ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ F 14 .ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ mdrmc.
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ F 14 .ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ mdrmc.
...κι εγω λεω την δικια μου.Αν ηθελα να πω κατι προσωπικα σε αυτον θα εστελνα pm πραγμα που δεν εκανα οπως βλεπεις
Βασικα κι εγω αντιθετος ειμαι στην δημοσιευση αρχειων αλλα εφοσον δεν υπαρχει αλλος τροπος ασφαλους μεταφορας καλυτερα να βλεπουν 100 παρα 10.
den exo problima me tin apopsi sou , eimai antithetos stous xaraktirismous prosopon
χαιρωμαι που βρεθηκε εστω και ενας να καταλαβει......... τα γραφωμενα μου. αλλα εδω μεσα το μονο που ενδιαφερη τους ποιο πολους ειναι να δουν τωρα και για το μετα δεν σκεπτωνται τιποτα. δεν καταλαβαινουν οτι αυτα τα λιγα που υπαρχουν ειτε ειναι γραμες ειτε αρχεια μαγειρεμενα ενα σκοπο εχουν. να σταματησουν να παιζουν και να αναγκασθουν ολοι μετα να πανε να σκασουν 20 αρικα στους καρταδες. γιατι φιλε μου αρχεια βγαινουν για γκαμα αλλα πανε σε λιγους, μετρημενους στα δακτυλα του ενος χεριου. υπαρχουν αρχεια που βγηκαν πρην 10 μερες και ανοιγουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ αλλα για να πας σε αυτους πρεπει να παψουν να υπαρχουν αυτα τα λιγα που δεινουν καποιο φως. αντε λοιπον ας αναιβασουμε οτι hsn υπαρχη και οτι c3 γραμες και μετα ολοι μαζη με ενα σωληναριο βαζεληνη να παμε να μας πιασουν τον @@@@ οι μαγκες.
για δε το αλλο που ρωτας, εχουν ζωη ακομα οι γατουλε και για πολυ καιρο (αλλα οχι με αυτο που γινεται τον τελευταιο καιρο) και το γιατι;; ονομαζεται NDS που θα ειναι το νεο συστημα τις ''κυριας'' στα τελη του χρονου. μεχρη τοτε αν φερθουμε εξυπνα θα υπαρχη πολυ φως ακομα
mporo na po kati asxeto???? kai vevea xilia sorry!!!! den thelo na thixo kanenan!!!!!!!!!! apla........kalitera na grafete greekengl.. i latinika...para ellinika!!! eine ligo ntropi pos na to po...tosi anorthografiaaaaa!!!!!!!!!!! kaloproereta pada kai pali xilia sorry .... thanks!!!!!
xmmm..gia to levedopedo ton blend 1 ...an kai zitisa sorry giayto pou egrapsa....... malon to pires strava!!! kai an diavazes kalitera kai katalavenes ti elega-enoousa...sigoura den tha apadouses etsi!!! kai pali thanks...kali doulitsa....!![]()
vre arxigopoulo!!!!!!!!!! an sou aresei na diavazeis tin elliniki etsi ..peri orexeos.....xa xa!!! ego isia to ethesa vretora (an theoreis pos eime anorthografos sevaston!!) giayto grafo etsi !!!
eyxome na to pareis isia tora dioti den exoume na xorisoume kati apo mia apopsi mou !!!!!!![]()