Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 669 of 1075 FirstFirst ... 169419569619644659664667668669670671674679694719769919 ... LastLast
Results 6,681 to 6,690 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

VIP Member AMPELIOTIS's Avatar
    Uploads
    1

Re: Ειδήσεις, Φημες, Προτασεις, Γενικες Συζητησεις

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    file eimai arnitikos ... tha ginei megalo mpaxalo .
    prosopiki gnomi einai panta
    Nikola min anisixis edo tha imaste kai tha prosexoume ine kali efkeria tora pou exoume isixia kai iremia.

O monos kindinos tha ine na anigonte kathimerina kenouria themata askopa lai xoris logo.

As to riskaroume kai ola tha pane kala.

2. Advertise Here
    Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by AMPELIOTIS View Post
    Nikola min anisixis edo tha imaste kai tha prosexoume ine kali efkeria tora pou exoume isixia kai iremia.

O monos kindinos tha ine na anigonte kathimerina kenouria themata askopa lai xoris logo.

As to riskaroume kai ola tha pane kala.
    se blepo na trexeis opos i eikona pou exeis kato kato ....

mia dokimi loipon tha mas pisei ...

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by doulapa View Post
    Καλησπέρα στο Forum.

Εχω διαβασει αρκετα από τα παραπάνω και θα κάνω μια τοποθέτηση που ειναι αποκλειστικά η γνωμη μου και τιποτε αλλο. Η φασαρια που γινεται μεταξυ τζαναμπετη και αλλων αφορα το εξης . Ενα φορουμ το οποιο δεν υπαρχει πια μιας και χακεφτηκε, εδωσε πληροφοριες σχετικα με την γαμα τις οποιες καποιος που ειχε καποια σχεση με το σπορ των dreambox μπορουσε ανετα να βγαλει ακρη με τα φιλετακια που κυκλοφορουν και με οσα ειχε απο το 2007 . Δουλεια με την οποια καποιοι εδω μεσα εβγαζαν μεροκαματο (πραγμα το οποιο εμενα βασικα δεν με πειραζει) . Αυτοι λοιπον που εμαθαν απο το συγκεκριμενο σαιτ πιθανον να μην ξαναχρειαστουν βοηθεια μεχρι να κλεισει η γαμα οριστικα. Ενας απο αυτους πιθανον να ειναι ο τζαναμπέτης . Αυτα . Τωρα για την τιτα η γνωμη μου ειναι οτι με την εφαρμογη των νεων ρουτινων στην zeta και στην καπα θα πεθανει. Και πιθανοτατα αν υπαρχουν προβληματα με τους δεκτες και τις παλιες καρτες ισως πεθανουν και πρωτες.

Ξανατονιζω οτι ολα αυτα ειναι προσωπικες μου αποψεις και δεν εχω καμια παραπάνω πληροφόρηση.

D.
    Den thelo na penepso ton eauto mou ,polla atoma me kseroun prosopika ke oti den leo logia tis kyratsos ke tis konstantos
    rotisa kapion an aksizi auto to projekt? gia na ksekinisi tora,enoo prin 2 mines ,tin stigmi pou i kyria alazi tis gnisies version 2 ke 4
    aksizi auto to investion?ke mou apantise ma gia auto ginete ,an den alaze i kiria tha doulewan oi palies ke den tha xriazotan na to kanoume !!!
    to euxome ,an eine na min doulepsoun oi palies ,as doulepsoun toulaxiston oi kenourgies

Uploads
    1

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    se blepo na trexeis opos i eikona pou exeis kato kato ....

mia dokimi loipon tha mas pisei ...
    Nikola kai mia anakenisi sto spiti mas otan kanoume mas ine megalos ponokefalos meta omos leme aksize ton kopo.

Tha psaxnoume kapia themata me tin anakatosoura pou tha dimiourgithi kai ta ixame sinithisi panta pano pano ala tha ta strosoume pali.

Ipomoni pedia kai kalo kouriagio.

Senior Member
    Uploads
    0

[QUOTE=satgeo;493293]pion na rotiso?mipos se kseri ke kanenas ?amfiwalo an yparxei anthropos pou na kseri pios eise !!!ne ektetho ego se pion ??gia pio pragma?eipa kana psema eipa kati paralogo ,se ti lipon na ektethomono na prokalis exis mathi stin zoi sou ,den tleiosan akoma ta provlimata sou ??mexri prin merikous mines parakalouses san mikro pedi gia na min se diagrapso giati ewrizes edo mesa ,mexri prin ligo kero parakalouses ke zitouses signomi giati apo ta provlimata pou exis stin oiogenia sou ,ksespouses edo mesa,,ta ksexases ola auta ,na sinexiso ke alla ??ta parakalia sou lipon ginan tora ksafnika kritikes ke mou milas oti ektithome??
    otan den mporis na voithisis se kapio forum ,kalo eine na min kanis ke askopes anofeles kritikes pou wasizonte mono ston aera, se ena forum prepi na voithas kiolas ,an den mporis na voithas giati den exis idea tote kala tha kanis na min kanis ke kritiki se themata pou eise ektos topou ke xronou!![/QUOTE

Σου απάντησα ότι εκτίθεσαι με το να λες ότι αμφιβάλλεις για το αν είμαι από την Κρήτη ή όχι πετάς κάτι το οποίο δεν ξέρεις και αμφιβάλλεις και επιμένεις και δε ακούς σου λέω 10 φορές ότι είμαι από την Κρήτη και εσύ επιμένεις και αναφέρεις και κάποια πράγματα που είναι εντελώς προσωπικά για κάποια οικογενειακά προβλήματα......δεν απαντάς σε τίποτα επί της ουσίας και λυπάμαι πολύ γιαυτό το ύφος σου.......επειδή λοιπόν δεν με ξέρει και κανείς επειδή λοιπόν εκτιμώ κάποια άτομα όπως ο αμπελιότης που διακρίνονται για το ήθος τους αν και δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του απλά βλέπω τον τρόπο που γράφει εδώ μέσα και κάποια άλλα άτομα όπως ο nionios όπως και ο Tζιμάκος ο οποίος ήταν κόσμημα για το φόρουμ αυτό και δεν ξέρω γιατί εξαφανίστηκε που με έμαθαν πολλά και επειδή δεν έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις άλλο όχι μόνο σταματάω την κουβέντα εντελώς αλλά δεν θα ξαναγράψω εδώ μέσα διότι δεν κατάλαβα ποτέ μου γιατί το να ασκείς μια κριτική είναι κακό και πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι......επειδή λοιπόν κατάλαβα ότι χαλάω την πιάτσα και επειδή θεωρούμαι ανεπιθύμητος αφού όπως λες κανείς δεν με ξέρει ενώ κάποιοι άλλοι φαίνεται είναι διάσημοι λες και πρέπει να είσαι διάσημος για να είσαι σε ένα φόρουμ δεν θα ξαναγράψω ποτέ άλλοτε εδώ μέσα αφού όποτε έγραψα μάλλον πρόβλημα δημιούργησα κατά ορισμένους.....ούτως ει άλλως η προσφορά μου είναι μηδενική εδώ μέσα αφού δεν έχω τις γνώσεις και το μόνο που έκανα ήταν πριν από κάποιους μήνες να κλαίγομαι αυτό ήταν το έγκλημά μου που με καθιστά αναξιόπιστο για κάποιους.......σας χαιρετώ εύχομαι κάθε επιτυχία στο φόρουμ πραγματικά αλλά έμαθα στη ζωή μου να έχω κάποια αξιοπρέπεια και δεν την θυσιάζω για κανένα αρχείο ή κάρτα ......τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον nionio τον xaniara το tzimακο για την όποια βοήθεια μου έχουν προσφέρει καθώς και τον ampelioth μόνο και μόνο για το ήθος που έχει δείξει εδώ μέσα......χωρίς να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα δεν είναι αξιόλογα.......καλή σας νύχτα και κάθε επιτυχία.....

Υ.Γ.οποιοδήποτε από τα παιδιά θέλει να ανταλλάξουμε απόψεις μπορεί να μου στείλει πμ.......απλά κάπου που καταλαβαίνω ότι κάποια πράγματα δεν με εκφράζουν όπως τα έχω αντιληφτεί εγώ και δεν μπορώ να προσφέρω κάτι πόσο μάλλον είμαι και ανεπιθύμητος καλύτερα να μην είμαι παρών.....καλή σας νύχτα και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους......

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

[QUOTE=tzanampetis;493339]
    Quote Originally Posted by satgeo View Post
    pion na rotiso?mipos se kseri ke kanenas ?amfiwalo an yparxei anthropos pou na kseri pios eise !!!ne ektetho ego se pion ??gia pio pragma?eipa kana psema eipa kati paralogo ,se ti lipon na ektethomono na prokalis exis mathi stin zoi sou ,den tleiosan akoma ta provlimata sou ??mexri prin merikous mines parakalouses san mikro pedi gia na min se diagrapso giati ewrizes edo mesa ,mexri prin ligo kero parakalouses ke zitouses signomi giati apo ta provlimata pou exis stin oiogenia sou ,ksespouses edo mesa,,ta ksexases ola auta ,na sinexiso ke alla ??ta parakalia sou lipon ginan tora ksafnika kritikes ke mou milas oti ektithome??
    otan den mporis na voithisis se kapio forum ,kalo eine na min kanis ke askopes anofeles kritikes pou wasizonte mono ston aera, se ena forum prepi na voithas kiolas ,an den mporis na voithas giati den exis idea tote kala tha kanis na min kanis ke kritiki se themata pou eise ektos topou ke xronou!![/QUOTE

Σου απάντησα ότι εκτίθεσαι με το να λες ότι αμφιβάλλεις για το αν είμαι από την Κρήτη ή όχι πετάς κάτι το οποίο δεν ξέρεις και αμφιβάλλεις και επιμένεις και δε ακούς σου λέω 10 φορές ότι είμαι από την Κρήτη και εσύ επιμένεις και αναφέρεις και κάποια πράγματα που είναι εντελώς προσωπικά για κάποια οικογενειακά προβλήματα......δεν απαντάς σε τίποτα επί της ουσίας και λυπάμαι πολύ γιαυτό το ύφος σου.......επειδή λοιπόν δεν με ξέρει και κανείς επειδή λοιπόν εκτιμώ κάποια άτομα όπως ο αμπελιότης που διακρίνονται για το ήθος τους αν και δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του απλά βλέπω τον τρόπο που γράφει εδώ μέσα και κάποια άλλα άτομα όπως ο nionios όπως και ο Tζιμάκος ο οποίος ήταν κόσμημα για το φόρουμ αυτό και δεν ξέρω γιατί εξαφανίστηκε που με έμαθαν πολλά και επειδή δεν έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις άλλο όχι μόνο σταματάω την κουβέντα εντελώς αλλά δεν θα ξαναγράψω εδώ μέσα διότι δεν κατάλαβα ποτέ μου γιατί το να ασκείς μια κριτική είναι κακό και πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι......επειδή λοιπόν κατάλαβα ότι χαλάω την πιάτσα και επειδή θεωρούμαι ανεπιθύμητος αφού όπως λες κανείς δεν με ξέρει ενώ κάποιοι άλλοι φαίνεται είναι διάσημοι λες και πρέπει να είσαι διάσημος για να είσαι σε ένα φόρουμ δεν θα ξαναγράψω ποτέ άλλοτε εδώ μέσα αφού όποτε έγραψα μάλλον πρόβλημα δημιούργησα κατά ορισμένους.....ούτως ει άλλως η προσφορά μου είναι μηδενική εδώ μέσα αφού δεν έχω τις γνώσεις και το μόνο που έκανα ήταν πριν από κάποιους μήνες να κλαίγομαι αυτό ήταν το έγκλημά μου που με καθιστά αναξιόπιστο για κάποιους.......σας χαιρετώ εύχομαι κάθε επιτυχία στο φόρουμ πραγματικά αλλά έμαθα στη ζωή μου να έχω κάποια αξιοπρέπεια και δεν την θυσιάζω για κανένα αρχείο ή κάρτα ......τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον nionio τον xaniara το tzimακο για την όποια βοήθεια μου έχουν προσφέρει καθώς και τον ampelioth μόνο και μόνο για το ήθος που έχει δείξει εδώ μέσα......χωρίς να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα δεν είναι αξιόλογα.......καλή σας νύχτα και κάθε επιτυχία.....

Υ.Γ.οποιοδήποτε από τα παιδιά θέλει να ανταλλάξουμε απόψεις μπορεί να μου στείλει πμ.......απλά κάπου που καταλαβαίνω ότι κάποια πράγματα δεν με εκφράζουν όπως τα έχω αντιληφτεί εγώ και δεν μπορώ να προσφέρω κάτι πόσο μάλλον είμαι και ανεπιθύμητος καλύτερα να μην είμαι παρών.....καλή σας νύχτα και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους......
    sto eipa ksana liga ke kathara logia ,
    auta ta ksanaeipes pali edo tha eise se merikes meres

Uploads
    1

Re: Dektes & Modoules pou den pezoun Gama Tita & Alles Gates Rotame Sxoliazoume Apant

Quote Originally Posted by ekigonzalez View Post
    Σε Panasat IRD 910 παιζει η γατα?
    Quote Originally Posted by frabalus View Post
    Apo oti lene,paizei.
    Enotita Thematon!

Senior Member
    Uploads
    0

φίλε μου έχεις πέσει έξω δεν πήρα καμιά βοήθεια από κανένα σάιτ paytvhack εγώ έχω δεχτεί βοήθεια από τον xaniara με κάποιο pm που μου έστειλε και από τον nionio.......βοήθησα 1-2 άτομα μέσω του nioniou να δούνε όταν κάποιοι εδώ μέσα σφυρίζανε αδιάφορα και μας λέγανε ότι πρέπει να μείνεις στον δέκτη 8 ώρες για να ξεκλειδώσει και ότι το λογκάρισμα είναι μια πατάτα και μισή..αυτά τα δύο άτομα έστω τα δύο που βοήθησα μέσω του nioniou o οποίος βοήθησε και μένα και στον οποίον χρωστάω πολλά αποδεικνύει ότι έστω ένας άσχετος σαν και μένα προσπάθησε να βοηθήσει......όταν άλλοι δεν βοηθάνε κάποιον επειδή πρέπει να τον ξέρουν όπως λένε στη φάτσα εγώ σε 2 άτομα άγνωστα τους προσέφερα την όποια βοήθεια μπορούσα.....ο xaniaras δηλαδή γιατί με βοήθησε με ήξερε κι από χτες?άσχετα αν δεν μου αρέσει το ύφος που έχει μερικές φορές εμένα με βοήθησε μόνο με 2 λέξεις που μου είπε μέσω πμ.....αυτό λοιπόν και μόνο καταρίπτει το επιχείρημα ότι ασκούμε κριτική κάποια άτομα τα οποία δεν έχουμε προσφέρει τίποτα........προφανώς δεν συγκρίνεται αυτό που σου περιγράφω με την προσφορά κάποιων άλλων εδώ μέσα άλλωστε εγώ δεν έχω και τις γνώσεις αλλά όποτε μου μίλησαν κάποια άτομα σε πριβέ κάποια λύση προσπάθησα να βρω και τη βρήκα.....αλλά έτσι είναι όπως εγώ μπορεί να κατηγορώ άδικα κάποιους όπως λένε και η ιστορία θα δείξει αν έχω δίκιο ή όχι έχω κάθε δικαίωμα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου στην κατηγορία ότι είμαι ένας από αυτούς που το μόνο που κάνω είναι να ασκώ κριτική.και πίστεψέ με το να ακούνε κάποιοι τις απόψεις κάποιιων μελών έστω κι αν διαφωνούν είναι υγεία για ένα φόρουμ διότι από μια κριτική μπορεί κάτι να βγάλεις και να διορθώσεις τα άλλα όλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Senior Member
    Uploads
    0

[QUOTE=satgeo;493345]
    Quote Originally Posted by tzanampetis View Post

sto eipa ksana liga ke kathara logia ,
    auta ta ksanaeipes pali edo tha eise se merikes meres
    πόσο στοίχημα βάζεις..........εγώ όταν εξαφανιστώ από κάπου δεν ξαναμπαίνω με τίποτα.......τι νομίζεις ότι είμαι σαν κάποιους που μπαίνουν με 1000 nick κάθε λίγο και λιγάκι για να δημιουργήσουν πρόβλημα?

Uploads
    1

Re pedia pio to noime kai sinexizete na apantai o enas ton alon vrite ta me
    PM (Prosopika Minimata) pigenete kai sto kafenio gia kamia mpira doste topo stin orgi!

Advertise Here

Tags for this Thread