@xaniaras
re file ebgales akri me 600/gata/phoenix me ton tropo pou anaferoun oi mages parapano?
X8es pira ton 600 enos filou pou einai akoma se diakopes (kolofardos) kai me newcs/cccam/nabilo ton reader ton eide to kouti, alla den mou edine CW i psofogatokarta - isos na fteei kai to reader pou einai pragmatika tou kolou.
Simera 8a to psakso ligo akoma.
Πρίν τέσσερις μήνες από Ελλάδα 150 ευρώ μαζί με phoinex reader+programmer. To τάισμα μου κράτησε 3 μήνες και από εκεί και πέρα ότι κάνω μόνος μου. Ο δικός μου δεν έχει ή δεν θέλει να μου δώσει τάισμα. Όλο σε 2 εβδομάδες λεεί.
120 euro mesw enos gnwstou. Tin pira prin enamisi mina ki ekleise stis 17/8 .
Den gnwrizw ton promitheyti , yparxei megali mystikopatheia.
Den exw kanei kamia dokimi na tin grapsw monos mou apo tote pou ekleise, exw daneisei o vlakas ton programmer ston filo pou mou systise ton promitheyti ki aytos leipei diakopes.
Perimenw na gyrisei gia na tou dwsw tin karta na tin paei ston typo pou mou tin poulise na dw ti tha mou pei...tha thelei lefta gia taisma???
An thelei isws dokimasw monos mou me ton programmer kai me tin voitheia sas !!!![]()
Se ti aposkopi auto to thema pou anikses wre giorgi se ti??
se ligo tha arxisoun na wrizoun o enas ton allo giati o enas tin pire pio akriwa apo ton allo
Eidi merikoi kanan ke anafores gia emporakia germanias ,soudias persias
kanenas den sas wazi to maxeri sto lemo na agorazete me to zori mia gata ,ena dekti i ena progammer
den wlepo to thema na xriazete sinexeia
Finito
gia sas paidia,
mia aporia.
yparxoun kapou ta mi energa hsn ?
dld exeis ftasei sto simeio pou mesa apo to web tou newcs vlepeis oti ton exei dei ton reader o dm600?
an nai tote tha se paixei kai i karta sou..
kana 2 vale vgale reuma thelei o reader mexri kai to caid na parei 0604..
doulepse se kanenan re pedia ayto to 3-4-08?