βλεπω κατι και μου κανει εντυπωση ψαχνω να βρω την απαντηση και ακομα κανενας δεν μου την εχει δωσει
απο την ωρα που ανοιξε το προβατο που ειχαμε στην fa5 εχει δωσει22 γραμμες 02 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ολες μεταξυ τους .
Εχω εναν φιλο που η καρτα του εκλεισε την δευτερα οπως σε ολους μας ,ειναι fa5 ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ απο εμενα ,,,, απο συμπτωση δεν την εβγαλε απο τον δεκτη αυτες τις μερες (εναν ΝΑΝΟΧ ). Μου ελεγε οτι παιζει και θεωρουσα οτι ειναι Προταπριλιατικο αστειο
την εφερε πριν απο 3 λεπτακια και την εβαλα στο dream παιζει κανονικα και με τον ΝΟΜΟ την διαβασα απλα με το emk και εχει ΤΑ ΙΔΙΑ hns prov με εμας
ειχε γραφτει με το αρχικο αρχειο και ειχα δωσει την ιδια c3 με την δικια μου.
Τι στον μεγαλοδυναμο εχει γινει θα μου πει κανενας γνωστης
βεβαια η δικια μου ουτε λογος
date = FF
02 γραμμες τις αγνοει
Δεν με βοηθάς και πολύ....
Μπορεί να ξαναεχουν υποθει δεκάδες φορές αλλά εδώ έχει εκατοντάδες θέματα....χωρίς παρεξήγηση δείξτε κατανόηση και οποίος μπορεί να μου πει
Αν όχι...καλή καρδιά :)
Όπως και να έχει με έχετε βοηθήσει πολλές φορές και σας ευχαριστώ
Φιλικά
Φίλε Τζιμακο δεν σε αντιλαμβάνομαι....τα λινκ που εστειλες δεν βλέπω να με βοηθούν κάπως με τις ερωτήσεις που έθεσα πιο πάνω
Τους κανόνες τους εχω διαβάσει
Δεν έχω πρόθεση ουτε να σε προσβάλω ουτε να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν οπως και μαζι σου....αυτες οι αποριες που εχω ειναι γιατι δεν εχω γνωσεις με τον προγραμματισμό και τέλος πάντων οποίος ξέρει και θέλει να αφιερώσει 5 λεπτά ας μου απαντήσει
Ευχαριστώ
βουλγαρικα και ολανδικα παιζει αδερφε
xronia polla se olous ..xaniara dese fos sto lao pou perimeni
Γεια σε όλους. Με το τελευταίο 25 types και καρτα με os 1.7 και γραμμή από log 25-3 υπάρχει φως.