Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια πρόταση αν δεν υπάρχει ήδη. Σε όλα τα μεγάλα forums, υπάρχει το λεγόμενο mods room. Αν δεν έχετε ήδη για το Ελληνικό section, ζητήστε να σας φτιάξουν και να τα λέτε εκεί μέσα. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να τσακώνεστε μπροστά στα μάτια όλων. Το μέγα λάθος θα είναι δε, να πάει κάποιος έξυπνος μετά και να τα σβήσει!!! Εγώ προσωπικά στο forum μου, στους mods, super mods και global mods, έχω φτιάξει international mods room και ξεχωριστώ για κάθε εθνικότητα. Τουλάχιστον, δεν πέφτουν στα μάτια όλων και το κυριότερο, δεν δημιουργούνται πολώσεις. Έχετε πει και οι δυό σας ή να πώ καλύτερα και οι τέσσερις σας (creta, dyndns, satgeo και therapia) πολλές αλήθειες σήμερα και από ότι φαίνεται έχετε σκοπό να τα βγάλετε όλα στην φόρα. Δεν λέω οτι είναι κακό ΑΛΛΑ όχι για τα public threads. Στο κάτω κάτω, είμαστε όλοι ενήλικες (πιστέυω) και όλα τα προβλήματα λύνονται με συζήτηση και όχι με άπειλες. Τάσο στο είχα πει και όταν μου τα έλεγες και εμένα στο msn που τσακωθήκαμε. Καμιά φορά, σκέψου ΜΗΠΩΣ (ρε γαμώτο) έχει και ο απέναντι σου κάποιο δίκιο και όχι πάντα εσύ. Το "θα τα πούμε απο κοντά" κ.λ.π, δεν έχουν κανένα νόημα. Που ξέρεις μπορεί αν τα "πείς" από κοντά με κάποιον, να είναι διπλάσια ντουλάπα απο εσένα και να το μετανιώσεις που τον προσκάλεσες κιόλας, οπότε άστο. Καλύτερα κουβέντα και να σας πω και τι κάνω εγώ στην ζωή μου? Όταν θυμώνω, κάνω λίγο πίσω, αφήνω να περάσει ο μεγάλος θυμός και τα νέυρα, κάνω και κανενα δυο τσιγαράκια, και μετα ξεκινάω κουβέντα. Επίσης, φίλε satgeo σου έχω μιλήσω προσωπικά με PM και να σου πω την αλήθεια μου, το έχω σχεδόν μετανιώσει γιατί πίστευα ότι είσαι αντικειμενικός. Από ότι έχεις δείξει με τα γραπτά σου τις τελευταίες 2-3 μέρες, κάτι σου συμβαίνει (δεν εξηγείται αλλιώς) και είσαι ΟΛΟ νεύρα. Ξεκίνησες από τον snakie την άσχημη ομιλία πριν 15 μέρες και απο τότε όταν εμφανίζεσαι είσαι τουλάχιστον αρνητικός σχεδόν στα πάντα. Γιατί?? Τι άλλαξε και σε εσένα? Μήπως δέχεστε πιέσεις για όλα αυτά που γράφετε?
Για τους creta και dyndns, δεν έχω να πώ κάτι (προς το παρόν δλδ) γιατί μάλλον (λέω μάλλον) τα λεγόμενα σας καλύπτουν τις σκέψεις σας. Ελπίζω να μην αλλάξετε και εσείς στο μέλλον γιατί θα είναι κρίμα.
Τέλος είναι ο φίλος ampeliotis ο οποίος έρχεται πάντα πυροσβεστικά να κατευνάσει τα πνεύματα. Τουλάχιστον ευτυχώς η φωνή του και ο λόγος του, είναι σεβαστά απο ΟΛΟΥΣ και όλοι στον λόγο του σταματούν.
Μέχρι και ο xaniaras (αστειεύομαι τώρα Στάθη έτσι???) έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και τα λόγια του είναι σταράτα...
Τι έχετε πάθει όλοι σας???
Εγώ κάποια στιγμή ξεκαθάρισα στο post που έχει ανεβάσει με screenshot ο virus, ότι δεν θέλω να ασχοληθεί κανένας μαζί μου γιατί...το τέλος θα είναι άσχημο για όλους. Γιατί δεν σταματάτε λοιπόν και εσείς να ασχολείτε ο ένας με τον άλλο? Στο κάτω κάτω της γραφής, τα γραπτά μένουν (όταν δεν σβήνονται!!!!) και επίσης η ιστορία θα δικαιώσει αν μη τι άλλο, την μια πλευρα... Η άλλη θα είναι χαμένη... Οι έξυπνοι θα καταλάβουν ποια θα είναι αυτοί αλλα και οι χαμένοι επίσης πρέπει να συνειδητοποιήσουν, οτι οι μέρες περνάνε και δεν θα είναι πάντα όλα ρόδινα στο έργο τους... Κάποια στιγμή θα μπούν στο παρασκήνιο και τότε....
P.S.: Δεν ασχολείστε με κανένα ποιό σοβαρό θέμα? Π.χ. το Sky IT έχει μαύρα σκοτάδια. Μόνο σε original δεκτες παίζει απο το πρωί.
Ελπίζω ΟΛΟΙ σας να καταλαβαίνετε τι λέω....