kalimera pedes. mporo na peraso se trojan kleideia aftou tou tipou? Edison_Softcam_Keys.
kai an ne me pio tropo? usb?
καλημερα και απο μενα , εχω εναν argus piccollo hdip και θελω να του κανω sharing me newCamd , ολα μπαινουν καλα στις ρυθμισεις στο net config εκτος απο την ip που δεν με αφηνει να βαλω και την επιλογη αυτη στο menu την πηδαει...μπορει μηπως καποιος να βοηθησει?
Γεια σας παιδια ,
Ένας φίλος μου έχει ένα edision argus piccollo hd ip , το δούλευε με me blue dragon kai τώρα είπαμε να το συνδέσουμε με ένα server γιατί η κάρτα πέθανε . λοιπόν πάω να περάσω χειροκίνητα τις ρυθμίσεις του server αλλα εκει που λεει ip δεν με αφήνει να γράψω την ip του server ενώ πόρτα , user , kai pass γράφω κανονικά. Ton server τον δουλεύω με mgcamd στο dreambox μου και παει σφαιρα. Μήπως θέλει άλλο τροπο ?
to firm pou exei pano einai apo edw http://www.ichliebe.tv/
Εαν κρίνω από τον argus mini που έχω εγώ, την ιp θα την βάλεις στο πρώτο κουτάκι (νομίζω γράφει server name-δεν το έχω μπροστά μου-).Αν δεν μπορέσει να συνδεθεί δοκίμασε να κάνεις την ip του δέκτη static και κάνε και ένα reboot
φιλε μου μηπως μπορεις να μου πεις πως θα την κανω static οπως λες? το μηνυμα που βγαζει οταν προσπαθει να συνδεθει ειναι login to server failed και κανει retry.
Καλημέρα σε όλους, έχω έναν edision argus piccollo HD IP και δεν μπορώ να περάσω τα στοιχεία της c line (cccam). Δεν βρίσκω πουθενά στο menu το αντίστοιχο σημείο. Μήπως πρέπει να αλλάξω firmware; και αν ναι ποιο να περάσω; Ευχαριστώ
παιδες πιο ειναι το καλητερο firm για edision VIP2.ολο κοληματα εχω.