παιδια μια noob ερωτηση
αν το λογγαρω βγαζει C3 η ειναι απαραιτητο να μεινει σε δεκτη 8-12-24 ωρες
το ρωταω γιατι ο δευτερος δεκτης πεθανε μολις τωρα και στον βασικο εχω γατι που ειναι ακομα ζωντανο και βλεπω τις καταστροφες για backup ψαχνω
παιδια μια noob ερωτηση
αν το λογγαρω βγαζει C3 η ειναι απαραιτητο να μεινει σε δεκτη 8-12-24 ωρες
το ρωταω γιατι ο δευτερος δεκτης πεθανε μολις τωρα και στον βασικο εχω γατι που ειναι ακομα ζωντανο και βλεπω τις καταστροφες για backup ψαχνω
θα προτιμησω τον σωστο δικο σου τροπο γιατι οτι και εαν εχεισ πει εως τωρα εχει παιξει
το κακο ειναι πως δεν εχεις πμ και θα εκτιμουσα εναν τροπο επικοινονιας μαζι σου (msn email). μονο με δικια σου καθοδηγηση εχω βγαλει ακρη
αμα μπορεισεις και θελησεις στειλε ενα pm
θεραπεια το ***fa5 ειναι ακομα ενεργο ? ι ειναι απο αυτα που τα εφαγε το σκοταδι?
masta ara pethane to kalo einai pws se "filiko" mas xeno forum to exoun dwsei san zwntanotato
kai na ipothesw apo to diavasma pou exw rixei pws den mporoyme opws kai na programatisoume na paroume allo HNS mesa apo to idio arxeio etsi?
gia sou file ampelioti, me tin efkeria sinxaretiria ki olas
i gnomi mou na kaneis tis prospathies sou xoris na rotas gnomes, gia aftous pou den simorfononte 1-2 ipodiksis kai tin triti dromo...opos kai sta germanika forum.
edo den iparxei sewasmos stous Mod kati to aparadekto, "afstirotita" mono etsi otan den iparxei allos tropos...
kali epitixeia sto ergo sas........