Attachment 130410Kala taso me tetia apantisi den xriazete na paramino stin sizitisi sas kai aposiro tin erotisi.
Kali sas mera pedia.
πάντως δεν ξέρω τι λες για δανεικό provider, αλλά όταν το ανέβασες το πέρασα σε 2 κολλητούς μου, που δεν ξέρουν να φορτώνουν και τώρα τελευταία που τα ξανακοίταξα πήραν νέο provider και πάνε σφαίρα.
edit: ώπα sorry τώρα είδα πως εννοούσες δανεικό για το πεθαμένο..... οι δικοί μου έχουν ενεργό hsn με στριγκάκι
Καλημέρα, αφου τα διάβασα όλα (κι εγώ μιλάω λίγο) ρωτώ?
1) Δεν είναι ανάγκη να βιαζόμαστε, η ζήτηση τους κάνει εσιώδοξους, ενώ η αδιαφορία και την τιμή θα κατεβάσει και την υποστήρηξη θα φέρει.
2) Ο therapi είπε (φαγητά,ερωτήσεις,απορίες)οτι θα βγούν και δέκτες σύντομα που δεν χρειάζονται κάρτα (250 euro) γιατί να δώσω τα ίδια σε μια κάρτα και να θέλω και δέκτη;;;;;;
3)Αφού νιαουρίζει το γατί και τα παιδιά (νά νε καλά όλοι) θα το υποστηρίζουν, γιατί τέτοιος πανικός, δεν χρειάζεται, άστο να δουλέψει και βλέπωντας τη συμπεριφορά, αποφασίζουμε.
4)δε νομίζω οτι θα λείξει το θέμα τοσο εύκολα γιατί κάποιοι που έχουν αρκετή πελατία, θα τις αντικαταστήσουν;;; ο κάθένας που πλήρωσε να βλέπει τώρα λίγο καιρό θα ξαναπληρώσει;;;;;προβλέπω μεγάλα μπερδέματα
therapia ekana oti mou eipes:
Afisa to arxeio to megalo tou 2008 (pou shzitate parapanw)
apo tis 2 ex8es to vradi mexri simera to prwi stis 11 kai tipota den anoikse!
ekana ta sxetika (epanekinisi dekth kai zapping) alla tipota!
Den anoigei para mono me string!
exeis kamia idea ?
paidia titanium 2 vgikai kai paizi kai kyklofori kai enai kai aspri kai ola taxi mono poun den paizi
se olus tus dektes malon tha thelun anavathmisis
![]()
esas kai tis infranctions sas tis grafw st'arxidia mou .....paliomalakes...emporakia tou kwlou salta kai gamithite![]()