καλα μαζι σου κ εγω ειμαι... δεν καταλαβες...
αλλα αν θες να βλεπεις τσαμπα μπορει καποιος να πει δες τα αναλογικα καναλια η περιμενε μεχρι η digea να τα κανει ψηφιακα..
δε σε αναγκαζει καποιος να βαλεις την ακατανομαστη.. αφου εχεις επιλογη... δεν ειναι οτι σου λενε... η ν0Β@ η τπτ!!? Τωρα οσο για τις χρεωσεις για ΕΡΤ κλπκλπ.. εχεις δικιο κ γω μαζι σου ειμαι.. Αλλα αυτο δεν μπορουμε να το αποφυγουμε.. δυστυχως... κ η τελευταια κατσικα στο μαντρι που εχει μια λαμπα να βλεπει το σανο πληρωνει ΕΡΤ κ ας μην βλεπει...
Εγω απλα προβληματιστηκα γιατι σκεφτηκα οτι για να δεις εν τελει την ακατ παλι πληρωνεις... μα για καρτες γαμμα μα για DM μα για readers μα για CS (oxi oloi bebaia).
Και βεβαια δε μιλαω για ατομα που βγαζουν λεφτα απο αυτο... Μιλαω για τον απλο χρηστη που λεει να βαλω original η να μπλεξω με γατες σκυλους γαμμα δελτα κλπ. Αναρωτιεμαι αν κερδιζεις τπτ.. Κ στις δυο περιπτωσεις τα λεφτα τα δινεις.. Στην πρωτη τα εχεις ολα στο πιατο κ δε χανεις το χρονο σου διαβ ναι αλλα στη δευτερη κερδιζεις σε τεχνογνωσια.. Ειναι μαλλον τι διαλεγει ο καθενας.. Αν δε σου αρεσει η λεξη αντιρησιας πες ανυσηχος...(Κ παλι για να μην παρεξηγηθω δεν προτρεπω κανενα να παρατησει την προσπαθεια..)
για μη με παρεξηγησεις παλι θα σου κανω μια ερωτηση σχετικη.. κ ελπιζω να καταλαβεις πως το λεω..
Αν το 2016 εχουμε irdeto 25 οπως λες... Παλι δεν θα εχεις πληρωσει για τον αντιστοιχο εξοπλισμο που μπορει να λεγεται Ζεττα καρτα κλπκλπκλπ για να βλεπεις πως λες τσαμπα?!

Οποτε που ειναι το τσαμπα....Ασε που ακομα ΕΡΤ θα πληρωνεις....