βασικα πηρα μια τιτα προχθες και παιζει αλλα να δουμε και αυτη στα δυσκολα τι θα κανει. Ελπιζω να αντεξει
βασικα πηρα μια τιτα προχθες και παιζει αλλα να δουμε και αυτη στα δυσκολα τι θα κανει. Ελπιζω να αντεξει
mia xara tha thn vgalw tote me thn mikri ollandeza :)
πραγματικά κ γω σιχάθηκα την κατάσταση σήμερα...1/10 για να μπεις στο φόρουμ...ελεος ποια!
για Τιτα το σκέφτομαι κ γω...απο Online market την πήρατε? η απο έμπορα...γιατί τίθεται ένα μεγάλο θέμα "υποστήριξης" των αρχείων όταν δεν θα βγαίνουν φόρα παρτίδα ποια στο Internet...
Εγω παντως απο εκει που την πηρα μου το ξεκαθαρισε απο την αρχη οτι τιποτα δεν ειναι σιγουρο και για αυτες και μαλιστα μου ειπε επι λεξη να περιμενω ακομη απλα εγω την ηθελα. Οποτε ο καθενας αποφασιζει με δικο του ρισκο και για τις τιτα
an epitrepete poso phge to mali gia thn TITA?
egw exw rwthsei se kana 2 doryforadika edw patra k den briskw tpt...
na pw omws thn alh8eia mou den mou to gemizoun to mati...ta gatia htan "agria" ...oi TITA ligo na tis skaliseis mporei an sou meinoun sto xeri, giauto k den exw parei akoma
pantos an isxioun osa lene gia auti tin omnia premium vlepo ti nova ektos apo tous pelates tis na xanei kai tous peirates tis!!!!!
Πολυκοσμια ξαφνικα στο site..
omnia premium ?????