Είσαι λάθος Γιώργη... πολύ λάθος. Δεν έχω server, δεν δίνω κάρτες, στο forum που διαχειρίζομαι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι pay servers και αυτή είναι η φιλοσοφία μου που με έμαθαν εδώ και 7-8 χρόνια όταν ξεκίνησα με τα δορυφορικά για χόμπυ. Για τον snakie δεν θα μιλήσω εγώ, αν θέλει θα το κανει μόνος του.
Δεν σνομπάρω καμία κάρτα και κανέναν. Εχω και θα αποκτήσω και άλλες όταν βγούν για δοκιμές μόνο. Τελικά το γκέγκε εσύ το κόλλησες στον Τάσο?

Το Sky IT κλείνει σταδιακά ένα ένα τα κανάλια αλλάζοντας τα lenghts των keys. Δεν αφορά όσους έχουν server αλλά ακόμα και αυτούς που έχουν κάρτες για προσωπική χρήση. Εσείς έχετε κολλήσει με τις gamma και δεν ξέρω και εγώ με τι άλλο και έχετε μετατρέψει όλο το Ελληνικό section γύρω από αυτό. Τώρα, σχετικά με τον xaniara με τον οποίο εγώ προσωπικά πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα (και από όσο ξέρω και ο snakie), θεωρώ ότι λέει πολλές αλήθειες (ακόμα και τότε που τσακωνόμασταν) και κάποιοι του κρατάνε το στόμα κλειστό (όσο μπορούν). Το οτι έχεις νεύρα και οτι έχετε σχηματίσει και εσείς αλλά και η άλλη πλευρά κλίκες, είναι ηλίου φαεινότερο... Μαγκιά σας. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα αρκεί...να μην μου πατήσουν τον κάλο. Αν γίνει αυτό, είπαμε και αυτό δεν είναι απειλή προς κανέναν.. Απλά τυγχάνει και παρακολουθούν πάρα πολλοί τα posts μας, που ούτε καν διανοήστε τι θέση έχουν εδω μέσα και οχι μόνο. Άλλωστε καλώς ή κακώς, τρανταχτό παράδειγμα και χωρίς να το ξέρω, το post μου τότε που τσακώθηκα με τον Τάσο έγινε και saved και άξιο αναφοράς.
Τέλος για να μην αφήνω και εντυπώσεις, είπα "σχεδόν" μετάνιωσα και ο λόγος ξέρεις ποιος είναι? Οτι σου έκανα κάποιες ερωτήσεις και απάντούσες με τέτοιο τρόπο που παρουσιαζόσουν αμερόληπτος. Τοναντιον όμως... μάλλον έσπειρες διχώνια και τα αποτελέσματα αυτού φάνηκαν.
Εξακολουθώ να πιστεύω οτι είσαι αξιόλογος (οχι οτι σε νοιαζει απο ότι καταλαβαίνω η γνώμη μου, μάλλον χεσμένο με έχεις και εσυ) και θεωρώ οτι θα πρέπει να το τελειώνετε το πρόβλημα σας κάποια στιγμή, όχι για τίποτε άλλο, αλλά για να εξυγειανθεί και το greek section επιτέλους.
ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ. Στο κάτω κάτω όπως είπε και προλαλήσας, όλοι στην ίδια πλευρά (θα έπρεπε) να είμαστε... Εδω μέσα όμως ο ένας θάβει τον άλλο και καλώς ή κακώς εφόσον είμαι και ενεργός και την μαλακία μου την λέω, έχω ακούσει πολλά απο πολλούς για πολλούς και το ανάποδο. Το στοματάκι μου να άφηνα ελέυθερο, θα σας είχα κανει πουτάνα εδω μέσα αλλά κρατιέμαι λόγω των πιστεύω μου και το πως διαχειρίζομαι το δικό μου forum. Και μην γυρίσει πάλι κανείς και πει πιο δικό σου και αντε στην γωνιά σου, γιατί είστε πάααααααααρα πολλοί εκει μέσα ήδη και ξέρετε καλά τι κάνω και πως χειρίζομαι παρόμιες καταστάσεις. Επίσης πολυ καλά ξέρετε αν είναι αξιόλογο και πόσο έχει συμβάλει "κυρίως" στα dreamboxes και τα images που ΌΛΟΙ σας κάποια στιγμή έχετε χρησιμοποιήσει. Οπότε ίσως και να περνάει...λιγάκι...και εμένα ο λόγος μου εδω πέρα...