iparxoyn dextes tis opticum poy pernoyn san extra asirmato adaptora (ston opoio mporeis na valeis kai exoteriki keraia kai na pianei arketa makria). o enas tha einai o "server" kai oi alloi oi "client".
to kostos den einai poli.. konta sta 120-150 euro vgainei to sistima. kai theoro oti de tha exeis prob me tis asfaleia.. molis exo akrivos montelo kai ti tha xreiasteis tha se enimeroso apo edo mesa..
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν γίνεται να δούμε free all jazeera sports ston hotbid?
einai viaccess 2.6![]()
Καλημερα σας κυριοι.
Επιτρεψτε μου να σας καταθεσω και εγω την εμπειρια μου σχετικα με την τιταν.
Δεν συμφωνω 100% οτι εδω και καιρο παιζουν ολες συνεχως.Εμενα στην καρτα μου προ ημερων εκλεισε το ενα πακετο και επαιζε το αλλο.Με την πολυτιμη βοηθεια ενος φιλου απο εδω την ξυπνησα παλι και παιζει,αλλα οφειλω να πω οτι κλονισθηκε λιγο η εμπιστοσυνη που της ειχα.Οσο για το αλλο που γραφτηκε οτι αναβαθμιστηκε απο μονη της απο 5.3 σε 5.4 προσωπικη μου παντα αποψη ειναι οτι δεν μπορει να γινει κατι τετοιο.Οσο για τα αρχεια που βγαινουν παντα αποψη μου,αστε τα να βγαινουν,απλα φροντιστε να παρετε την καρτα απο καλη πηγη,για να εχετε υποστηρηξη.
Δεν ξερω αν βοηθησα η σας μπερδεψα,απλα ειπα να σας πω την γνωμη μου και την εμπειρια μου.
Φιλικα Τζιμακος.![]()
οκ....ευχαριστώ...
μετά από λίγο ψάξιμο είδα πως υπάρχουνε ασύρματοι διαχωριστές στο εμπόριο....
είναι ένα πακετάκι που έχει μέσα και 3 ή 4 ασύρματες κάρτες πελάτες....στα 150€ και από ότι είδα έχει μέχρι και 50 μέτρα εμβέλεια και υποστηρίζει μέχρι και 40 κάρτες πελάτες....
Καλό μου ακούγετε αυτό....αλλά δεν είδα κάπου να δέχεται τις καινούργιες κάρτες καππα
παιδια καλησπερα.την προηγουμενη εβδομαδα ο sylvestro μου αφησε χρονους και ετσι πηγα για ψωνια σε εναν αντιπροσωπο της ακατανομαστης.αγοραζοντας το φτηνο και πλουσιο sports pack φορτωθηκα και τον υπερσυγχρονο patatasat,ο οποιος εχει τοσες πολλες δυνατοτητες που δεν μπορω να τις εκμεταλευτω και εχω πελαγωσει.Η ερωτηση μου ειναι η εξης,η υπερκαρτα αυτη μπορει να παιξει με ενα απο τα ποταπα μου μηχανακια τα οποια ειναι τα venex 5119 και starsat sr-x2000ir?δεν εχω δοκιμασει ακομα γιατι φοβαμαι μηπως της θιξω τον εγωισμο και δεν μου ξαναδωσει τα πολυτιμα της φωτα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την πολυτιμη βοηθεια που θα μου δωσετε,αλλα και για την βοηθεια που κατα καιρους μου εχετε δωσει.
paidia tha ithela na rotisw giati olla ta teleftea file gia tita ian, feb ,mar einai ola 72,4kb?
Ta paliotera den itan etsi. Auto ofilete sto oti ola dinoun mono ena hsn?
To ksero vlakeia erotisi alla mou ekane entiposi....
Filika....