erwthsh an me to /04 programatisoume mia karta eipame oti panta tha parei to idio hsn. pos ginete afou kleidosei kai perasei kairos na ksanaprogrammatizoume kai na peirnei diaforetiko?
Μόνο εάν αλλάξει το script που μπήκε στο εργοστάσιο αλλά δεν νομίζω να αλλάζει με τον καιρό
erwthsh an me to /04 programatisoume mia karta eipame oti panta tha parei to idio hsn. pos ginete afou kleidosei kai perasei kairos na ksanaprogrammatizoume kai na peirnei diaforetiko?
diaforetiko hsn kapio fileto den tha sou dosi pou na htipiese afta den ginonte me tipota
gia na dokimasete an i karta sas anoigi to 04 ine poli aplo to fortonete tin vazete sto dehti akrivos 2.15 ta mesanihta kai akrivos 2.30 kanete restart dehti kai zaping an sas to ipostirizi tha anoiksi oute 8aora oute tipota
gia na dokimasete an i karta sas anoigi to 04 ine poli aplo to fortonete tin vazete sto dehti akrivos 2.15 ta mesanihta kai akrivos 2.30 kanete restart dehti kai zaping an sas to ipostirizi tha anoiksi oute 8aora oute tipota
DEN pez rolo posa command 201 exei to file
an exei sosto serial=hsn kai trofodotite me emms
perni provato mono tou ..to kani calculator to os
afou exei to algo tou ird2...paloukaria ..ti les doctor?
ti na po ena string apo hsn tou 2009 parago mono 4 diaforetika vale pou ine mono 2kb 3 string ehoune mono pou paragoune hsn ara 3epi 4 = 12 diaforetika hsn me tou pou gini publik evlogitos o kirios