Me olo to sevasmo se afta pou les giati den eimai oidimonas tou eidous alla ean einai etsi opos ta les kai me dedomeno oti ta hsn einai einai apo energes kartea tis avon kai oti oi original kartes ton opoion ta hsn exoun apokalyftei kai synepos "kaei" ean ta kleisei i avon den tha mavrisei kai tous dektes ton pelaton tis pou exoun plirosei??ara theoro oti mallon den tha provei se tetoia energeia.
Ρε συ ειλικρινά τώρα... ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!!! ΡΕ ΣΥ....ΣΥΝΕΛΘΕ... Λες χαζομάρες μόνος σου....
ΡΕ ΣΥ...
ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΡΕ ΣΥ
ΕΙΠΑΜΕ...ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ EMM UPDATES για ORIGINAL κάρτες...
Τι στο δι@λο δεν καταλαβαίνεις από ότι γραφω??? Κάνε μόνος σου replace όπως σου έδειξα με έναν txt reader (κατέβασε το Notepad++ που είναι και free!!!) και κάνε
Replace:
* 824038C3 σε 010100000036C3
* 000000 μετά το HSN σε 00
Πάρε Οοοοολες αυτές τις γραμμές, πέρασες τες στο Gamma Creator v3 και κάνε και uid update... Τελέιωσες... δικό σου gam αρχειο με τι?? Μόνο με EMM updates... Αχρηστο δλδ.. αυτό που μετράει στο αρχείο του Τάσου, είναι (για να σε βοηθήσω ΑΚΟΜΑ παραπάνω) από την γραμμή 6 έως και την 83 ΚΑΙ από 1157 έως και 1165. Μήπως τις έκανες και αυτές decrypt ρε μάστορα και βρήκες τα HSN που έκαψα???
Λοιπόν... και για ακόμα μια φορά, η γ@μω απάντηση που ψάχνεις είναι και εδώ κάπου στην μέση, και εδώ αρχικώς.
Λοιπόν άσε τις λασπολογίες εναντίων μου και αν δεν θες να χαλάς bandwidth, κλείσε το PC και πάνε για νανι...
Και όπως λέει και ο Τάσος..γκε γκε???
To theoro apithano na exei ginei kati tetoio dioti to arxeio vgike extes einai adynaton na stamatisan kartes me pliromenes syndromes me ti dikaiologia oti tha tis antikatastisoun argotera prota antikathistas aki meta koveis alla kai etsi na einai tote tha prepei na allaksoun olles tis original kartes h gia na min ginomai apolytos tis perissoteres pragma pou einai arketa dapaniro gia tin ora.
ehete ipopsi oti sas parakoloutho alimono sas an ksefigete![]()
- Δεν ξέρω τι είναι... Το μόνο που ξέρω είναι να τα αλλάζω και τίποτε περισσότερο...
.
- CB δεν ξέρω να χειρίζομαι και ούτε να αλλάζω
- Αντε να δούμε το 696969
- Οτι στέλνει, σίγουρα είναι απαραίτητο για την "καλή" λειτουργία των original αλλά και τα γ@μω αντίμετρα.
Αν ήμουν και εγώ η nova (που δεν είμαι γ@μω την κοινωνία μου και όποιος γουστάρει το πιστεύει...) τα ίδια θα έκανα. Αν δε υπήρχε budget ίσως και περισσότερα. Αλλά τα πράγματα έτσι έχουν τώρα και πρέπει να τα δεχτούμε. Στο κάτω κάτω της γραφής, οι gamma και όλες οι άλλες οι άσπρες που ξαφνικά "ανέδειξαν" τόσους ειδήμονες στα δορυφορικά, είναι απλά για χόμπυ και για πειράματα. Αλλά έτσι είναι, γίναμε όλοι μάστορες και χτίστες και αμα λάχει, πετάμε και καμια λάσπη και στα μάτια του κόσμου και πάνω σε άλλα μέλη για να δημιουργήσουμε και εντυπώσεις...
Πφφφ...σκατά... πάλι ξενύχτι για τσακωμούς... τουλάχιστον εσύ ρε xaniara, ΞΕΡΕΙΣ ΟΧΙ ΔΥΟ, ΔΕΚΑΔΥΟ πραγματα ρε γαμώτο... Τι ήθελε τελικά να αποδείξει ο g_c_d ΜΟΝΟΣ του, ακόμα (σας μιλάω ειλικρινα!!!) δεν έχω καταλάβει...
Se efxaristo ke pali file Taso.Ala ine fisiko na kolai?Mexri tora mou exi kolisi 5 fores.Kano epanakinisi to reciver ke ola kala pali.Ke gia to tsampa kalo ine.Oxi oti mou kakopefti![]()