Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 555 of 1075 FirstFirst ... 553054555055305455505535545555565575605655806056558051055 ... LastLast
Results 5,541 to 5,550 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Ειδήσεις, Φημες, Προτασεις, Γενικες Συζητησεις

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Είσαι λάθος Γιώργη... πολύ λάθος. Δεν έχω server, δεν δίνω κάρτες, στο forum που διαχειρίζομαι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι pay servers και αυτή είναι η φιλοσοφία μου που με έμαθαν εδώ και 7-8 χρόνια όταν ξεκίνησα με τα δορυφορικά για χόμπυ. Για τον snakie δεν θα μιλήσω εγώ, αν θέλει θα το κανει μόνος του.
    Δεν σνομπάρω καμία κάρτα και κανέναν. Εχω και θα αποκτήσω και άλλες όταν βγούν για δοκιμές μόνο. Τελικά το γκέγκε εσύ το κόλλησες στον Τάσο? Το Sky IT κλείνει σταδιακά ένα ένα τα κανάλια αλλάζοντας τα lenghts των keys. Δεν αφορά όσους έχουν server αλλά ακόμα και αυτούς που έχουν κάρτες για προσωπική χρήση. Εσείς έχετε κολλήσει με τις gamma και δεν ξέρω και εγώ με τι άλλο και έχετε μετατρέψει όλο το Ελληνικό section γύρω από αυτό. Τώρα, σχετικά με τον xaniara με τον οποίο εγώ προσωπικά πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα (και από όσο ξέρω και ο snakie), θεωρώ ότι λέει πολλές αλήθειες (ακόμα και τότε που τσακωνόμασταν) και κάποιοι του κρατάνε το στόμα κλειστό (όσο μπορούν). Το οτι έχεις νεύρα και οτι έχετε σχηματίσει και εσείς αλλά και η άλλη πλευρά κλίκες, είναι ηλίου φαεινότερο... Μαγκιά σας. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα αρκεί...να μην μου πατήσουν τον κάλο. Αν γίνει αυτό, είπαμε και αυτό δεν είναι απειλή προς κανέναν.. Απλά τυγχάνει και παρακολουθούν πάρα πολλοί τα posts μας, που ούτε καν διανοήστε τι θέση έχουν εδω μέσα και οχι μόνο. Άλλωστε καλώς ή κακώς, τρανταχτό παράδειγμα και χωρίς να το ξέρω, το post μου τότε που τσακώθηκα με τον Τάσο έγινε και saved και άξιο αναφοράς.

Τέλος για να μην αφήνω και εντυπώσεις, είπα "σχεδόν" μετάνιωσα και ο λόγος ξέρεις ποιος είναι? Οτι σου έκανα κάποιες ερωτήσεις και απάντούσες με τέτοιο τρόπο που παρουσιαζόσουν αμερόληπτος. Τοναντιον όμως... μάλλον έσπειρες διχώνια και τα αποτελέσματα αυτού φάνηκαν.

Εξακολουθώ να πιστεύω οτι είσαι αξιόλογος (οχι οτι σε νοιαζει απο ότι καταλαβαίνω η γνώμη μου, μάλλον χεσμένο με έχεις και εσυ) και θεωρώ οτι θα πρέπει να το τελειώνετε το πρόβλημα σας κάποια στιγμή, όχι για τίποτε άλλο, αλλά για να εξυγειανθεί και το greek section επιτέλους.

ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ. Στο κάτω κάτω όπως είπε και προλαλήσας, όλοι στην ίδια πλευρά (θα έπρεπε) να είμαστε... Εδω μέσα όμως ο ένας θάβει τον άλλο και καλώς ή κακώς εφόσον είμαι και ενεργός και την μαλακία μου την λέω, έχω ακούσει πολλά απο πολλούς για πολλούς και το ανάποδο. Το στοματάκι μου να άφηνα ελέυθερο, θα σας είχα κανει πουτάνα εδω μέσα αλλά κρατιέμαι λόγω των πιστεύω μου και το πως διαχειρίζομαι το δικό μου forum. Και μην γυρίσει πάλι κανείς και πει πιο δικό σου και αντε στην γωνιά σου, γιατί είστε πάααααααααρα πολλοί εκει μέσα ήδη και ξέρετε καλά τι κάνω και πως χειρίζομαι παρόμιες καταστάσεις. Επίσης πολυ καλά ξέρετε αν είναι αξιόλογο και πόσο έχει συμβάλει "κυρίως" στα dreamboxes και τα images που ΌΛΟΙ σας κάποια στιγμή έχετε χρησιμοποιήσει. Οπότε ίσως και να περνάει...λιγάκι...και εμένα ο λόγος μου εδω πέρα...
    roulita ola afta ta akouo verese an den mou pis to pid gia to olandiko ise gia tiropites moderator=ninza

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Re: New Miaou! Plirofories neas gatas

Quote Originally Posted by satgeo View Post

Tita 2 eine den eine 3 min tin mpastardevete ke autin

xaxaxaxax

Έεεεεττσι, βάλε μια τάξη

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by therapia View Post
    roulita ola afta ta akouo verese an den mou pis to pid gia to olandiko ise gia tiropites moderator=ninza
    Τάσο αν μου επιτρέπεις να σου απαντήσω εγώ σχετικά με το emm pid για το ολλανδικό .... είναι 0136 αλλά separator 8270 αντί 8240 ...
    Με κάθε επιφύλαξη ...

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by jordan View Post
    Τάσο αν μου επιτρέπεις να σου απαντήσω εγώ σχετικά με το emm pid για το ολλανδικό .... είναι 0136 αλλά separator 8270 αντί 8240 ...
    Με κάθε επιφύλαξη ...
    evala 300 atoma na logaroume tin idia mera kai pirame toukarabela ouye 1 kb tha skaso an den to vro giana dokimaso ton separator kai anafero

Senior Member
    Uploads
    0

tipota file moupali ta idia conected kai no data sinehia sto film 1

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

evala 300 atoma na logaroume tin idia mera kai pirame toukarabela ouye 1 kb tha skaso an den to vro giana dokimaso ton separator kai anafero
    Τώρα είσαι... να μην σου πω τι είσαι..

Βρες τα posts του gatou και θα το βρεις...

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Τώρα είσαι... να μην σου πω τι είσαι..

Βρες τα posts του gatou και θα το βρεις...
    to vrika o gatos lei 0136 gia kanto na doume tipotaaaa apolitos

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

τελικα εδω δεν επρεπε να ονομαζεται ελληνικο section αλλα ''μη μου τις γατες ταρατε'' βρε ας σοβαρευτουμαι λιγο.
    αααα και καπου σε ποιο πανω ποστ διαβασα να αναφερεται το ονομα του snakie. λιγος σεβασμος νομιζω οτι δεν βλαπτει και καλο ειναι να αναγνωριζουμε αυτα που εχουν προσφερει στο θεμα δορυφωρικων ατομα σαν και αυτων. γιατι για οσους δεν γνωριζουν η δεν θελουν να γνωριζουν, κατι imag για τους dream, κατι emu που υπηρχαν και μερικα υπαρχουν ακομα, κατι αναβαθμησεις σε μοντουλες κ.λ.π κατι ατομα σαν τον snakie εχουν κανει απειρα ξενυχτια για να τα φοραμε εμεις στα δεκτακια μας και να εχουμε θεαση.

Senior Member
    Uploads
    0

tipota file moupali ta idia conected kai no data sinehia sto film 1
    Τάσο είναι δοκιμασμένο αυτό που σου είπα ....
    Βλέπεις ότι με επιβεβαιώνει και ο GATOS ...
    Μέχρι αύριο θα σου στείλω log με pm για να σου το αποδείξω ... (από dvb logger 7.3)

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    τελικα εδω δεν επρεπε να ονομαζεται ελληνικο section αλλα ''μη μου τις γατες ταρατε'' βρε ας σοβαρευτουμαι λιγο.
    αααα και καπου σε ποιο πανω ποστ διαβασα να αναφερεται το ονομα του snakie. λιγος σεβασμος νομιζω οτι δεν βλαπτει και καλο ειναι να αναγνωριζουμε αυτα που εχουν προσφερει στο θεμα δορυφωρικων ατομα σαν και αυτων. γιατι για οσους δεν γνωριζουν η δεν θελουν να γνωριζουν, κατι imag για τους dream, κατι emu που υπηρχαν και μερικα υπαρχουν ακομα, κατι αναβαθμησεις σε μοντουλες κ.λ.π κατι ατομα σαν τον snakie εχουν κανει απειρα ξενυχτια για να τα φοραμε εμεις στα δεκτακια μας και να εχουμε θεαση.
    Τώρα χτύπησες κόκκαλο.....

Δυστυχώς τα παιδιά δεν τον ξέρουν... από ότι βλέπω όμως εσύ κατέχεις.... Αν αρχίσουμε και αριθμούμε τα project, θα γίνει το post μια σελίδα απο μόνο του... Αλλα βλέπεις κρατάει χαμηλό profil (ο παπαρας και αυτός)...

Advertise Here

Tags for this Thread