Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 741 of 1075 FirstFirst ... 241491641691716731736739740741742743746751766791841991 ... LastLast
Results 7,401 to 7,410 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Member
    Uploads
    0

Re: Ειδήσεις, Φημες, Προτασεις, Γενικες Συζητησεις

auto pou les den isxuei giati ston idio dekti dokimasa alles 2 tou aderfou mou kai tou patera mou.

2. Advertise Here
    Member glvecom's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kovas View Post
    auto pou les den isxuei giati ston idio dekti dokimasa alles 2 tou aderfou mou kai tou patera mou.
    η καρτα σου ειναι μια χαρα και αν την βαλεις σε αλλο δεκτη θα το δεις

Senior Member moredread's Avatar
    Uploads
    0

Re: Η 1η μου Ερωτηση, Αρχαριος, Ψαχνω αλλα δεν βρισκω..

το παραπάνω λink den doyleuei...αν καποιος μπορει να δώσει διορθωμένο..

με ενδιαφέρει κ μένα το θέμα του 500 να διαβαζει ο εσωτερικός γατα...

ευχαριστώ

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by glvecom View Post
    η καρτα σου ειναι μια χαρα και αν την βαλεις σε αλλο δεκτη θα το δεις
    vre katalava ti les....mporeis na doseis exigisi gt oi alles paizoun kanonikotata????

Senior Member adamos_john's Avatar
    Uploads
    2

http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=74542&page=4

post 34: Εκεί γίνεται η αναφορά ότι υπάρχει το πλακετάκι και ότι μερική πήρανε τα σχέδια

Member glvecom's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kovas View Post
    vre katalava ti les....mporeis na doseis exigisi gt oi alles paizoun kanonikotata????
    οπως ολες οι γατες δεν χορταινουν με την ιδια γατοτροφη για τον ιδιο λογο και οδεκτης δεν ταιζετε με αυτη την καρτα.αυτο ομως δεν σημαινει οτι η καρτα εχει καποιο προβλημα.

Member
    Uploads
    0

tora pou to les....auti i gata den eixe xanampei pote ston diko mou dekti...proti fora mpainei!!!Isos na xeis dikio!!!Euxaristo pantos!!!

VIP Member dyndns's Avatar
    Uploads
    7

Quote Originally Posted by adamos_john View Post
    post 34: Εκεί γίνεται η αναφορά ότι υπάρχει το πλακετάκι και ότι μερική πήρανε τα σχέδια
    πλακετάκι???
    Ego vlepo stin fotografia oti to mikos tou einai megalytero apo to fardos tou dekti!

Ksexase to!
    1. Amfivallo an kapoios pire sxedio kai
    2. i fotografia einai apo enan palaiolithiko antaptora pou ton evazes ston reader tou dekti.

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tallsman View Post
    Το εκανα και εγω που ημουν ανενεργος στις 25 του προηγουμενου μηνα υστερα απο τηλεφωνο τους.Γνωστος μου που δεν το πηραν τηλεφωνο ζητησε την προσφορα αλλα του ειπαν οτι δεν εχει επιλεχθει.
    Το επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό και είναι ακριβώς όπως τα γράφει ο tallsman παραπάνω. Ισχύει 100% η προσφορά και όταν πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου να ρωτήσει αν αληθεύει και αν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κι αυτός, του είπαν ότι πράγματι είναι υπαρκτή η προσφορά, αλλά αφού κοίταξαν στα computers τους είδαν ότι δεν έχει επιλεγεί ο ίδιος για την προσφορά και άρα δεν μπορεί να κάνει χρήση της. Δηλαδή είναι για πολύ συγκεκριμένο target group και δεν ξέρω με ποια κριτήρια έχει γίνει η επιλογή, διότι ο φίλος μου ήταν χρόνια συνδρομητής τους (ανενεργός εδώ και λίγους μήνες) και παρόλα αυτά δεν τον επέλεξαν.

Άρα, μόνο αν σε πάρουν οι ίδιοι μπορείς και να κάνεις χρήση του συγκεκριμένου πακέτου (19.90 € για 6 μήνες, χωρίς δωδεκάμηνη δέσμευση). Κάπου μάλιστα διάβασα ότι αν έχεις παράλληλα και forthnet double play, η τιμή κατεβαίνει στα 16.90 €, αλλά αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αν ισχύει, καθ' όσον δεν το ρώτησε το φιλαράκι μου.

Συνεπώς, όλοι οι υπόλοιποι (οι μη επιλεγμένοι) Έλληνες πολίτες (συνδρομητές ή μη) προφανώς "κατούρησαν σε κάποιο πηγάδι", όπως λέει και η λαϊκή ρήση!

Το συζήταγα λοιπόν με το φίλο μου μετά και αυτό που μας έκανε περισσότερο αρνητική εντύπωση είναι ότι πέρα από τη μη επιλογή με τα μη διακριτά κριτήρια (που σαφώς χωρίζει τους συνδρομητές ή υποψήφιους συνδρομητές σε προνομιούχους και μη) ενώ είχε πάρει ο ίδιος ως πρώην πελάτης και ψαχνόνταν μήπως και ξαναενεργοποιήσει τη συνδρομή του, έστω και με αφορμή τη συγκεκριμένη προσφορά, ο υπάλληλος πέρα από το ξερό ότι δεν γίνεται τίποτα (ελλείψει επιλογής από τα γραφόμενα μπροστά στο minotor του Η/Υ του) δεν έκανε τίποτα άλλο για να τον ψήσει (να τον ενημερώσει έστω και τυπικά για το ποιες άλλες προσφορές είναι σε ισχύ αυτή την περίοδο ώστε να τον δελεάσει). Και μετά απορούν γιατί πάνε από το κακό στο χειρότερο και χάνουν συνεχώς πελάτες ή εν δυνάμει μελλοντικούς συνδρομητές με τις υπηρεσίες που παρέχουν και τις υψηλές τιμές των υφιστάμενων πακέτων τους, εν μέσω μάλιστα οικονομικής ύφεσης της παγκόσμιας αγοράς!

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0
    --------------------

Σε λάθος thread το έκανα post. Παρακαλώ κάποιος mod να σβήσει το παρόν...

Advertise Here

Tags for this Thread