ξαφνικα δεν αναγνωριζεται απο κανενα δεκτη,και οταν παω να την γραψω
βγαζει την ενδειξη no atr.μπορει καποιος ωα με βοηθησει:΅ευχαριστω .
re paidia mipos afti h nea karta bgenei me skopo thn eksipiretisi ton paidion apo kiprogiati apo gr meria exoyme akoma melon. apo cy meria skotadi
me merikes ekseresis.
Tha eithela na kano ke mia paremwasi giati parolo pou eipa se orismena atoma na min wgaloun plirofories edo mesa wlepo tis wgalane..gia na min xasoun ta protia
auto to leo gia ton filo Fhillip_Morris,tasogr ke ton agapito therapia
na sas po kati pou ematha simera gia na prosexete
oi kenourgies gates den pezoun se para pola mixanimata,opos px comander ,head ke se polla akoma
opos den pezoun ke se euro irdeto modules tis legomenes mple ..tis protes irdeto
opios lipon prospathisi na tin dokimasi na peksi se tetia mixanimata ,ke eidika an prospathisi epanilimena ke me epanekinisis dekti ktlp eine poli pithanon ta stoixia tis gatas na xathoun ,an dite oti kapio mixanima den tin pezi to poli se ena lepto ,tote den prokite na tin peksi oti ke na kanete ,eidi poloi antiprosopoi dekton eine sto podi gia na wgaloun logismika gia ta aantistixa mixanimata
yparxoun poles anafores pano sauto to thema
den exo mathi an ontos eine prowlima tis kenourgias gatas ,i an tin exoun kani epitides etsi alla ..
i kenourgia gata pedia theli eidiki peripiisi
ke eidika an kapios prospathisi na tin diawasi ,tote sigoura tha tin swisi sto telos
Giauto prosoxi gia na min ´trexete sinexeia gia fortomata tis gatas
fisika oso fortonete kanena provlima ,pios kseri omos an apo ta polla peiramata ti allo mpori na simwi
autes tis plirofories ematha ke thelo na tis doso edo mesa
filika satgeo