taso an mporis ela msn .........epigon
File satgeo des simera ,auton pou ypostirizes toso kero autos anikse kenourgio thema me arxio
diko tou eine ke opou theli to wazi etsi leei
san na leei se exo grameno sta papar.....
auta gia tis prospathies pou kanis
ke an exo adiko as mou pi kapios pou eine to lathos mou sauta pou leo
File ampelioti esi ti exis na pis???
gia ti den pires thesi ???
gia sas palikaria ,eistai oraioi ,,, mono pou ta astra den kanoun ton stratigo,,,,, opios exi ti miga migiazetai
μα σοβαρολογης βρε φιλε AMPELIOTIS εδω καναμε μια υποδειξη με ολη την καλη διαθεση για το τι εστι section ενος φορουμ και αυτο αναγκαστικα γιατι κλειδωσαμε μια ερωτηση πολυ ζωτικης συμασιας ενος φιλου (απο την απαντηση εξαρτατω αν θα καψει το παληκαρι την καρτα του η οχι) και αντ αυτου κατηγορηθηκαμε οτι εχουμε πολλες σκοπιμοτητες. η δε τραγελαφηκη απαντηση ηταν.''oi italides san thema pistewo na teriaze sto italiko section'' και αυτο επειδη θεωρησε ο ανθρωπος καλο να κανη υην ερωτηση του με λιγη δοση χιουμορ.δηλ με λιγα λογια αν θελουμε να κανουμε μια ερωτηση για την καρτα των αλ ζαζειρα και focusat πρεπει να μαθουμε αραβηκα και ρουμανικα αντιστοιχα για να παμε στο εκει section να ενημερωθουμε. και ρωταω εγω εσενα (και θελω την γνωμη σου) και ολους τους 368 που διαβασαν η αυτους που θα διαβασουν το θεμα. που το μεμπτο σε ολα αυτα που γραφτηκαν, και οι υποδειξεις που δωθηκαν στον φιλο αλλα και σε εμενα τον ιδιο που εμαθα κατι που δεν ηξερα. ΜΗΠΩΣ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ μονο και μονο επειδη θεωρουμε οτι ειμασται αφεντικα και δεν δεχωμεθα υποδειξεις;; και μαλλον ετσι πρεπει να ειναι, γιατι σε ολα τα θεματα που εχουν κλειδωθη αλλα καλως και αλλα κακος. θελουμε λεγοντας την τελευταια λεξει (δεν το συζηταω αν ειναι ατυχης. εσεις θα το κρινεται) να τα κλειδωνουμε, χωρις να ακουσουμε τον αντιλογο (μηπως μου θυμηζει καποιες μαυρες πολητικες εποχες της πατριδας μας;; δεν θυμαμαι γαμωτο και πως λεγοταν). αλλα ειπαμε αν κανεις δωση μια συμβουλη η υποδειξη, θα θεωρηθει οτι ενεργει με σκοπημοτιτες και ραδειουργειες.
φιλε μου ειμαι 50 και κατι ετων και ειμαι 25 χρονια μεσα στα φορουμ,τοτε που οι ποιο πολοι εβγαιναν απο την κιλιτσα της μανουλας τους τι γνωμες,συμβουλες και υποδειξεις να δωσουμε σε ατομα που μας βλεπουν ολους οτι εχουμε ενα πρηονι και πρηονιζουμε τον θρονο τους;; σε ατομα που δεν μπορουν να ξεχωρησουν σε μια καλοβουλη συμβολη και υποδειξη;;
φιλικα Fhillip... η αλοιως παπους
φιλε μου το καινουργειο θεμα ανειχτηκε
1) γιατι δεν ηταν ουτε για ειδησεις, ουτε για φημες, ουτε για προτασεις.αλλα για να μαθουμε επιτελους τι ειναι μια κοινωτιτα και οτι μια κοινωτιτα δεν μπορει με τιποτα να γεινη φορουμ και
2)οπως θα διαβασες στην πορεια εγεινε μια πολυ υποδομητικη συζητησει με θετικα συμπερασματα, αλλα εσυ θεωρησες σωστο οτι επρεπε να μαθουμε ιταλικα και να παμε στην ιταλικη κοινωτιτα να ρωτησουμε και να συζητησουμε
φιλικα, ο επωμενος κιτρινισμενος![]()
File mou Fhillip_Morris ,to thema klidothike (to aniksa efoson diorthosa tin epikefalida)oxi gia ta legomena sou alla giatin epikefalida
an o kathenas nomizi oti me auto to tropo mpori na anigi themata ,ego den to dexome
ke tin dikia sou tin sizitisi den tin eida pouthena ,mono ta parapona sou edo mesa
eise eipes 50 xronon ke 25 xronia se forum??ta 50 xronia sou ta sevome ,ta 25 xronia forum se pia perioxi tou planiti ypirxan?
apo pote ypirxe to internet
telos panton ke go min nomizis oti eime kana moro ,ton iounio eklisa ta 45 ke sa forum eime apo tote pou mpike to internet stin germania pantos oxoi 25 xronia
auta ta liga gia ta parapona sou![]()
wre
Fhillip_Morris
auta ta logia eine dika sou ?apo 50ri me 25 xronia sta forum?
auta eine apo pedi 15 xronon pou eine protaris
an eine olo edo mesa na kanoume erotisis anigontas themata oxi me ligo alla me arketi dosi xioumor ti les na aniksoume ena kenourgio thema?
ola ta themata na anigonte me arketi dosi xioumor
poli kalo![]()