Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 563 of 1075 FirstFirst ... 633134635135385535585615625635645655685735886136638131063 ... LastLast
Results 5,621 to 5,630 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Senior Member vparis1's Avatar
    Uploads
    0

Re: New Miaou! Plirofories neas gatas

Πάντως ούτε tita2 είναι, η 2 έχει κάποιες διαφορές στα pin από το microchip..

2. Advertise Here
    Uploads
    0

Re: New Miaou! Plirofories neas gatas

Quote Originally Posted by LEONIDAS 300 View Post
    entaksei file mou edo tha ta xalasoume?kanena provlima,pantos mia erotisi,ypostirizei kai i...o 3 i mono tin nea ekdosi tis n..a?

efxaristo ek ton proteron
    Πια εννοείς νέα έκδοση της vano... αν εννοείς την π.χ. (Κ) αν είναι κλώνος της Κ τότε υποστηρίζει ότι και η Κ, αν η Κ είναι συμβατή με το Ird...3 τότε είναι και η tita ή όπως αλλιώς τελικά την λένε... Βρέ τη πάθαμε με το όνομα... Εμένα προσωπικά με βολεύει tita3 έστω αφού έχει O.S. version 3.1
    Τώρα η επαλήθευση για κλώνο πιας και σε ποια έκδοση είναι αυτό θα φανεί ίσως με νεότερη αναβάθμηση φιλέτου συμβατού με 5.3. Ίδωμεν.!
    Χαιρετώ

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Ειδήσεις, Φημες, Προτασεις, Γενικες Συζητησεις

Quote Originally Posted by vparis1 View Post
    Λοιπόν να πω το εξείς. Την ώρα της φάσης εγώ ήμουν με tita και δεν έβλεπα μόνον το LTV και ALFA αλλά σαν να μην είχα πιάτο, δηλαδή κάτι παίχτηκε με τις συχνότητες. Όμως έβλεπα όλα τα gr αλλά και όλα τα υπόλοιπα Cy όπως και έβλεπα το ART και το πακέτο Sex_On_TV αλλά αυτά είναι άλλο θέμα νομίζω. Δίχνει όμως ότι το πιάτο δούλευε εκείνη την στιγμή. Πάντως μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν κλειστά αυτά τα δύο από την vano και ο δορυφόρος δεν μετέδιδε αυτές τις συχνότητες. Από την άλλη μπορεί να γίνονται και κάποιες δοκιμές αν οι παλιές οι γατούλες δεν είχαν φως όπως δήλωσαν πολλοί, ενώ η tita έδινε φως κανονικά....!!!??
    Για να τελειώνω περισσότερο μου μοιάζει για χάσιμο συχνότητας παρά κάτι άλλο. Το μόνο που με υποψιάζει είναι ότι ενώ η γάτα σκοτείνιασε η tita φώτιζε μια χαρά.
    Χαιρετώ.

prin arxisw na ourliazw, na pw kai egw me tin sira mou, pws i diki mou paliogata den me prodose, parolo pou eksipireti arketes oikogenies

Senior Member
    Uploads
    0

φτάνει ρε παιδιά το καταλάβαμε ότι θέλετε να προωθήσετε την tita αλλά πείτε το κάποιοι φανερά μην το ζαλίζετε.......και μένα η gamma μια χαρά παίζει ούτε σταμάτησε ούτε τίποτα.......

Uploads
    0

Quote Originally Posted by nionios64 View Post
    prin arxisw na ourliazw, na pw kai egw me tin sira mou, pws i diki mou paliogata den me prodose, parolo pou eksipireti arketes oikogenies
    Τώρα γιατί σημάδεψες εμένα και λες πριν αρχίσεις να ουρλιάζεις δεν το κατάλαβα. Εκτός απο την tita όλοι νομίζω εδώ έχουμε γατούλες και εγώ έχω δύο. Δεν υποστηρίζω κάποια άποψη ή ότι η μία είναι καλύτερη από την άλλη απλά τα γεγονότα σχολιάζω. Αλλά όταν ακούω ότι όλοι έχασαν το φως τους και εγώ συμπτωματικά εκείνη την στιγμή είχα την tita επάνω και όχι την γάτα σκέφτηκα ρε λές. Αλλά το είπα περισσότερο φάνηκε ότι δεν υπήρχε σήμα από το πιάτο σε αυτούς τους δύο σταθμούς που εγώ δεν έβλεπα παρά φάνικε κάτι άλλο.
    Έτσι φίλε μου δεν χρειάζεται να ουρλιάξεις και περισσότερο με εμένα. Και στο φινάλε σόρρυ αν σε στεναχόρησα, αν λέω άν έγινε κάτι τέτοιο δεν το ήθελα να είσαι σίγουρος. Αδικα αγχωνόμαστε νομίζω.?
    Χαιρετώ

VIP Member AMPELIOTIS's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by tzanampetis View Post
    φτάνει ρε παιδιά το καταλάβαμε ότι θέλετε να προωθήσετε την tita αλλά πείτε το κάποιοι φανερά μην το ζαλίζετε.......και μένα η gamma μια χαρά παίζει ούτε σταμάτησε ούτε τίποτα.......
    tzanampeti giati file mou prospathis na dimiourgis thema me iponooumena kai aoristies mou les den katalaveno ti noima vgeni apo afto sou to minima.

An exis kati pio singekrimeno efxaristos na to sizitisoume kai na vgi kai kati xrisimo apo ton dialogo ti les perimeno.

Uploads
    0

Οχ έχουμε τρελαθεί εδώ μέσα μου φαίνεται και όχι τίποτα άλλο μας πήρανε χαμπάρη και πως θα ξεπουλίσουμε τις tita... Πάνε οι μετοχές....

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by vparis1 View Post
    Τώρα γιατί σημάδεψες εμένα και λες πριν αρχίσεις να ουρλιάζεις δεν το κατάλαβα. Εκτός απο την tita όλοι νομίζω εδώ έχουμε γατούλες και εγώ έχω δύο. Δεν υποστηρίζω κάποια άποψη ή ότι η μία είναι καλύτερη από την άλλη απλά τα γεγονότα σχολιάζω. Αλλά όταν ακούω ότι όλοι έχασαν το φως τους και εγώ συμπτωματικά εκείνη την στιγμή είχα την tita επάνω και όχι την γάτα σκέφτηκα ρε λές. Αλλά το είπα περισσότερο φάνηκε ότι δεν υπήρχε σήμα από το πιάτο σε αυτούς τους δύο σταθμούς που εγώ δεν έβλεπα παρά φάνικε κάτι άλλο.
    Έτσι φίλε μου δεν χρειάζεται να ουρλιάξεις και περισσότερο με εμένα. Και στο φινάλε σόρρυ αν σε στεναχόρησα, αν λέω άν έγινε κάτι τέτοιο δεν το ήθελα να είσαι σίγουρος. Αδικα αγχωνόμαστε νομίζω.?
    Χαιρετώ

ti simeni i ipiresia den vrethike?? kai ti simeni kodikopiimeno??

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by tzanampetis View Post
    kala wre prixti ores ores eise gia faskeloma,o nionios gia tin apli gatoula milaei ,esi pia post diawazis aporo !!!!!!!!!!
    mia transporter eixe prowlima kipriako zitima to kanate
    popopopo more kostanto ti trawas ke si

Uploads
    0

Quote Originally Posted by nionios64 View Post
    ti simeni i ipiresia den vrethike?? kai ti simeni kodikopiimeno??
    Εξηγήθηκα ότι το CNR μου ήταν πάρα πολύ χαμηλό. Η υπηρεσία δεν βρέθηκε ο δικός μου δέκτης μου βγάζει όταν δεν έχει σήμα από κάποιο κανάλι. Το κωδικοποιημένο που λές δεν μου εμφανίζεται ποτέ γιατί έχω dm και αυτό το μήνυμα το έχω κόψει γιατί αν το αφήσω πάντα όταν αλλάζω κανάλι μέχρι αυτό να εμφανιστεί έστω και για πολύ λίγο θα μου πετάει αυτό το μήνυμα συνεχώς. Σπαστικό και όποιος ξέρει από dm καταλαβαίνει τη λέω. Πού να φανταστώ ότι πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.
    Όπως και νάχει λέμε καμιά κουβέντα και στο τέλος αν δεν παρεξηγηθούμε φτηνά θα την έχουμε γλιτώσει. Δεν πάει έτσι όμως. Ρε τη θέλω και ανακατεύομαι... κοντεύω τα 50 και μυαλό δεν βάζω...
    Χαιρετώ

Advertise Here

Tags for this Thread