[QUOTE=panagiotis56;619578]Στο cfg αρχείο έβαλα οκτώ εντολές το πέρασα στον δέκτη και στο net client config πρασινίζουν τέσσερις από τους οκτώ server[/QUOT
kathe server pou vazeis kai to kaneis active kai ta emm kai meta store sto net client otan prasinizi simaini oti exi kani connect me to server.
[/QUOTE
kathe server pou vazeis kai to kaneis active kai ta emm kai meta store sto net client otan prasinizi simaini oti exi kani connect me to server.[/QUOTE]
Symfonoi ayto to katalaba apo ekei kai pera ti prepei na kano?
Dhl pao na do apo ta kanalia poy leei kai den ginetai tipota. Prepei na perimeno kai poso? Prepei na kano kati allo? Mhpos epeidh einai free server einai papala?
Symfonoi ayto to katalaba apo ekei kai pera ti prepei na kano?
Dhl pao na do apo ta kanalia poy leei kai den ginetai tipota. Prepei na perimeno kai poso? Prepei na kano kati allo? Mhpos epeidh einai free server einai papala?[/QUOTE]
ean perimenis panw sto server eki pou lei log ok tha prepi na deis oti stelni ta kleidia diladi cw ok an einai stelni cw failed tote papala......
Kalimera.
Exei doylepsei kaneis me wirelles adaptor meso tis USB thyras gia syndesi me internet (mini ip)?
Einai efikto ki an nai me poio adaptor?
Eyxaristo...
kalimera paidia.
meta pou diavasa oti grapsate k oti mou eipe o filos stergist3 proxwrisa me to mini ip.
exw 3 grammes newcamd.
tis evala opws lete onoma server,port,user, pass,energopoiisa emm alla den leei na syndethi to atimo.
mipws xriazete na energopoiisw k kati allo?
dokimasa kathe pithano syndiasmo pou mporousa na skeftw.
Kai min ksexnate ston mini argus mporite na grafete Mega ke na vlepete Star px ,ston idio transporter ,to dokimasa prosopika,orea fasi den to perimena !!
Γινετε αυτο στο cs η μονο οταν ανοιγουν με καρτα;