Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 233 of 1075 FirstFirst ... 133183208223228231232233234235238243258283333483733 ... LastLast
Results 2,321 to 2,330 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Re: New Miaou! Plirofories neas gatas

Quote Originally Posted by nikospat View Post
    γιατι η κυρια αντικαθιστα σιγα σιγα ολες τις παλιες καρτες με αυτες;; και ιδιως τις 4αρες που επανω σε αυτες ειναι φτιαγμενες οι γατουλες;; οι νεαις καρτουλες υποστηριζουν τα νεα συστηματα της κυριας γιατι ειναι βερσιον 5,3 δηλ η τελευταια βερσιον που κυκλοφωρη και σε οριτζιναλ καρτουλες και αυτο λεει πολλα.
    file mou ego exo sto magazi mia pou einai version 2 kai akomi den egine epafi apo tin avon na mou tin alaksoune.einai sigouro oti tis alazoun oles?[/QUOTE]

ναι φιλε μου οχι απλα σιγουρος αλλα και με ατρανταχτες αποδειξεις. και μαλιστα χρησιμοποιουν σε πολλες περιπτωσεις υπογειους υπουλους τροπους για να ειναι καλυμενοι. ενα πραγμα θα σου πω και ειμαι βεβαιως οτι θα καταλαβεις πολλα. γιατι ξαφνικα οι πατατασατ σταδιακα παυουν να παιζουν τις γατουλες ενω πρωτα τις επαιζαν;;;; γιατι την ιδια γατα ενας πατατασατ την παιζει και την ιδια γατα ενας αλλος που μεχρη πρην λιγο την επαιζε τωρα δεν την παιζει;;;

2. Advertise Here
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by nikospat View Post
    se dio meres tha exo tin kenouria oti kai na ginei tha xaso 80e,thame omos kalimenos se periptosi pou psofisoun h gates.mhn eimaste kai axaristi vlepoume free sxedon 2 xronia.
    filika nikos.
    πολυ σωστα μιλας φιλε μου, στην πειρατια δεν υπαρχουν εγκυησεις και οποιος δινει να μου επιτραπη η εκφραση να πω οτι ειναι μεγαλο λαμογιο. ολες αυτες τις καρτουλες ειτε γκαμα λεγετε ειτε κεμπεπ καρτ, ειτε m2 plus, ambrakatampra κ.λ.π σε ολες το ρισκο το περνουμε εμεις και μονο εμεις.
    για τους 3 μηνες που αναφερα, δεν εχω καμια πληροφωρια αλλα συνηθως ολες αυτες η καρτουλες απο την πειρα και την συλογη που εχω, καπου εκει σε αυτα τα χρονικα ορια φτανουν,

Junior Member
    Uploads
    0

Re: ΦΑΓΗΤΑ,ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ 3

Quote Originally Posted by therapia View Post
    stin dikia soukarta bori na anoigi gr se emena ta anoigi ola
    file mou ti prepei na kanw gia na anoiksei kai cy?

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by jimdemou View Post
    file mou ti prepei na kanw gia na anoiksei kai cy?
    tipota apolitos apla to fileto afto den paragi energo provider cyprus gia tin dikia sou gata the prepi na perimenis na vgi kapio kenourio

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    φιλε μου δεν νομιζω να ειναι ετσι οπως τα φανταζεσαι και θα προσπαθησω να το αιτιολογησω. και δεν θα αναφερθω στην γνωστη για ολους μας γατουλα γιατι λιγο πολυ ολοι ξερουμε τι εφταιξε για να σταματησουν να ανεβαινουν αρχεια στο ΝΕΤ.
    1)πολυ καλα κανουν κατα την γνωμη μου και πουλανε την καρτα ετοιμη φορτωμενη γιατι αν δωσουν αρχειο, ειναι σιγουρο οτι σε λιγες μερες θα φυγουραρη και αυτο στο ΝΕΤ με τα γνωστα επακολουθα. εξ αλλου νομιζω οτι ολοι μας θελουμε να εχουμε μια καρτουλα που να παιζει και να βλεπουμε τα γνωστα, και δεν ψαχνουμε για παρα περα. τι να τα κανω τα δυο τρεια αρχεια και καλα καβατζα;;. εκλεισε μετα απο 2-3 μηνες το αρχειο;; την παω σε αυτον που την αγορασα και μου την φορτωνη και ας μου παρη και ενα 10ρικακη και τι εγεινε;; δεν καταλαβα; τσαμπα κυρια βλεπουμε. αν και οι ποιο πολλοι στην ξανα φορτωνουν δωρεαν.
    2)για το δευτερο που λες δηλ αν θα παιζει τα καινουργεια συστηματα της ακατανομαστης αν και οταν βγουν, μα αυτο φιλε μου ιφισταται. η νεαις καρτες οι zeta τι ειναι;; γιατι η κυρια αντικαθιστα σιγα σιγα ολες τις παλιες καρτες με αυτες;; και ιδιως τις 4αρες που επανω σε αυτες ειναι φτιαγμενες οι γατουλες;; οι νεαις καρτουλες υποστηριζουν τα νεα συστηματα της κυριας γιατι ειναι βερσιον 5,3 δηλ η τελευταια βερσιον που κυκλοφωρη και σε οριτζιναλ καρτουλες και αυτο λεει πολλα.
    Σεβαστή η άποψη σου αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει και η άλλη μεριά που το κάνει από χόμπι η από την χαρά του παράνομου – μας έχει μείνει αυτό από την εποχή του ραδιοφώνου- που σε εξιτάρει.
    Εγώ παραδείγματος χάριν έχω την original και πέρα από το discovery και αυτό ελάχιστες στιγμές δεν βλέπω tv η υπόλοιπη οικογένεια λιώνει μπροστά

Uploads
    1

Quote Originally Posted by donalt View Post
    Σεβαστή η άποψη σου αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει και η άλλη μεριά που το κάνει από χόμπι η από την χαρά του παράνομου – μας έχει μείνει αυτό από την εποχή του ραδιοφώνου- που σε εξιτάρει.
    Εγώ παραδείγματος χάριν έχω την original και πέρα από το discovery και αυτό ελάχιστες στιγμές δεν βλέπω tv η υπόλοιπη οικογένεια λιώνει μπροστά
    το γνωριζω πολυ καλα φιλε μου. το εχω ζειση και το ζω αυτο το χομπυ. ειναι μην κωλυσης το μικροβιο αυτο. αστα να πανε. απλα μιλησα για την πλειοψηφια

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by jimdemou View Post
    to arxeio 9/9 anoigei mono nova gr oxi cy
    file mou opws se eipe kai o therapia den anoigei se oles tis kartes ta cy, eksalou egw ta exw dokimasei kai stin diki mou anoigoun kanonika.
    alla ektos twn allwn me eides na anevasw egw kanena arxeio 09/09 ena tsekarisma ekane o tasos kai tipota allo, an tha diavaseis poio pisw post tha katalaveis ti einai to 09/09 kai poia lamogia to evgalan.

Member
    Uploads
    0

Re: ΦΑΓΗΤΑ,ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ 2

Quote Originally Posted by therapia View Post
    enimerotika sto leo o jeremy ehi ftasi sto telos ala den to dini sto piato ine o monos pou ta katafere horis to magick box cmd creator
    sinfonia, sinfonia,

New Member
    Uploads
    0

Tin kalispera mou stin fantastiki parea tou SatSupreme.
    Mipos tha mporouse kapios na me enimerosi ean iparhi kapio file gia Bulsat se Hellas Sat oste na to valo stin gatoula mou.
    euharisto prokatavolika.

Senior Member swtos25's Avatar
    Uploads
    0

Re: eιδήσεις ,φημες,προτασεις

Quote Originally Posted by kostas1 View Post
    ..Afto to diavase kapios extes.?
    ..Ta pronomia orismenon akoma kai gia tin episimi karta.
    den katalavemo to logo pou to kanei ayto ti kerdos exei?
    mipos tis kanoune diafimisi?...

Advertise Here

Tags for this Thread