ta logia ine perita tora ime ikanopoioimenos
iparhei tipota allo gia spasimo maki mou?
.... afto to magazi pou to len ird&^%to poso ehei?
.... den thelw na to doulepsw maki mou na to spasw thelw :P
ego opou to edosa den eklise pouthena
min to sinehizis ksero poli kala an eklise aftoi pou lene oti eklise ehoun to logo tous as tous sevastoume kai as valoune alo pou den klini ean klisi tha ime o protos pou tha to anaferi an paratirisate merikoi prin 5 lepta isos sas kolisan ola ta fileta pou ehete min anisihite kanane epanakinisi stin kiria ton transmiter gia na kolisoun ta reader alla opos panta kolisane kai oi gnisies ha ha
an sou anoikse se 3 ores malon den tha evgales to klasiko hsn gia to opio eftiaksa afto to fileto giati gia to sigekrimeno hsn anoigei amesos profanos na min to diavases pou to anafero kai na sou evgale alo hsn me provider 00=ffff pou simeni tipota kai epidi ihes enerho hsn se 4 ores pires kai access provider
re c taso den mporo na vro pou to grafi
dld to pos vgazis to klasiko hsn
enoo to klasiko ena sigekrimeno pou den anoige me tipota to 03/04/2008 vale tin karta sou sto programer anoikse to emk opio thes 3.1 i 3.5 pata reset kai des ti hsn tha sou grapsi stile to mou me pm na sou po akrivos giati sou anoikse se 4 ores
an klisi tha to anafero ego o idios oti fileto vgazo public to dino prin 4 imeres se 40 atoma se oli tin evropi les na min ksero an eklise i ohi ine poli aplo lene oti eklise gia na min to katevasete
xaniarassssss thelo delivery kalathaki pou na grafi filetakia besttt
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΧΘΕΣ 18.00 ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ.
ΓΥΡΙΣΑ 22.00 ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ mgm.
ΣΗΜΕΡΑ 11.00 ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ.
ΥΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 3/4
paraketamoli me vitamini c=depon me vitamini c kala pou to vrikes afto voulgariko ine?
satgeo ευχαριστω για την απαντηση.