gia edision argus yparxei tipota se emu gia viaccess 2.6
Kalimera se olous. Sorry an postarw se lathos meros (san neopas poy eimai edw) alla exw to exis problima:
Pira ton Edision Argus Mini 2in1 kai tou exw perasei to teleytaio firmware apo ichliebetv (02-02-2010), alla dystyxws den moy paizei tipota me tin leykh, moy bgazei mynima "Ird@to no access".
Kapoia boitheia sxetika me to ti prepei na kanw? Diabasa sxedon olo to thema gia tous Edision alla den ebgala akrh.
Eyxaristw prokatabolika.
xerei kaneis an mporo na kano sharing se gata apo skystar2 se edision argus?
thanks!
καλησπερα σε ολους
2 ερωτηματα σχετικα με τον edision trojan
-ο δεκτης γραφει σε αρχεια με καταληξη dvr.με ποιο προγραμμα τα μετατρεπουμε σε avi,mpeg...
το dvr studio που προτεινει η edision ειναι πολυ καλο αλλα δεν το "βρισκω" πουθενα.
-εαν ο δεκτης μεινει ανοιχτος για μια μερα,χανει το epg και δειχνει ωρες πισω το πριν και το μετα του προγραματος.διορθωνεται αυτο?
ευχαριστω,
Γι' αυτό που ρωτάς φίλε μου, απάντηση θα βρεις στο post μου εδώ.
Η εξαγωγή σε .mpeg είναι πανεύκολη και διαρκεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Άσε δε που με το ίδιο πρόγραμμα μπορείς να αφαιρέσεις περιττές διαφημίσεις κτλ. και να κρατήσεις μόνο αυτό που είναι απολύτως απαραίτητο.
Από εκεί και πέρα, για την μετατροπή από .mpeg σε .avi είναι κάτι τελείως διαφορετικό και υπάρχουν άπειροι οδηγοί στο internet που μπορούν να σε καθοδηγήσουν βήμα - βήμα. Ένα από τα καλύτρα, αν όχι το καλύτερο, προγράμματα γι' αυτό το σκοπό, είναι το Auto Gordian Knot.
Καλή επιτυχία.
Για το άλλο θέμα που ρωτάς, δεν ξέρω να σου απαντήσω.