Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον Ισπανό ?
εμένα o mini με το που θα τον ''πάω'' σε Ισπανικά 19Ε κάνει αμέσως restart !!! και καμιά φορά όταν κλείνω τις ρυθμίσεις του net το ίδιο.
του έχω βέβαια την 1.70 λόγω των Γάλλων.
Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον Ισπανό ?
εμένα o mini με το που θα τον ''πάω'' σε Ισπανικά 19Ε κάνει αμέσως restart !!! και καμιά φορά όταν κλείνω τις ρυθμίσεις του net το ίδιο.
του έχω βέβαια την 1.70 λόγω των Γάλλων.
με 1.2.86,1.2.84 κανει restart σε ισπανικα και γαλλικα HD
Παίζει ένα θέμα με έναν mini argus, και θα ήθελα τα φώτα σας. Ο δέκτης είναι ενός φίλου. Ενώ παίζουν τα κανάλια τα hd από άλλα πακέτα, από το δικό μας αρνούνται να ανοίξουν, αν και πρασινίζουν. Ο server που βλέπει ο φίλος τα δίνει τα δικά μας τα hd. Υπάρχει κάποιο ειδικό s/w μόνο για τα δικά μας μήπως; Και αν ναι πού μπορώ να το βρω;
Ρε παιδια μια ερωτηση...
ο trojan παιζει τα HD???
Όχι, είναι sd.
Καθόλου απάτη, απεναντίας. Για καλύτερη ποιότητα εικόνας στα sd κανάλια.
Όπως σου έγραψε και ο Serafeim δεν είναι απάτη η HDMI έξοδος. Κάνει επιτυχημένο upscaling στο σήμα κι έχει σαν αποτέλεσμα ποιοτικότερη εικόνα στα sd κανάλια. Είναι σημαντικά κατώτερη η ποιότητα αν συνδεθεί με scart και προφανώς έχει να κάνει και με την κάθε τηλεόραση και το πόσο μπορεί να εκμεταλλευθεί επί της ουσίας αυτή τη δυνατότητα.
Καλησπερα παιδια, μπορει να μου πει καποιος αν ο EDISION ARGUS mini 2 IN1 HD παιζει με Mgcamd?Γνωριζω οτι παιζει με cccam αλλα με Mgcamd το εχει δουλεψει κανενας?