Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 976 of 1075 FirstFirst ... 47672687692695196697197497597697797898198610011026 ... LastLast
Results 9,751 to 9,760 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Member
    Uploads
    0

Re: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ F 14 .ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ mdrmc.

2. Advertise Here
    Member blend1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    koita den sou apagoreuei kaneis na peis tin apopsi sou , alla to na epitithesai me auto to tropo se ena anthropo pou apla eipe tin apopsi tou emena me briskei akros antitheto . opos eimai antithetos me tin kathimerini dimosieusi arxeion kai texnikon , ola prepei na exoun to metro tous .
    an eitan ola auta pou perigrafeis kai ontas mod den tha mporouse na magirepsei ta post ?

...κι εγω λεω την δικια μου.Αν ηθελα να πω κατι προσωπικα σε αυτον θα εστελνα pm πραγμα που δεν εκανα οπως βλεπεις
    Βασικα κι εγω αντιθετος ειμαι στην δημοσιευση αρχειων αλλα εφοσον δεν υπαρχει αλλος τροπος ασφαλους μεταφορας καλυτερα να βλεπουν 100 παρα 10.

den exo problima me tin apopsi sou , eimai antithetos stous xaraktirismous prosopon

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by blend1 View Post
    Οι αποψεις σου επανελλημενως παραπεμπουν σε ενα κλειστο club ανθρωπων που ουσιαστικα θα λημενεται οτι ενεργο HSN υπαρχει ακομα ζωντανο.
    Και εννοω εμπορικα.
    Βρισκομαστε σε ενα φορουμ που υπαρχει αναλογο θεμα "αρχεια χωρις σχολια...." στο χερι σου ειναι να το καταργησεις η οχι αν και προσωπικα πιστευω οτι ητε μεσω του θεματος που εχει το φορουμ ητε μεσω pm-email η πληροφορια θα φτασει στα λαθος χερια.

Βεβαια αποριας αξιο ειναι και το θετω ως ερωτηση για τα "ΠΑΠΑΛΑ-DATE" που κυκοφορουσε κι ακομα κυκλοφορει απο τις αρχες του ετους κι ακομα δεν ηρθε...

... τι σκοπο εχει τελικα ???
    χαιρωμαι που βρεθηκε εστω και ενας να καταλαβει......... τα γραφωμενα μου. αλλα εδω μεσα το μονο που ενδιαφερη τους ποιο πολους ειναι να δουν τωρα και για το μετα δεν σκεπτωνται τιποτα. δεν καταλαβαινουν οτι αυτα τα λιγα που υπαρχουν ειτε ειναι γραμες ειτε αρχεια μαγειρεμενα ενα σκοπο εχουν. να σταματησουν να παιζουν και να αναγκασθουν ολοι μετα να πανε να σκασουν 20 αρικα στους καρταδες. γιατι φιλε μου αρχεια βγαινουν για γκαμα αλλα πανε σε λιγους, μετρημενους στα δακτυλα του ενος χεριου. υπαρχουν αρχεια που βγηκαν πρην 10 μερες και ανοιγουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ αλλα για να πας σε αυτους πρεπει να παψουν να υπαρχουν αυτα τα λιγα που δεινουν καποιο φως. αντε λοιπον ας αναιβασουμε οτι hsn υπαρχη και οτι c3 γραμες και μετα ολοι μαζη με ενα σωληναριο βαζεληνη να παμε να μας πιασουν τον @@@@ οι μαγκες.
    για δε το αλλο που ρωτας, εχουν ζωη ακομα οι γατουλε και για πολυ καιρο (αλλα οχι με αυτο που γινεται τον τελευταιο καιρο) και το γιατι;; ονομαζεται NDS που θα ειναι το νεο συστημα τις ''κυριας'' στα τελη του χρονου. μεχρη τοτε αν φερθουμε εξυπνα θα υπαρχη πολυ φως ακομα

Member blend1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    χαιρωμαι που βρεθηκε εστω και ενας να καταλαβει τα γραφωμενα μου. αλλα εδω μεσα το μονο που ενδιαφερη τους ποιο πολους ειναι να δουν τωρα και για το μετα δεν σκεπτωνται τιποτα.

>>>>Μα το καθε μετα ειναι... τωρα!!! και δλδ τι να περιμενουνε???... να αποκτησουν τις γνωσεις του md και του xaniara οποτε να τα ανοιγουν μονοι τους?... Αν περιμενεις κατι τετοιο με προχειρους υπολογισμους σου λεω οτι ΜΕΧΡΙ να συμβει ...η ακατανομαστη θα εχει περασει οχι σε NDS αλλα σε KARAKITSOS SECURITY VER.10.
    δεν καταλαβαινουν οτι αυτα τα λιγα που υπαρχουν ειτε ειναι γραμες ειτε αρχεια μαγειρεμενα ενα σκοπο εχουν. να σταματησουν να παιζουν και να αναγκασθουν ολοι μετα να πανε να σκασουν 20 αρικα στους καρταδες.

>>>>Αυτα τα σκανε οπως και να 'χει ...ισα ισα τωρα που τα αρχεια βγαινουν καθε πανσεληνο το 10αρικο εγινε εικοσαρικο.

γιατι φιλε μου αρχεια βγαινουν για γκαμα αλλα πανε σε λιγους, μετρημενους στα δακτυλα του ενος χεριου. υπαρχουν αρχεια που βγηκαν πρην 10 μερες και ανοιγουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ αλλα για να πας σε αυτους πρεπει να παψουν να υπαρχουν αυτα τα λιγα που δεινουν καποιο φως. αντε λοιπον ας αναιβασουμε οτι hsn υπαρχη και οτι c3 γραμες και μετα ολοι μαζη με ενα σωληναριο βαζεληνη να παμε να μας πιασουν τον @@@@ οι μαγκες.

για δε το αλλο που ρωτας, εχουν ζωη ακομα οι γατουλε και για πολυ καιρο (αλλα οχι με αυτο που γινεται τον τελευταιο καιρο) και το γιατι;; ονομαζεται NDS που θα ειναι το νεο συστημα τις ''κυριας'' στα τελη του χρονου. μεχρη τοτε αν φερθουμε εξυπνα θα υπαρχη πολυ φως ακομα
    Επι το προκειμενου φιλε mod: Αν ειναι να βλεπω εγω και να μη βλεπεις εσυ... καλυτερα να βλεπουμε και οι δυο μας Η να μη βλεπει κανεις μας.

Member blaki's Avatar
    Uploads
    0

mporo na po kati asxeto???? kai vevea xilia sorry!!!! den thelo na thixo kanenan!!!!!!!!!! apla........kalitera na grafete greekengl.. i latinika...para ellinika!!! eine ligo ntropi pos na to po...tosi anorthografiaaaaa!!!!!!!!!!! kaloproereta pada kai pali xilia sorry .... thanks!!!!!

Born to be... child polteris's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by blaki View Post
    mporo na po kati asxeto???? kai vevea xilia sorry!!!! den thelo na thixo kanenan!!!!!!!!!! apla........kalitera na grafete greekengl.. i latinika...para ellinika!!! eine ligo ntropi pos na to po...tosi anorthografiaaaaa!!!!!!!!!!! kaloproereta pada kai pali xilia sorry .... thanks!!!!!
    kala....asto.....pio asxeto den ginete.....!!!!

Member blend1's Avatar
    Uploads
    0

Εγω μεσα ειμαι αρκει να μου γραψεις ολο αυτο που εγραψες μια και μοναδικη φορα σε Ελληνικη γραφη.
    (Περιεργο... συνηθως μου βαζουν χερι οποτε ΔΕΝ γραφω με Ελληνικους χαρακτηρες)

Member blaki's Avatar
    Uploads
    0

xmmm..gia to levedopedo ton blend 1 ...an kai zitisa sorry giayto pou egrapsa....... malon to pires strava!!! kai an diavazes kalitera kai katalavenes ti elega-enoousa...sigoura den tha apadouses etsi!!! kai pali thanks...kali doulitsa....!

Member blend1's Avatar
    Uploads
    0

xmmm..gia to levedopedo ton blend 1 ...an kai zitisa sorry giayto pou egrapsa....... malon to pires strava!!! kai an diavazes kalitera kai katalavenes ti elega-enoousa...sigoura den tha apadouses etsi!!! kai pali thanks...kali doulitsa....!
    Μα πως να το παρω ισια οταν εσυ το θετεις στραβα?
    Πως ειναι δυνατον να προτεινεις κατι χωρις εσυ ο ιδιος να το εφαρμοζεις?

Ευχαριστω για το κοπλιμαν βρε!

Member blaki's Avatar
    Uploads
    0

vre arxigopoulo!!!!!!!!!! an sou aresei na diavazeis tin elliniki etsi ..peri orexeos.....xa xa!!! ego isia to ethesa vre tora (an theoreis pos eime anorthografos sevaston!!) giayto grafo etsi !!!
    eyxome na to pareis isia tora dioti den exoume na xorisoume kati apo mia apopsi mou !!!!!!

Advertise Here

Tags for this Thread