ena apo ta 3.........
ena apo ta 3.........
xmm ok anevazo auto pou mallon tha kratisei ligotero !!!! se 5 lepta to exete
Ase ta alla gia kavatza
@ faeton Σόρρυ για την καθυστέρηση για να συνεχίσω να σου τα χώνω αλλά έχω και μια οικογένεια οπότε δεν μπορώ να περνάω όλη την ώρα μου σε μια οθόνη παίζοντας το άνετος και χαλαρός και leechαροντας μπας και βρεθεί κανένα αρχειάκι...;)
Λοιπόν, πληροφοριακά... ΝΑΙ βρε να μην σε πω... όλα στο pc μου είναι νόμιμα... Από Windows μέχρι και WinRAR. Ο λόγος? Γιατί θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο επειδή ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ είμαι παραπάνω απο εσένα και ξέρω τι μπορεί να πάθει κανένας.... Απο εκεί και έπειτα, ούτε απο τους προνομιούχους είμαι, ούτε απο αυτούς που τους τρέχουν απο τα παντζάκια ΑΛΛΑ πληρώνω για να βλέπω αυτά που θέλω και τίποτε παραπάνω (υποπακέτο). Απο εκεί και έπειτα, όσες καρτούλες πέρασαν απο τα χέρια μου, ήταν καθαρά για πειραματισμό και για να μάθω και δύο πραγματάκια παραπάνω (αλήθεια εκτός απο το να τρέχεις το EMK εσύ έμαθες πως δουλεύει το Irdeto???) και αυτό γιατί με ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ επειδή το αγαπάω το "άθλημα".
Απο εκεί και πέρα, να σου λείπουν οι χαρακτηρισμοί και εσένα και τω υπολοίπων (βλέπε γλύφτης) γιατί ούτε νε ξέρετε, ούτε σας ξέρω και προσωπικά μου είναι αδιάφορο να σας μάθω.
Για το τέλος θα σου πω δύο πραγματάκια (και σε εσένα). Αν δεν ημουν εγώ ο μ@λ@κ@ς και όλοι οι υπόλοιποι ~300.000 συνδρομητές, την gamma θα την είχες για να καθαρίζεις κάτω απο τα νύχια σου...1ον και 2ον...Επειδή η συμπεριφορά γενάει συμπεριφορές, έτσι όπως φέρθηκες έτσι σου απάντησα γιατί κάτι καλύτερο δεν σου αξίζει.... Τέτοιοι συνομιλιτές σαν και εσένα, να μας λείπουν... Καλύτερα δύο λόγια και σταράτα, παρά 340+ σελίδες με αμπελοφυλοσοφίες....
Λοιπόν σε λίγο που θα βγεί το αρχειάκι, πάνε πάρε το για να δείς λίγο φώς...
logika edo thelo na pisteuo.......
perasan deka pente lepta mipos efiges file mou?
Sorry den htan ironiko....