οι καινουργιες γατες ενοειται οτι ειναι οι gamma plus?
Και αφου φορτονονται με τα ιδια φιλετα και παιζουν και σοτυς περισοτερους δεκτες πια η διαφορα απο τις απλες?
και γιατι πολλοι περνουν τωρα τις καινουργιες;
kalitera ti diafora uparxoun metaxi tous h xoritikotita einai to idio kai pou mporoume na ti vroume file taso
VER 5.3
OS=03.01
atr 3B EC 0000 40 32 54 49 54 41 4E 49 55 4D 80 13 03.01
για την ονομασια τις καρτας τι να πω;; πολλα ονοματα ακουγωται οπως coco, titanium, opos, gamaplus. εγω την πηρα σαν νεα γκαμα. η συμπερηφορα της μια μερα που την εχω μεσα στον δεκτη δεν δειχνη κατι το διαφωρετικο απο τις γατουλες μας. η θερμοκρασια της ειναι νορμαλ, αλλα και η γατουλα μου σε αυτο το θεμα επανω δεν ειχε προβλημα. για την θερμοκρασια παιζει μεγαλο ρολο και σε τι δεχτη ειναι μεσα η καρτουλα. πχ σε οπτικουμ και σε ολους του ειδους του απ οτι ξερω, ολες απο την πισω μερια εχουν και την μαυριλα τους.
το μονο που ειδα διαφωρα ειναι για τους ντριμποξακηδες ο χρονος της. και στο cccam και στο newcs οι χρονοι ηταμ λιγο τσιμπημενοι. απο 14-160 ecm που μου δεινη εμενα στην γατουλα μου, εδω στην νεα καρτα μου δεινη γυρω στο 220 ecm
kamia shesi den legonte gama plus legonte titanium
ATR : 3B EC 00 00 40 32 54 49 54 41 4E 49 55 4D 00 13 03 01
Titanium2 SmartKey Card OS Version 03.01 found 5.3 version
apo oti katalavenete afti ine i kenouria titanium pou idi ine se kikloforia kai pezi cy kai gr
kai theloun tria ksehorista arhia pou fortononte me idiko loader