Πάντως ούτε tita2 είναι, η 2 έχει κάποιες διαφορές στα pin από το microchip..![]()
Πάντως ούτε tita2 είναι, η 2 έχει κάποιες διαφορές στα pin από το microchip..![]()
Πια εννοείς νέα έκδοση της vano... αν εννοείς την π.χ. (Κ) αν είναι κλώνος της Κ τότε υποστηρίζει ότι και η Κ, αν η Κ είναι συμβατή με το Ird...3 τότε είναι και η tita ή όπως αλλιώς τελικά την λένε... Βρέ τη πάθαμε με το όνομα... Εμένα προσωπικά με βολεύει tita3 έστω αφού έχει O.S. version 3.1
Τώρα η επαλήθευση για κλώνο πιας και σε ποια έκδοση είναι αυτό θα φανεί ίσως με νεότερη αναβάθμηση φιλέτου συμβατού με 5.3. Ίδωμεν.!
Χαιρετώ
φτάνει ρε παιδιά το καταλάβαμε ότι θέλετε να προωθήσετε την tita αλλά πείτε το κάποιοι φανερά μην το ζαλίζετε.......και μένα η gamma μια χαρά παίζει ούτε σταμάτησε ούτε τίποτα.......![]()
Τώρα γιατί σημάδεψες εμένα και λες πριν αρχίσεις να ουρλιάζεις δεν το κατάλαβα. Εκτός απο την tita όλοι νομίζω εδώ έχουμε γατούλες και εγώ έχω δύο. Δεν υποστηρίζω κάποια άποψη ή ότι η μία είναι καλύτερη από την άλλη απλά τα γεγονότα σχολιάζω. Αλλά όταν ακούω ότι όλοι έχασαν το φως τους και εγώ συμπτωματικά εκείνη την στιγμή είχα την tita επάνω και όχι την γάτα σκέφτηκα ρε λές. Αλλά το είπα περισσότερο φάνηκε ότι δεν υπήρχε σήμα από το πιάτο σε αυτούς τους δύο σταθμούς που εγώ δεν έβλεπα παρά φάνικε κάτι άλλο.
Έτσι φίλε μου δεν χρειάζεται να ουρλιάξεις και περισσότερο με εμένα. Και στο φινάλε σόρρυ αν σε στεναχόρησα, αν λέω άν έγινε κάτι τέτοιο δεν το ήθελα να είσαι σίγουρος. Αδικα αγχωνόμαστε νομίζω.?
Χαιρετώ
tzanampeti giati file mou prospathis na dimiourgis thema me iponooumena kai aoristies mou les den katalaveno ti noima vgeni apo afto sou to minima.
An exis kati pio singekrimeno efxaristos na to sizitisoume kai na vgi kai kati xrisimo apo ton dialogo ti les perimeno.
Οχ έχουμε τρελαθεί εδώ μέσα μου φαίνεται και όχι τίποτα άλλο μας πήρανε χαμπάρη και πως θα ξεπουλίσουμε τις tita... Πάνε οι μετοχές....![]()
Εξηγήθηκα ότι το CNR μου ήταν πάρα πολύ χαμηλό. Η υπηρεσία δεν βρέθηκε ο δικός μου δέκτης μου βγάζει όταν δεν έχει σήμα από κάποιο κανάλι. Το κωδικοποιημένο που λές δεν μου εμφανίζεται ποτέ γιατί έχω dm και αυτό το μήνυμα το έχω κόψει γιατί αν το αφήσω πάντα όταν αλλάζω κανάλι μέχρι αυτό να εμφανιστεί έστω και για πολύ λίγο θα μου πετάει αυτό το μήνυμα συνεχώς. Σπαστικό και όποιος ξέρει από dm καταλαβαίνει τη λέω. Πού να φανταστώ ότι πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
Όπως και νάχει λέμε καμιά κουβέντα και στο τέλος αν δεν παρεξηγηθούμε φτηνά θα την έχουμε γλιτώσει. Δεν πάει έτσι όμως. Ρε τη θέλω και ανακατεύομαι... κοντεύω τα 50 και μυαλό δεν βάζω...
Χαιρετώ