τα πράγματα είναι απλά....δεν μπορεί κάποιος να αγοράζει την κάρτα 60 ευρώ και να μου την πουλάει εμένα 200 γιατί με κοροιδεύει ......και δεν μπορεί να είναι επιχείρημα η απόσβεση......αν η πραγματική αξία ήταν τόση να τα δώσω........με πειράζει όμως το δούλεμα δεν είπα να μη βγάλει κάποιος κάτι αλλά όταν αυτός ο μάγκας θα βγάλει 140 ευρώ κέρδος στην κάθε κάρτα και πουλήσει 100 κάρτες μαζεμένες ξέρεις τι κονόμα αφορολόγητη είναι αυτή?ειλικρινά σου μιλάω προτιμάω να μην βλέπω παρά να ξανααγοράσω κάρτα άμα μου πούνε τέτοια τιμή ενώ ξέρω πόσο τις παίρνουν.......και άντε να δεχτώ ότι κάποιοι δεν τις αγοράζουν τόσο αλλά πιο ακριβά......κάποιος όμως στην αλυσίδα αυτή μέχρι τον πελάτη κονομάει χοντρά.....και δεν είναι κακό να κονομάει αλλά δεν δέχομαι να με δουλεύει.....η διαφορά της τιμής αγοράς από την τιμή πώλησης έχω καταλάβει ειδικά εδώ στην επαρχία ότι είναι χαώδης.......κάρτες πουλιούνται με 200 phoenix smartmouse σου λέει ο άλλος 70-100 ευρώ και χατιρικά μπορεί να στο δώσει 60 ενώ ζήτημα είναι αν έξω κάνει 20 ευρώ το πολύ,αποκωδικοποιητές των 50 κάνουν 100 ε στην τελική ποιον δουλεύουν?