κυριοι καλησπερα σας
θα γινω λιγο κακος σημερα αλλα πρεπει. νομιζω οτι το section ενος φορουμ το εχουμε παρξηγησει. δεν μπορουμε να φτιαξουμε φορουμ μεσα σε ενα αλλο φορουμ και αν νομιζουμε οτι μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο ειμασται πολυ γελασμενοι. στην ουσια οι ιδιωκτητες ενος φορουμ τα section τα εχουν για να μπορουν να επικοινωνουν μεταξη τους και να συμβουλευονται η να δινουν τις γνωσεις του πχ καποιοι ελληνες οπως εμεις εδω που δεν γνωριζουν την γλωσσα του καθε φορουμ ειτε ειναι αυτο γαλλικο, γερμανικο, αγκλικο κ.λ.π.
ολα αυτα τα αναφερω γιατι καπου δεν βαδιζουμε σωστα. ολοι ειπαμε να συμαζεψουμε λιγο το φορουμ (ενας απο αυτους ειμαι και εγω) αλλα ξεφυγαμε τελειως.
σε ολα τα section μπαινει καποιος ποσταρη το προβλημα του και περιμενη μια απαντηση αυτο και μονο. ειπαμε εμεις να ξφυγουμε και να βαλουμε καποια θεματα για να μην γινεται αλαλουμ, ωραια και μπροβω μας. δεν θα εξετασω αν με ολα αυτα τα Sticky που ανοιξαμε καναμε δουλεια η οχι. αν και για μενα λεω κατηγορηματικα οχι και ο λογος ειναι πολυ απλος. πρεπει να διαβασης ενα καρο σελιδες για να βρεις αυτο που θες και αν το βρεις.
και για να μην σας κουραζω γιατι μπορω να γραψω ενα ολοκληρο κατεβατο για το τι ειναι το section και ποια η δουλεια του κ.λ.π θα ελθω στο επι ταυτα και θα αναφερω οτι δεν εχουμε ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κλειδωνουμε ενα θεμα που ανοιγει καποιος, εκτος και αν ειναι υβρηστικο, ειρωνηκο και ανεφ ουσιας (αν και το τελευταιο ειναι καθαρα υποκιμενικο)
ολα αυτα τα λεω γιατι σημερα κλειδωθηκε ενα θεμα που ανοιξε ενας φιλος που πολυ πιθανον αν δεν ενημερωθη να παθη μεγαλη ζημια. το δε θεμα ειναι το εξεις
http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=91094
η ρωτηση του φιλου ειναι πολυ σοβαρη και επρεπε να ενημερωθη ΑΜΕΣΑ αλλα δυστηχως το θεμα εκλεισε. ελπιζω ο φιλος να δει το πμ που του εστειλα και να μην παθει καμια ζημια
λυπαμαι αν στεναχωρησα τον φιλο satgeo. αλλα ειμαι συγουρος οτι θα με καταλαβει
φιλικα