Δεν μπορεις να εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα σε παρακαλω;
οντως του πια το αιμα αλλα εψαχνα το problem που δεν επαιζε cy.....
αλλα ειμαι και πολυ ατυχος φιλε γιατικοπηκε το ρευμα...
σε παρακαλω αν μπορεις λιγο να εξηγησεις θα σου ειμαι ευγνωμον
Δεν μπορεις να εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα σε παρακαλω;
οντως του πια το αιμα αλλα εψαχνα το problem που δεν επαιζε cy.....
αλλα ειμαι και πολυ ατυχος φιλε γιατικοπηκε το ρευμα...
σε παρακαλω αν μπορεις λιγο να εξηγησεις θα σου ειμαι ευγνωμον
JTAG λέγετε μια επέμβαση που κάνουμε σε μια συσκευή δορυφορικό δέκτη-router και ορισμένες άλλες, που με αυτό τον τρόπο επεμβαίνουμε στην flash της συσκευής (ένα ειδικό chip) και διαγράφουμε και γράφουμε πάλι τον boot-loader δηλ το τμήμα που είναι υπευθινο για να μπουταρει η συσκευή.Να ξεκινήσει δηλαδή σε περίπτωση που έχει βλάβη αυτο το σημείο.
--------------------------------------------------------------------------------
megali gantemia me to reuma , mipos sou euxithike o mitsotakis ? gia na eimaste sto klima tis imeras ...
ama to psakseis sto google tha breis pola perissotera ap'osa mporo na sou po gia jtag cable . i katastasi sou einai oti ousiastika exeis kanei tin eeprom tou dekti me no atr . isos kai ena email , h tilefono stin etairia na rotiseis to kostos enos gramenou eeprom na einai mia sosti kinisi .
καταλαβα τι εχει γινει...εχει σβηστει απο την flash και το boot με αποτελεσμα να μην ξεκιναει ο δεκτης αλλα ουτε και να αποκρινεται οταν πας να του περασει firm....
το θεμα ειναι πως θα ξαναγραψουμε την flash απο την αρχη...αλλα μαλλον πρεπει να παει αντιπροσωπεια...
χαχα!!!Και εσυ και αυτο το προβλημα???ΤΕλικα ειμαστε ομοιοπαθης!!!!!
τους ειπες οτι πηγες να περασεις firmware και εγινε ολη η δουλεια?
Ρωταω μπας και μου που οτι επειδη πηγες να περαει firmaware παει η εγγυηση!
Λογικα θα τον στειλω στην αντιπροσωπεια,δεν μου μενει και κατι αλλο...
Παντως ειναι λαθος τους που δεν εχουν βγαλει ενα software για αυτη την δουλεια....
Μα δεν χρειαζεται να τον ανοιξουν....
απο την σειριακη το περνανε απλα εχουν ειδικο software και οχι το sat edit που ειναι μπουρδα!
εδω ειναι
w w w.edisionhellas.gr/kontakt.htm
kalispera paidia,
Mou irthe k emena simera ena kommati trojan ..
Poios mporei na mou steilei ena link me to teleutaio firmware na to dokimaso molis pao spiti ? .. .
kai kati alo tin kainouria karta einai dokimasmeno oti tin paizei sosta ? ..
euxaristo. .