Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 587 of 1075 FirstFirst ... 87337487537562577582585586587588589592597612637687837 ... LastLast
Results 5,861 to 5,870 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Senior Member
    Uploads
    0

Re: ΦΑΓΗΤΑ,ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ 3

Edo mesa kanete kapio la8os to arxio afto htan non kai den h8ele ka8olou 5-6 ores anige amesos h an evriskes c3 se 2 defterolepta tipota parapano .........apla kapioi h8elan na to fan to arxio to fagan afta

bab

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Re: Ειδήσεις, Φημες, Προτασεις, Γενικες Συζητησεις

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    δεν εχουν κανενα δικαιωμα να πανε στον δεκτη και να κανουν ελεγχο της καρτα, παρα μονο με εισαγκελεα. το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να σου ζητησουν το συμβολαιο να εξακρηβωσουν αν πραγματη αυτο ειναι σωστο η οχι. στην προκειμενη περιπτωση απλα ο καφετζης ψαρωσε και τους αφησε να προβουν στον ελενγχω
    ego tha iha kolisi to kapaki tou dehti me logo na min vgeni i gata

Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Kat' arxin geia xara. Mporei na vre8o ekso apo to 8ema pou sizitate alla mias kai o titlos tou thread leei kai tin leksi Protaseis den nomizo oti eimai off topic. Loipon exo na protino perissotero pros tous Admin kai Moderator ta files pou anevenoun sta sigkekrimena thread pou einai gia afto ton skopo meta apo ligo diastima kala 8a einai na svinonte. Tora to pos 8a ginei kai pia formoula 8a prepei na vre8ei afto einai douleia ton Admin kai Moderators. Vevaia an xreiastei na voi8isoun kapioi me idees 8a vre8ei i akri. O logos einai aplos, afou fos uparxei afton ton kairo kai gia afto frontizoun oi Admin kai Moderators an kapoioi anevazoun kai kata sunepia kene arxeia den nomizo pos einai oti kalitero otan malista vriskomaste se mia epoxi pou den vgainoun pleon nea. Mporei na eimai la8os ego mia protasi kano kai apodekti na min ginei den exo kanena provlima. Apla nomizo oti einai pio sosto apo to na anevazei o ka8enas kai na keei arxeia pou 8a mporoun na vgoun otan 8a xreiazontai pragmati. Opos kai naxei panta kaloproereta san skepsi gia to kalo olon opos to katalaveno. Sorry an tixon eimai telios la8os. Mporei den epimeno. Mporei kai na skeftomai la8os.
    Euxaristo kai xaireto.

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by vparis1 View Post
    Kat' arxin geia xara. Mporei na vre8o ekso apo to 8ema pou sizitate alla mias kai o titlos tou thread leei kai tin leksi Protaseis den nomizo oti eimai off topic. Loipon exo na protino perissotero pros tous Admin kai Moderator ta files pou anevenoun sta sigkekrimena thread pou einai gia afto ton skopo meta apo ligo diastima kala 8a einai na svinonte. Tora to pos 8a ginei kai pia formoula 8a prepei na vre8ei afto einai douleia ton Admin kai Moderators. Vevaia an xreiastei na voi8isoun kapioi me idees 8a vre8ei i akri. O logos einai aplos, afou fos uparxei afton ton kairo kai gia afto frontizoun oi Admin kai Moderators an kapoioi anevazoun kai kata sunepia kene arxeia den nomizo pos einai oti kalitero otan malista vriskomaste se mia epoxi pou den vgainoun pleon nea. Mporei na eimai la8os ego mia protasi kano kai apodekti na min ginei den exo kanena provlima. Apla nomizo oti einai pio sosto apo to na anevazei o ka8enas kai na keei arxeia pou 8a mporoun na vgoun otan 8a xreiazontai pragmati. Opos kai naxei panta kaloproereta san skepsi gia to kalo olon opos to katalaveno. Sorry an tixon eimai telios la8os. Mporei den epimeno. Mporei kai na skeftomai la8os.
    Euxaristo kai xaireto.
    Amfiwalo an aresi stous Admin ke ston Webmaster na svinonte ta files
    Amfiwalo para poli file mou
    Ta files trawane ton kosmo edo mesa ke opios svini files den ton wepoun me kalo mati oute oi Admin oute o Webmaster ,to giati katse ke skepsouto monos sou

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by therapia View Post
    ego tha iha kolisi to kapaki tou dehti me logo na min vgeni i gata
    sosto kai afto ...me sikaflex kalytera to gati sto cam..kai me logo kai vides
    to dekti sto rafi ...kai me 12aria oupa to rafi sto mpeto
    8a fonaksoun thn sumoria ton atm oi noveoi na paroun
    to dekti

yg. afou vidosis tis vides tis xalas me ton troxo na min tis pianei to kleidi.

Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    Amfiwalo an aresi stous Admin ke ston Webmaster na svinonte ta files
    Amfiwalo para poli file mou
    Ta files trawane ton kosmo edo mesa ke opios svini files den ton wepoun me kalo mati oute oi Admin oute o Webmaster ,to giati katse ke skepsouto monos sou
    Entaksi den to eixa skeftei apo afti tin skopia... Alla 8a i8ela na do an 8a tous aresei otan kai an vevea pesei kserasia kai tote meta apo ligo dilidi na deis nekra, to exo dei to ergo se allo forum kai den itan oti kalutero. Afou tora pou xakeftike (katalaves) nomizo oti mia xara tous volepse kai den lene na to valoun mprosta. Mporei na to valoun alla tetoia ka8usterisi emena alla mou leei. Opos kai naxei katalava kala ti les. Ego pantos prospa8isa.
    Xaireto

New Member
    Uploads
    0

Re: Η 1η μου Ερωτηση, Αρχαριος, Ψαχνω αλλα δεν βρισκω..

Τελικα Κε AMPELIOTIS την προγραμματισα την γατουλα και παιζει στη skystar 1 αλλα δεν παιζει στον καινουργιο μου δεκτη Technomate 6900 HD super , με irdeto modula μπλε και μωβ , τι πρεπει να κανω , μηπως να χρησιμοποιήσω τον programmer για εξωτερικο reader ? Ευχαριστω για την υποδειξη .

Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by vparis1 View Post
    Entaksi den to eixa skeftei apo afti tin skopia... Alla 8a i8ela na do an 8a tous aresei otan kai an vevea pesei kserasia kai tote meta apo ligo dilidi na deis nekra, to exo dei to ergo se allo forum kai den itan oti kalutero. Afou tora pou xakeftike (katalaves) nomizo oti mia xara tous volepse kai den lene na to valoun mprosta. Mporei na to valoun alla tetoia ka8usterisi emena alla mou leei. Opos kai naxei katalava kala ti les. Ego pantos prospa8isa.
    Xaireto
    ka poios sou eipe oti den douleuei to forum ???

Member
    Uploads
    0

Re: Dektes & Modoules Pou Pezoun Gama Tita & Gnisies Gates!

se commader 5000,6000,8600,o titas mami ke derni osi exete 5ooo kai 6000 peraste amesos tis anava8misis pou vgikan.
    ston 7600 kai ston 7500 ksexasteto mono me modula

Member
    Uploads
    0

Re: Dektes & Modoules Pou Pezoun Gama Tita & Gnisies Gates!

se yu-ma-tu Shaphire Sw-5119 kai ton klonon tou mami kai edo i tita
    se 8000 dm ginete test to opio 8a einai 8etiko,xeretismata ston fasista zixaellllllll
    kseri aytos giapion to leo

Advertise Here

Tags for this Thread