκα εδω πριν μερικες μερες.
Αν μπορει καποιος να μου πει 3-4 πραγματακια , ακριβως την διαδικασια δηλαδη θα του ημουν υποχρεος.
Ευχαριστω
B]
Bravo file mou pou diawazis prosektika ola ta themata protou poostaris
alla an diawazes apo trin arxi ta tsicky tha ewlepes oti yparxei anixto thema ke den tha xriazotan na grapsis sauto ke na to ksethapsis
des edo
http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=88794
Το ειχα δει το αλλο thread φιλε siafari , αλλα εγραψα εδω επειδη αναφεροταν στον συγκεκριμενο προγκραμερ , μηπως και επαιρνα καποια απαντηση απο καποιον που ειναι επισης κατοχος του ιδιου μηχανηματος.
Αν εκανα λαθος ζητω συγγνωμη.
Υ.Γ.
Λενε το αυτοκινητο σου και την γυναικα σου να μην την δανειζεις.
Να προσθεσω εγω και τον programmer !!!
ke gia na min danizoume allo ke xasoume ke ta auga ke ta pasxalia
Finito