Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 883 of 1075 FirstFirst ... 383633783833858873878881882883884885888893908933983 ... LastLast
Results 8,821 to 8,830 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Member
    Uploads
    0

Re: OΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ to cardsharing (cs)

Quote Originally Posted by Scientist1 View Post
    Mia aporia gia tis tites, (den exo asxolithi akoma me to sport tis)
    Sto net parousiazontai taktika fagita tous. Poios o logos, pinane taktika san tis gates kai xriazontai taktiko taisma??
    Episis kapio melos anafere oti mia tita tou meta apo paramoni arketon meron sto dekti apo 5,3 alakse??
    Kapios pou asxolithike mpori na dosi kapia apantisi.
    Οχι δεν θα το ελεγα! Παιζει κανονικα απο την πρωτη μερα με το φιλετο που φορτωθηκε.
    Το γιατι βγαζουν συνεχεια φιλετα ειναι πραγματι αξιοπεριεργο...ισως για να δειξουν οτι υπαρχει support??? (και να πουλησουν)!!
    Δεν βλεπω αλλο λογο.
    Φιλικα

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Re: 13._ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ δεν ταιριάζει αλλού...

Quote Originally Posted by vorias View Post
    Σαν το pvr ...στο εμπόριο θα βρω κάτι? Ρωτάω γιατί αν κατάλαβα καλά για το nova pvr πρέπει να κάνω συνδρομή....σωστά?
    Εδώ υπάρχει ήδη μια σύνδεση και θέλουμε να την μοιραστούμε 2-3 σπίτια....
    Ασύρματοι διαχωριστές υπάρχουνε και αν ναι....είναι ασφαλές?(ρωτάω και για την ποιότητα του σήματος αλλά και να μην μας τσακώσουν και έχουμε άλλα?
    iparxoyn dextes tis opticum poy pernoyn san extra asirmato adaptora (ston opoio mporeis na valeis kai exoteriki keraia kai na pianei arketa makria). o enas tha einai o "server" kai oi alloi oi "client".
    to kostos den einai poli.. konta sta 120-150 euro vgainei to sistima. kai theoro oti de tha exeis prob me tis asfaleia.. molis exo akrivos montelo kai ti tha xreiasteis tha se enimeroso apo edo mesa..

New Member
    Uploads
    0

Re: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν γίνεται να δούμε free all jazeera sports ston hotbid?
    einai viaccess 2.6

Banned
    Uploads
    0

Post Re: OΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ to cardsharing (cs)

Quote Originally Posted by Scientist1 View Post
    Mia aporia gia tis tites, (den exo asxolithi akoma me to sport tis)
    Sto net parousiazontai taktika fagita tous. Poios o logos, pinane taktika san tis gates kai xriazontai taktiko taisma??
    Episis kapio melos anafere oti mia tita tou meta apo paramoni arketon meron sto dekti apo 5,3 alakse??
    Kapios pou asxolithike mpori na dosi kapia apantisi.
    Quote Originally Posted by 1811 View Post
    Οχι δεν θα το ελεγα! Παιζει κανονικα απο την πρωτη μερα με το φιλετο που φορτωθηκε.
    Το γιατι βγαζουν συνεχεια φιλετα ειναι πραγματι αξιοπεριεργο...ισως για να δειξουν οτι υπαρχει support??? (και να πουλησουν)!!
    Δεν βλεπω αλλο λογο.
    Φιλικα
    Καλημερα σας κυριοι.
    Επιτρεψτε μου να σας καταθεσω και εγω την εμπειρια μου σχετικα με την τιταν.
    Δεν συμφωνω 100% οτι εδω και καιρο παιζουν ολες συνεχως.Εμενα στην καρτα μου προ ημερων εκλεισε το ενα πακετο και επαιζε το αλλο.Με την πολυτιμη βοηθεια ενος φιλου απο εδω την ξυπνησα παλι και παιζει,αλλα οφειλω να πω οτι κλονισθηκε λιγο η εμπιστοσυνη που της ειχα.Οσο για το αλλο που γραφτηκε οτι αναβαθμιστηκε απο μονη της απο 5.3 σε 5.4 προσωπικη μου παντα αποψη ειναι οτι δεν μπορει να γινει κατι τετοιο.Οσο για τα αρχεια που βγαινουν παντα αποψη μου,αστε τα να βγαινουν,απλα φροντιστε να παρετε την καρτα απο καλη πηγη,για να εχετε υποστηρηξη.
    Δεν ξερω αν βοηθησα η σας μπερδεψα,απλα ειπα να σας πω την γνωμη μου και την εμπειρια μου.
    Φιλικα Τζιμακος.

Banned
    Uploads
    0

Re: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by VASILISM13 View Post
    Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν γίνεται να δούμε free all jazeera sports ston hotbid?
    einai viaccess 2.6
    http://www.satsupreme.com/misc.php?do=showrules

http://www.satsupreme.com/showthread...A4%CE%91%CE%A3!

http://www.satsupreme.com/showthread...97%CE%9A%CE%91!

Member
    Uploads
    0

οκ....ευχαριστώ...
    μετά από λίγο ψάξιμο είδα πως υπάρχουνε ασύρματοι διαχωριστές στο εμπόριο....
    είναι ένα πακετάκι που έχει μέσα και 3 ή 4 ασύρματες κάρτες πελάτες....στα 150€ και από ότι είδα έχει μέχρι και 50 μέτρα εμβέλεια και υποστηρίζει μέχρι και 40 κάρτες πελάτες....
    Καλό μου ακούγετε αυτό....αλλά δεν είδα κάπου να δέχεται τις καινούργιες κάρτες καππα

Junior Member bach29la's Avatar
    Uploads
    0

παιδια καλησπερα.την προηγουμενη εβδομαδα ο sylvestro μου αφησε χρονους και ετσι πηγα για ψωνια σε εναν αντιπροσωπο της ακατανομαστης.αγοραζοντας το φτηνο και πλουσιο sports pack φορτωθηκα και τον υπερσυγχρονο patatasat,ο οποιος εχει τοσες πολλες δυνατοτητες που δεν μπορω να τις εκμεταλευτω και εχω πελαγωσει.Η ερωτηση μου ειναι η εξης,η υπερκαρτα αυτη μπορει να παιξει με ενα απο τα ποταπα μου μηχανακια τα οποια ειναι τα venex 5119 και starsat sr-x2000ir?δεν εχω δοκιμασει ακομα γιατι φοβαμαι μηπως της θιξω τον εγωισμο και δεν μου ξαναδωσει τα πολυτιμα της φωτα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την πολυτιμη βοηθεια που θα μου δωσετε,αλλα και για την βοηθεια που κατα καιρους μου εχετε δωσει.

Member
    Uploads
    0

paidia tha ithela na rotisw giati olla ta teleftea file gia tita ian, feb ,mar einai ola 72,4kb?
    Ta paliotera den itan etsi. Auto ofilete sto oti ola dinoun mono ena hsn?

To ksero vlakeia erotisi alla mou ekane entiposi....
    Filika....

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by bach29la View Post
    παιδια καλησπερα.την προηγουμενη εβδομαδα ο sylvestro μου αφησε χρονους και ετσι πηγα για ψωνια σε εναν αντιπροσωπο της ακατανομαστης.αγοραζοντας το φτηνο και πλουσιο sports pack φορτωθηκα και τον υπερσυγχρονο patatasat,ο οποιος εχει τοσες πολλες δυνατοτητες που δεν μπορω να τις εκμεταλευτω και εχω πελαγωσει.Η ερωτηση μου ειναι η εξης,η υπερκαρτα αυτη μπορει να παιξει με ενα απο τα ποταπα μου μηχανακια τα οποια ειναι τα venex 5119 και starsat sr-x2000ir?δεν εχω δοκιμασει ακομα γιατι φοβαμαι μηπως της θιξω τον εγωισμο και δεν μου ξαναδωσει τα πολυτιμα της φωτα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την πολυτιμη βοηθεια που θα μου δωσετε,αλλα και για την βοηθεια που κατα καιρους μου εχετε δωσει.
    Καλησπερα φιλε !Αν πηρες καρτα μαζι με δεκτη τοτε "παντρεψαν" τη καρτα με το δεκτη και δεν μπορει να παιξει πουθενα αλλου!!Βεβαια φημες απο τη πιατσα μου λενε οτι υπαρχουν τσακαλια που τα ξεχωριζουν(καρτα απο δεκτη )!!!Δεν γνωριζω περισσοτερα για να σε βοηθησω!!

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by vorias View Post
    οκ....ευχαριστώ...
    μετά από λίγο ψάξιμο είδα πως υπάρχουνε ασύρματοι διαχωριστές στο εμπόριο....
    είναι ένα πακετάκι που έχει μέσα και 3 ή 4 ασύρματες κάρτες πελάτες....στα 150€ και από ότι είδα έχει μέχρι και 50 μέτρα εμβέλεια και υποστηρίζει μέχρι και 40 κάρτες πελάτες....
    Καλό μου ακούγετε αυτό....αλλά δεν είδα κάπου να δέχεται τις καινούργιες κάρτες καππα
    Φίλε το δοκίμασα παλιότερακαι εβγαζε προβλήματα .Δεν έχει την αξιόπιστη λειτουργία του ενσύρματου που παίζει και φρέσκα πράγματα!!

Advertise Here

Tags for this Thread