σ`ευχαριστω πολυ....
σ`ευχαριστω πολυ....
αλλαξα την καταληξη απο .dvr σε .ts αλλα δεν αναγνωριζεται απο κανενα Player(mpc,windows media player,jetaudio..)
Περίεργο μου φαίνεται. Σ' εμένα, ακόμα και τώρα που το δοκίμασα από περιέγεια, έπαιξε αμέσως. Ίσως, επειδή έχω περάσει τους codecs στον Η/Υ και παίζει απροβλημάτιστα κάθε είδους αρχείο. Δοκίμασε να το παίξεις, αφού το έχεις κάνει ts με το kmplayer που δεν χρειάζεται καθόλου επιπλέον codecs για να παίξει τα αρχεία. Είναι από τους καλύτερους players, αν όχι ο καλύτερος, για dvd και γενικά αρχεία εικόνας.
Θα το κατεβάσεις free από εδώ:
h**p://kmplayer.en.softonic.com/
Οτιδήποτε άλλο θα είναι offtopic σε σχέση με το παρόν θέμα, οπότε δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε εδώ. Ελπίζω να τα καταφέρεις.
αρχεια με καταληξη .ts,επεξεργασμενα απο το dvr-studio αλλa και το nerovision expres,παιζουν με ολα τα Player που σου ανεφερα.
μιλαμε για trojan με περασμενο ανεπισημο firmware.
Γενικα στους Edision Argus Mini 2in1 παιζει η γατουλα στα ενσωματωμενα ucas με firmware απο ichliebe ή θελει το κανονικο firmware και μοντουλα μωβ?
[QUOTE = johndoe2000; 551565] Γενικα στους Edision Argus Μίνι 2in1 παιζει η γατουλα στα ενσωματωμενα UCAS με firmware απο ichliebe ή θελει το κανονικο firmware και μοντουλα μωβ? [/ QUOTE]
*
στο του αναγνώστη trojan,την κάπα την παιζει μονο με το ανεπισημο firmware.το "μαμα" εχει κρυπτογραφηση Conax οποτε δεν σου κανει.
για τη γατα που λες δυστηχως δεν γνωριζω ..
Εγώ αναφέρομαι στα αρχεία που παίρνεις αυτούσια από τον trojan με την κατάληξη .dvr και χωρίς καμία επεξεργασία. Σ' αυτά, αν μετονομάσεις την κατάληξη σε .ts λογικά θα σου παίξουν είτε με τον Kmplayer κατευθείαν, είτε με οποιονδήποτε άλλο player, αν έχεις τους κατάλληλους codecs στον Η/Υ σου.
Από εκεί και πέρα, με το ViedoReDo TVSuite τα κάνεις extract/save as... (δηλαδή χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία) σε .mpeg και από εκεί και πέρα τα κάνεις ό,τι θέλεις. Τα αφήνεις αυτούσια (τα .mpeg έτσι κι αλλιώς θα σου παίζουν παντού, αλλά έχουν μεγάλο μέγεθος) ή τα μετατρέπεις (με ειδικά προγράμματα) σε .avi, .mkv κτλ. Ό,τι τραβάει η ψυχή σου!
με το VidedoReDo τα μετατρεπω μια χαρα.
το rename δεν πιανει με τιποτε...
εχω win7.λες να εχει καμια σχεση?
απο codec εχω περασμενους τους k-lite γι`αυτο και με αλλα ts δεν εχω προβλημα.
δεν ξερω...
σ`ευχαριστω πολυ παντως....
Εφόσον με το VidedoReDo τα κάνεις κανονικά και με απόλυτη επιτυχία extract/save as σε .mpeg, τα οποία παίζουν παντού, τότε μην σε απασχολεί τίποτα άλλο.
Θα σου τονίσω για άλλη μια φορά, ότι τα .mpeg που παίρνεις από το VideoReDO στην ουσία δεν είναι μετατροπή και δεν υπόκεινται σε καμία επεξεργασία. Είναι τα ίδια ακριβώς .dvr αρχεία, αυτούσια και χωρίς καμία απώλεια στην πληροφορία. Οπότε δεν χρειάζεται να τα μετονομάσεις καν σε .ts και δεν εξυπηρετούν κανένα άλλο περαιτέρω σκοπό. Απλά, επειδή τα .mpeg ή .vbr ή .ts (όπως κι αν γραφτούν) αρχεία είναι ασυμπίεστα, είναι ευνόητο ότι έχουν και πολύ μεγάλο μέγεθος.
Οπότε αυτό που θα σε απασχολεί από εκεί και πέρα είναι αν θα τα κρατήσεις σ' αυτή τη μορφή ή πλέον θα τα κάνεις rip από .mpeg σε .avi, .mkv κτλ. για να μπορέσεις να διατηρήσεις τα αρχεία σε πιο συμπιεσμένη μορφή, ώστε να κερδίσεις σε όγκο, αλλά σαφώς να χάσεις σε ποιότητα εικόνας (ανάλογα πάντα και με την ποιότητα του rip που θα επιλέξεις).
Τα win7 δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ. Πάντα είχα xp και μ' αυτά λειτουργώ απροβλημάτιστα χρόνια τώρα. Οπότε δεν ξέρω αν φταίνε τα windows που δεν πιάνει το rename, αν και δεν μου φαίνεται λογικό να φταίνε αυτά.