Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 551 of 1075 FirstFirst ... 513014515015265415465495505515525535565615766016518011051 ... LastLast
Results 5,501 to 5,510 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Ειδήσεις, Φημες, Προτασεις, Γενικες Συζητησεις

Quote Originally Posted by dyndns View Post
    @therapia:

Thes na akouseis tin diki mou tin alitheia?
    To paradehomai, ekana 2 lathi:

To ena, oti graftika edo otan enas filos mou eipe, ekei ehei ena megalo kefali
    apo to gamma team (esena enoouse tote...)

To deutero, oti den evala tis fones apo tin proti mera pou katalava oti ta arheia pou prosferes eksypiretousan mono tous viastikous kai tous emporous.
    (grigora anoigmata, Ellada+Kypros mazi).
    Eprepe na to fonakso pantou, afiste pano ta gnisia ta palia!
    Den to ekana...

To apotelesma einai oti paremeina melos gia ligo soft-talk, plakitsa kai pote pote ligo vo'i'theia se kosmo me DM provlimata.
    Gnorisa vevaia kai 1-2 kala, prothyma na vo'i'thisoun paidia.

Autono'i'to loipon, to oti an kai tora amesos me diagrafan, den tha me peiraze katholou katholou katholou.
    Tha efeuga me tin ithiki ikanopoiisi oti toulahiston prospathisa oste na mporoun edo oi ypoloipoi na milane horis na trone sfaliara.
    ....Einai akrivws auto pou esy apokaleis "ksefrago ambeli"

An thes pali na vriseis, na apeiliseis, riksta ola pano mou kai ase olous tous ypoloipous ap' ekso.
    Oute ban tha fas, oute karta, oute tipota.
    Auto sto yposhomai!

Alla den tha grapsw simera... kourastika...
    ipe kanis to antitheto gia ta arhia mou?se 1000 post to eho pi oti apo 7 imeres eos ena mina ohi parapano den ehoun oloi prosvasi se arhia np ego gia aftous ta ekana kai me afta vlepane edo kai ena hrono to oti den se niazi an figis kai afti tin stigmi to gnorizo poli kala apo tin siberifora sou kai tin prothesi sou na kanis to forum halia gia evnoitous logous ti mou iposhese oti den tha fao ban i karta?apo pion apo esena?eleos ipame otan niosis oti thes na fanis hrisimos ise kalodehoumenos ego vlepo to antitheto opos kai o idios mas anaferis benis edo gia havale kai ego sou apanto havale sto horio sou ohi edo mesa

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Re: New Miaou! Plirofories neas gatas

Quote Originally Posted by vparis1 View Post
    Εγώ φίλε μου δεν λέω ότι καλά και ντε λέγεται tita3, μια σκέψη μπορεί κάλλιστα να είναι ότι ο loader που είχες δείξει κάποτε και την ονόμαζε tita2 απλά μπορούσε και την έβλεπε και την ονόμαζε έτσι γιατί μέχρι εκεί μπορεί να διαβάσει με την έννοια ότι ο loader δεν είναι και ο πλήρης συμβατός με αυτήν την κάρτα η οποία προφανός είναι της οικογένειας tita αλλά δεν νομίζω ότι είναι η tita 2. Μπορεί να λέω μπούρδες αλλά τόσο καιρό είχαμε στα χέρια μας κάρτα συμβατή με vano και δεν το ξέραμε? Τότε μεγάλη μαγκιά αυτού που το ανακάλυψε και έφτιαξε και κατάλληλα αρχεία.
    Σορρυ αν λέω μπούρδες αλλά η λογική μου αυτά μου λέει.
    Χαιρετώ.
    me epifilaksi tha simfoniso kai ego mazi sou oti epidi ine palios o loader mehri 2 bori na tin di ala min ksehnas oti vlepi to os pou ine 3.01 kai tote den ipirhe mipos ine tita 2 me os 3.01?

Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by therapia View Post
    me epifilaksi tha simfoniso kai ego mazi sou oti epidi ine palios o loader mehri 2 bori na tin di ala min ksehnas oti vlepi to os pou ine 3.01 kai tote den ipirhe mipos ine tita 2 me os 3.01?
    Σωστά αλλά σκέψου ότι άλλο να μηλάμε για version που στο μέλλον θα μπορούσε να αλλάξει ή ήδη και να υπήρχαν κάποιες versions και άλλο για το όνομα που αυτό είναι και τέρμα. Άλλο όνομα άλλος loader άλλη version όχι απαραίτητα και άλλος loader. Σωστά.? Πάει και έτσι... κολλάει αυτό πιστεύω.
    Χαιρετώ

Υ.Γ Πολύ σωστά και έτσι tita2 με version 0301

Senior Member
    Uploads
    0

Σωστά αλλά σκέψου ότι άλλο να μηλάμε για version που στο μέλλον θα μπορούσε να αλλάξει ή ήδη και να υπήρχαν κάποιες versions και άλλο για το όνομα που αυτό είναι και τέρμα. Άλλο όνομα άλλος loader άλλη version όχι απαραίτητα και άλλος loader. Σωστά.? Πάει και έτσι... κολλάει αυτό πιστεύω.
    Χαιρετώ

emfanisiaka ehi kapia mikri diafora sto tsipaki apo tin 2 isos na ine enas logos na min ine tita 2 ala giati na ine 3 kai ohi 2.1 i 25?opos anafera kai se paleotera post volevi kalitera na tin leme 3 logo tous os pou ine 3 opos omos ipe kai o sat geo alo pos goustaroume na tin fonazoume kai alo pos tin lene stin pragmatikotita

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια πρόταση αν δεν υπάρχει ήδη. Σε όλα τα μεγάλα forums, υπάρχει το λεγόμενο mods room. Αν δεν έχετε ήδη για το Ελληνικό section, ζητήστε να σας φτιάξουν και να τα λέτε εκεί μέσα. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να τσακώνεστε μπροστά στα μάτια όλων. Το μέγα λάθος θα είναι δε, να πάει κάποιος έξυπνος μετά και να τα σβήσει!!! Εγώ προσωπικά στο forum μου, στους mods, super mods και global mods, έχω φτιάξει international mods room και ξεχωριστώ για κάθε εθνικότητα. Τουλάχιστον, δεν πέφτουν στα μάτια όλων και το κυριότερο, δεν δημιουργούνται πολώσεις. Έχετε πει και οι δυό σας ή να πώ καλύτερα και οι τέσσερις σας (creta, dyndns, satgeo και therapia) πολλές αλήθειες σήμερα και από ότι φαίνεται έχετε σκοπό να τα βγάλετε όλα στην φόρα. Δεν λέω οτι είναι κακό ΑΛΛΑ όχι για τα public threads. Στο κάτω κάτω, είμαστε όλοι ενήλικες (πιστέυω) και όλα τα προβλήματα λύνονται με συζήτηση και όχι με άπειλες. Τάσο στο είχα πει και όταν μου τα έλεγες και εμένα στο msn που τσακωθήκαμε. Καμιά φορά, σκέψου ΜΗΠΩΣ (ρε γαμώτο) έχει και ο απέναντι σου κάποιο δίκιο και όχι πάντα εσύ. Το "θα τα πούμε απο κοντά" κ.λ.π, δεν έχουν κανένα νόημα. Που ξέρεις μπορεί αν τα "πείς" από κοντά με κάποιον, να είναι διπλάσια ντουλάπα απο εσένα και να το μετανιώσεις που τον προσκάλεσες κιόλας, οπότε άστο. Καλύτερα κουβέντα και να σας πω και τι κάνω εγώ στην ζωή μου? Όταν θυμώνω, κάνω λίγο πίσω, αφήνω να περάσει ο μεγάλος θυμός και τα νέυρα, κάνω και κανενα δυο τσιγαράκια, και μετα ξεκινάω κουβέντα. Επίσης, φίλε satgeo σου έχω μιλήσω προσωπικά με PM και να σου πω την αλήθεια μου, το έχω σχεδόν μετανιώσει γιατί πίστευα ότι είσαι αντικειμενικός. Από ότι έχεις δείξει με τα γραπτά σου τις τελευταίες 2-3 μέρες, κάτι σου συμβαίνει (δεν εξηγείται αλλιώς) και είσαι ΟΛΟ νεύρα. Ξεκίνησες από τον snakie την άσχημη ομιλία πριν 15 μέρες και απο τότε όταν εμφανίζεσαι είσαι τουλάχιστον αρνητικός σχεδόν στα πάντα. Γιατί?? Τι άλλαξε και σε εσένα? Μήπως δέχεστε πιέσεις για όλα αυτά που γράφετε?

Για τους creta και dyndns, δεν έχω να πώ κάτι (προς το παρόν δλδ) γιατί μάλλον (λέω μάλλον) τα λεγόμενα σας καλύπτουν τις σκέψεις σας. Ελπίζω να μην αλλάξετε και εσείς στο μέλλον γιατί θα είναι κρίμα.

Τέλος είναι ο φίλος ampeliotis ο οποίος έρχεται πάντα πυροσβεστικά να κατευνάσει τα πνεύματα. Τουλάχιστον ευτυχώς η φωνή του και ο λόγος του, είναι σεβαστά απο ΟΛΟΥΣ και όλοι στον λόγο του σταματούν.

Μέχρι και ο xaniaras (αστειεύομαι τώρα Στάθη έτσι???) έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και τα λόγια του είναι σταράτα...

Τι έχετε πάθει όλοι σας???

Εγώ κάποια στιγμή ξεκαθάρισα στο post που έχει ανεβάσει με screenshot ο virus, ότι δεν θέλω να ασχοληθεί κανένας μαζί μου γιατί...το τέλος θα είναι άσχημο για όλους. Γιατί δεν σταματάτε λοιπόν και εσείς να ασχολείτε ο ένας με τον άλλο? Στο κάτω κάτω της γραφής, τα γραπτά μένουν (όταν δεν σβήνονται!!!!) και επίσης η ιστορία θα δικαιώσει αν μη τι άλλο, την μια πλευρα... Η άλλη θα είναι χαμένη... Οι έξυπνοι θα καταλάβουν ποια θα είναι αυτοί αλλα και οι χαμένοι επίσης πρέπει να συνειδητοποιήσουν, οτι οι μέρες περνάνε και δεν θα είναι πάντα όλα ρόδινα στο έργο τους... Κάποια στιγμή θα μπούν στο παρασκήνιο και τότε....

P.S.: Δεν ασχολείστε με κανένα ποιό σοβαρό θέμα? Π.χ. το Sky IT έχει μαύρα σκοτάδια. Μόνο σε original δεκτες παίζει απο το πρωί.

Ελπίζω ΟΛΟΙ σας να καταλαβαίνετε τι λέω....

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Χαιρετώ

kala min trelenese kiolas esi na tin les tita 3 ,an eine na stenoxoriese pestin opos thes

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Επιτρέψτε μου να σας κάνω μια πρόταση αν δεν υπάρχει ήδη. Σε όλα τα μεγάλα forums, υπάρχει το λεγόμενο mods room. Αν δεν έχετε ήδη για το Ελληνικό section, ζητήστε να σας φτιάξουν και να τα λέτε εκεί μέσα. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να τσακώνεστε μπροστά στα μάτια όλων. Το μέγα λάθος θα είναι δε, να πάει κάποιος έξυπνος μετά και να τα σβήσει!!! Εγώ προσωπικά στο forum μου, στους mods, super mods και global mods, έχω φτιάξει international mods room και ξεχωριστώ για κάθε εθνικότητα. Τουλάχιστον, δεν πέφτουν στα μάτια όλων και το κυριότερο, δεν δημιουργούνται πολώσεις. Έχετε πει και οι δυό σας ή να πώ καλύτερα και οι τέσσερις σας (creta, dyndns, satgeo και therapia) πολλές αλήθειες σήμερα και από ότι φαίνεται έχετε σκοπό να τα βγάλετε όλα στην φόρα. Δεν λέω οτι είναι κακό ΑΛΛΑ όχι για τα public threads. Στο κάτω κάτω, είμαστε όλοι ενήλικες (πιστέυω) και όλα τα προβλήματα λύνονται με συζήτηση και όχι με άπειλες. Τάσο στο είχα πει και όταν μου τα έλεγες και εμένα στο msn που τσακωθήκαμε. Καμιά φορά, σκέψου ΜΗΠΩΣ (ρε γαμώτο) έχει και ο απέναντι σου κάποιο δίκιο και όχι πάντα εσύ. Το "θα τα πούμε απο κοντά" κ.λ.π, δεν έχουν κανένα νόημα. Που ξέρεις μπορεί αν τα "πείς" από κοντά με κάποιον, να είναι διπλάσια ντουλάπα απο εσένα και να το μετανιώσεις που τον προσκάλεσες κιόλας, οπότε άστο. Καλύτερα κουβέντα και να σας πω και τι κάνω εγώ στην ζωή μου? Όταν θυμώνω, κάνω λίγο πίσω, αφήνω να περάσει ο μεγάλος θυμός και τα νέυρα, κάνω και κανενα δυο τσιγαράκια, και μετα ξεκινάω κουβέντα. Επίσης, φίλε satgeo σου έχω μιλήσω προσωπικά με PM και να σου πω την αλήθεια μου, το έχω σχεδόν μετανιώσει γιατί πίστευα ότι είσαι αντικειμενικός. Από ότι έχεις δείξει με τα γραπτά σου τις τελευταίες 2-3 μέρες, κάτι σου συμβαίνει (δεν εξηγείται αλλιώς) και είσαι ΟΛΟ νεύρα. Ξεκίνησες από τον snakie την άσχημη ομιλία πριν 15 μέρες και απο τότε όταν εμφανίζεσαι είσαι τουλάχιστον αρνητικός σχεδόν στα πάντα. Γιατί?? Τι άλλαξε και σε εσένα? Μήπως δέχεστε πιέσεις για όλα αυτά που γράφετε?

Για τους creta και dyndns, δεν έχω να πώ κάτι (προς το παρόν δλδ) γιατί μάλλον (λέω μάλλον) τα λεγόμενα σας καλύπτουν τις σκέψεις σας. Ελπίζω να μην αλλάξετε και εσείς στο μέλλον γιατί θα είναι κρίμα.

Τέλος είναι ο φίλος ampeliotis ο οποίος έρχεται πάντα πυροσβεστικά να κατευνάσει τα πνεύματα. Τουλάχιστον ευτυχώς η φωνή του και ο λόγος του, είναι σεβαστά απο ΟΛΟΥΣ και όλοι στον λόγο του σταματούν.

Μέχρι και ο xaniaras (αστειεύομαι τώρα Στάθη έτσι???) έχει κάνει στροφή 180 μοιρών και τα λόγια του είναι σταράτα...

Εγώ κάποια στιγμή ξεκαθάρισα στο post που έχει ανεβάσει με screenshot ο virus, ότι δεν θέλω να ασχοληθεί κανένας μαζί μου γιατί...το τέλος θα είναι άσχημο για όλους. Γιατί δεν σταματάτε λοιπόν και εσείς να ασχολείτε ο ένας με τον άλλο? Στο κάτω κάτω της γραφής, τα γραπτά μένουν (όταν δεν σβήνονται!!!!) και επίσης η ιστορία θα δικαιώσει αν μη τι άλλο, την μια πλευρα... Η άλλη θα είναι χαμένη... Οι έξυπνοι θα καταλάβουν ποια θα είναι αυτοί αλλα και οι χαμένοι επίσης πρέπει να συνειδητοποιήσουν, οτι οι μέρες περνάνε και δεν θα είναι πάντα όλα ρόδινα στο έργο τους... Κάποια στιγμή θα μπούν στο παρασκήνιο και τότε....

P.S.: Δεν ασχολείστε με κανένα ποιό σοβαρό θέμα? Π.χ. το Sky IT έχει μαύρα σκοτάδια. Μόνο σε original δεκτες παίζει απο το πρωί.

mono apo konta apo edo kai pera den ine apiles ala opos kai ipes kai esi magies apo to pliktrologio kani o kathenas opios theli kati parapano na ertho ego na ton vro prosopika oso gia to sky italia ego ta vlepo ola kabana ehtos apo 3 i 4 kanalia

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

roulitsa
    sto teleuteo pm sou oute kan apantisa ,apo ki pistewo na katalawes ....auto se apantisi oti metanioses pou mou egrapses se pm
    Roulitsa ke si ke o snakie exete provlima me tous servitorous sas ke valthikate na snomparete ta gatia
    tora an sas eklise to sky it provlimja sas emis den serviroume ceecce
    o snakie eipe kati gia tis titanes ,ke eki tou apantisa,oute asxolithike oute ksanaasxolithika
    tora to ti enois esi me ta grapta mou ke oti eime ole newra den mporo na se katalawo
    wlepo orismenes paratipies ke oti milane gia klikes ktlp
    newra exo otan kapios wrizi ke mas leei kolopedia ke den apantaei kanis tote me pianoun ta mpourinia mou ne pragmatika
    oso gia ton xaniara den katalawes tin strofi ,ton ewale xeri ,ton apilise o creta giauto ke auti i strofi ,alla ke to doulema tou snakie sto xaniara e eee ke auto katse kala ,oute ke autos katalawe tin 180 strofi tou xaniara
    popopoo ta kaimena ta pedia !!!den katalawenoun apo strofes ke euthies

VIP Member dyndns's Avatar
    Uploads
    7

Επιτρέψτε μου........
    @Roulitsas akoma kai an ypirhe mod-room, ego den eho na krypso kati
    oute theoro ton eauto mou pronomiouxo apenanti se sena, ston A 'h ston B epeidi kapoioi me onomasan mod.
    Mia mikri koinotita me to idio hobby den eimaste? Oti einai na poume gia tin koinotita me ta paradoksa kai ta allokota ths na to poume edw na to diavasoun oloi apo "prwto heri".

Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Posos me endiaferei an gia akoma mia fora me prosvaloun... aloste edo mesa to exo viosei gia ta kala afou merikoi me entelos aftarxiko tropo les kai einai vasilikoteroi tou vasileos mou zitoun sevasmo dixos na vriso i na 8ikso i kai na prosvalo pote kanenan kai fisika dixos na me gnorizoun. Etsi mia fora akoma kai na ginei den 8a xalasei kai o kosmos MOU. Eite etsi eite alios ego boi8ia toso kero apo ton Taso pira kai gi' afto ton efxaristo an pali einai ali8eia pos ejipiretouse kai eksipiretei dikoy tou skopou e! kala kanei... oloi afto den kanoun.? Toulaxistos akoma kai otan psilodiafonisa den me evrise oute apetise sevasmo. O sevasmos apoktitai den apaititai. Kala 8a htan na min synebenan afta alla afto pou mou vgainei apo ton kairo poy girnao sta forum einai na po ena megalo efxaristo ston Therapia kai akoma kai na min ksanavgalei arxeio gia kanenan i gia emena monon i gnomi mou den allazei. Alloste me voi8ise toses kai toses fores. Poloi lene pola alla voi8ia monon apo ton Taso eida.
    Xaireto

Advertise Here

Tags for this Thread