Originally Posted by
Fhillip_Morris
φιλε μου δεν νομιζω να ειναι ετσι οπως τα φανταζεσαι και θα προσπαθησω να το αιτιολογησω. και δεν θα αναφερθω στην γνωστη για ολους μας γατουλα γιατι λιγο πολυ ολοι ξερουμε τι εφταιξε για να σταματησουν να ανεβαινουν αρχεια στο ΝΕΤ.
1)πολυ καλα κανουν κατα την γνωμη μου και πουλανε την καρτα ετοιμη φορτωμενη γιατι αν δωσουν αρχειο, ειναι σιγουρο οτι σε λιγες μερες θα φυγουραρη και αυτο στο ΝΕΤ με τα γνωστα επακολουθα. εξ αλλου νομιζω οτι ολοι μας θελουμε να εχουμε μια καρτουλα που να παιζει και να βλεπουμε τα γνωστα, και δεν ψαχνουμε για παρα περα. τι να τα κανω τα δυο τρεια αρχεια και καλα καβατζα;;. εκλεισε μετα απο 2-3 μηνες το αρχειο;; την παω σε αυτον που την αγορασα και μου την φορτωνη και ας μου παρη και ενα 10ρικακη και τι εγεινε;; δεν καταλαβα; τσαμπα κυρια βλεπουμε. αν και οι ποιο πολλοι στην ξανα φορτωνουν δωρεαν.
2)για το δευτερο που λες δηλ αν θα παιζει τα καινουργεια συστηματα της ακατανομαστης αν και οταν βγουν, μα αυτο φιλε μου ιφισταται. η νεαις καρτες οι zeta τι ειναι;; γιατι η κυρια αντικαθιστα σιγα σιγα ολες τις παλιες καρτες με αυτες;; και ιδιως τις 4αρες που επανω σε αυτες ειναι φτιαγμενες οι γατουλες;; οι νεαις καρτουλες υποστηριζουν τα νεα συστηματα της κυριας γιατι ειναι βερσιον 5,3 δηλ η τελευταια βερσιον που κυκλοφωρη και σε οριτζιναλ καρτουλες και αυτο λεει πολλα.